Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Danijos pasirinkimas

https://wiwibloggs.c...forever/233813/

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 24 vasario 2019 - 00:11
Paklausiau Monikos pirminę versiją.... reikėjo labai pasistengti, kad atsitiktų, kaip šį kartą... įdiotai...
Atsakyti
Paskaičiuojam kurmiai biggrin.gif
Bendras žiūrovų skambučių/žinučių skaičius 82075 po 0,6 €/vnt =49245 € vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Man labai įdomu, kaip atsiliekant tiek balsų, galima pasivyti ir pralenkti, ar čia būna koks nors grupės susitarimas, kad imam dabar ir nuo tos minutės balsuokime  :hmm: 

https://wiwibloggs.c...e-lions/233759/

Atsakyti
O man apmaudu, kad Jurijus nugalėjo, nes:
1) pirma jo dainos pusė yra gan įdomi, o antroji- tas pats per tą patį;
2) scenoje jis kažkoks vangus, lyg neišsimiegojęs būtų;
3) balsas skamba neužtikrintai;
4) žvilgsnis dainos pradžioje išsigandęs, pats irgi įsitempęs;
5) visa laikysena per daug man primena A. Pojavį.

Monikos daina nors ir nevežė, bet ji man atrodė kur kas stabilesnė, o ir tie jos balso "fejerverkai" buvo kažkas tokio, kuo galima žavėtis ir be super dainos.
Jurijus, mano galva, turi gerai pamąstyti apie scenografiją, nes jei jis taip ir stovės pats sau gražus su tokiu melancholiškai pavargusiu veidu, toli tie jo liūtai nebėgs.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2019 02 24, 01:10)
Paklausiau Monikos pirminę versiją.... reikėjo labai pasistengti, kad atsitiktų, kaip šį kartą... įdiotai...

Dzyyyzis, koks žmogus turi būti NE idiotas, kad rašyti įdiotai su klaida blink.gif

QUOTE(Selga @ 2019 02 24, 01:51)
O man apmaudu, kad Jurijus  nugalėjo, nes:
1) pirma jo dainos pusė yra gan įdomi, o antroji- tas pats per tą patį;
2) scenoje jis kažkoks vangus, lyg neišsimiegojęs būtų;
3) balsas skamba neužtikrintai;
4) žvilgsnis dainos pradžioje išsigandęs, pats irgi įsitempęs;
5) visa laikysena per daug man primena A. Pojavį.

Monikos daina nors ir nevežė, bet ji man atrodė kur kas stabilesnė, o ir tie jos balso "fejerverkai" buvo kažkas tokio, kuo galima žavėtis ir be super dainos.
Jurijus, mano galva, turi gerai pamąstyti apie scenografiją, nes jei jis taip ir stovės pats sau gražus su tokiu melancholiškai pavargusiu veidu, toli tie jo liūtai nebėgs.

O man apmaudu, kad Jurijus nugalėjo, nes:
1) pirma jo dainos pusė yra gan įdomi, o antroji- tas pats per tą patį; - Visa daina yra labai išvystyta, kartojimasis yra net labai gerai, ypač tokie yra hitai.

2) scenoje jis kažkoks vangus, lyg neišsimiegojęs būtų; - Labai puikiai atrodo, man visada keistas tas moterų pavydas gražiems vyrams. Matyt, pačios turi negražius biggrin.gif

3) balsas skamba neužtikrintai; - stiprus, gražus, plataus diapazono balsas.

4) žvilgsnis dainos pradžioje išsigandęs, pats irgi įsitempęs; - O dievai.. punktas Nr. 2

5) visa laikysena per daug man primena A. Pojavį. Lai primena biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Monikutė nevažiuos į Tel Avivą

cry.gif cray.gif vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Monro apie Ukrainos atranką.

https://www.youtube....h?v=x_jA1HKiMSg

Atsakyti

Ukrainos atstove „Eurovizijoje“ išrinkta politines provokacijas atlaikiusi Maruv

https://eurodiena.lt...laikiusi-maruv/

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2019 02 24, 02:01)
Dzyyyzis, koks žmogus turi būti NE idiotas, kad rašyti įdiotai su klaida  blink.gif
O man apmaudu, kad Jurijus  nugalėjo, nes:
1) pirma jo dainos pusė yra gan įdomi, o antroji- tas pats per tą patį; - Visa daina yra labai išvystyta, kartojimasis yra net labai gerai, ypač tokie yra hitai.

2) scenoje jis kažkoks vangus, lyg neišsimiegojęs būtų; - Labai puikiai atrodo, man visada keistas tas moterų pavydas  gražiems vyrams. Matyt, pačios turi negražius  biggrin.gif

3) balsas skamba neužtikrintai; - stiprus, gražus, plataus diapazono balsas.

4) žvilgsnis dainos pradžioje išsigandęs, pats irgi įsitempęs; - O dievai.. punktas Nr. 2

5) visa laikysena per daug man primena A. Pojavį. Lai primena biggrin.gif

Man tai labiausuai patinka, kai zmogus paraso, jog Jurijus siaip sau vaikis ir nepastebimas tas jo neispasakytas grozis, pradedama teigti, kad Jurijui pavydima grozio ir t.t. rolleyes.gif Gal Jus galite pateikti kokia nuoroda i saltini, kuriame nurodoma, kas yra grazaus vyro standartas biggrin.gif Sutikim kazkam Jonas grazus, kazkam Antanas. Isvis prie ko cia tas grozis blink.gif
Vyras kaip vyras. Lai tobulina pasirodyma, nes nemanau, kad Europos ziurovai vien del grozio neispasakyto jam balus skirs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja... @ 2019 02 24, 00:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72363874" data-time="1550958195"><div><p>Pirmą kartą girdėjau Jurijaus dainą - niepadarė įspūdžio. Nelabai gerai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o kas padare?
</p><p> idomu koks ispudis kurie negirdeje dainu isvis</p>

Man padare smile.gif ziurejau vakar ir pirma kart girdejau visas dainas, man patiko laimejusi, Alen Chicco ir Monika Marija, vyrui ir dukrai mazule biggrin.gif dziaugiuosi, kad laimejo Jurijus. Manau bus gerai biggrin.gif
Atsakyti