Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Malta. Daina buvo labai visur reklamuojama. Vaizdas gražus, choreografija nesudėtinga, bet gerai parengta. Balsas lyg ir normalus, o apie dainavimo klaidas gali išmanantys pasakyti.

Atsakyti
Jurijui nelabai sekasi
Atsakyti

Lietuva. Šiandien kažkaip lyg ir užkabino dainos atlikimas, geras veidas, gal ir turi galimybių patekti į finalą. Vėlgi dėl dainavimo klaidų, gali tik išmanantys pasakyti. Trūksta vaizdo, su viena daina per prasta. 

Atsakyti
bet kokia baisi scena, pogrebalnaja....
bet atliko jis gerai
Atsakyti
daug trukdžių buvo ir kameros, ir garso. ir pats jurijus sutrikęs. Et, ta ramybė iš jo, savaime suprantama, ir kaip gaila, pabėgo.
Atsakyti
Man Jurkos daina - gražiausia. Nu ir nors tu ką.
Labai gerai, kad daug rodė iš arti. Čia labai gerai.
O spec efektas - tai šviečiantys dantys smile.gif
Atsakyti
Šaunuolis Jurijus. Gražiai sudainavo. wub.gif
Atsakyti
Scena nepatiko, bet daina grazi, palyvinus su musu belgu, tai daug geriau.galejo but jis pirmam pusf.. na gal pateks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2019 05 16, 22:57)
daug trukdžių buvo ir kameros, ir garso. ir pats jurijus sutrikęs. Et, ta ramybė iš jo, savaime suprantama, ir kaip gaila, pabėgo.

jis bando atsimusti, bet negatyvas uzplaukes virs jo juodas...
Atsakyti
O man visai nieko pasirodė - geriau nei galvojau, kad bus.. gerai, kad nuo mano Lazeriuko reklama jį atskyrė biggrin.gif
Atsakyti
prastai jam, net muzika prislopina, neistraukia tas Lazerevas
Atsakyti

Rusija. Balsas labai gražus, tobulas. Trūkumas - nesugalvojo nieko įdomaus, vaizdas - kitų artistų naudoti metodai. Daina vidutinė.  

Atsakyti