Įkraunama...
Įkraunama...

Teleskopas

QUOTE(renax @ 2006 08 02, 20:10)
Per pazystamus . Siaip tokius dalykus ebay imanoma pirkt .

O tai gal jie dar tokiu turi?
Atsakyti
QUOTE(Tania @ 2006 08 02, 18:22)
O tai gal jie dar tokiu turi?

Kad mes praseme specialiai paieskot . Tai jie mums rado ( paprasciausiai defektai buvo ir pirko uz juokinga kaina blush2.gif ) .O taip manau ta pacia paieska galima per uzsienio pardavejus padaryt .
Atsakyti
O kur dar be "Senukų" galima rasti teleskopus? Pasirodo, kad mano vyresnėlei jo labai reikia ir su tėveliu sutarta, kad gaus, tik bėda ta, kad jis neturi laiko, o pavesta man visas šitas reikaliukas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 09 13, 19:56)
O kur dar be "Senukų" galima rasti teleskopus?

Kažkada mačiau "Žaislų planetose".
Atsakyti
Gal zinote kur galima nebrangiai biologini mikroskopa gauti? Viena jau isaugo dabar nori kokibiskesnio.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 09 14, 09:13)
Kažkada mačiau "Žaislų planetose".


Ačiū 4u.gif , vat, kažkodėl apie šią parduotuvę ir nepagalvojau.
Atsakyti
Deja, bet Žaislų planetoje teleskopų nėra. verysad.gif
Atsakyti
o mes pirkom šį http://www.zaislaiva...t/?q=teleskopas, nešėm 7m vaikui gimimo dienos proga. Gerai, kad 4 mamytės susidėjom - tai ne itin brangiai išėjo wink.gif Bet daiktas geras.
Atsakyti
Ech, mūsų aštuonmetis irgi užsimanė teleskopo. Jis skaito ta tema knygeles, žiūrinėja, domisi. Prašo teleskopo. Pažiūrėjom, kad geresnis jau apie 400 litų kainuoja. Mąstom, pirkti ar nepirkti. Sakykit, mamos, kurios pirkot saviems vaikams, ar nedingo noras domėtis astronomija turint teleskopą? Gal čia tik tokia vaiko užgaida? Aišku, būtų džiugu, jei tai tik paskatintų vaiką domėtis toliau. Kokių firmų pirkot? Ar pasiteisina šitas dalykas?
Atsakyti
Maniskiui 12, labai susidomejo astronomija, bet ir man neramu,ar nepraeis tas noras greit, juk teleskopas brangus doh.gif
Atsakyti
Domimės dabar, ieškom. Girdėjom atsiliepimų apie tuos pigesnius, sako, nelabai kas matosi per juos. Tai va, gali nupirkti šiek tiek pigiau (150 litų), bet ar per juos kas matysis. O už 450 litų yra. Bet irgi kas žino, ar gerai matosi, ar daug gali pamatyti. Gal irgi nieko nesimato? Vienu žodžiu, ieškom. Bet paskatinimas berniukui, manau, būtų. O jūs ieškojot kur parduotuvėse pirkti?
Atsakyti
http://www.teleskopai.lt/
čia neblogas puslapiukas. gal pabandykitte pasikonsultuoti g.gif
Atsakyti