Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai

Ir mes jį turim mirksiukas.gif Gan prastos kokybės, plastmasinis visas, toks gležnas unsure.gif tikrai neilgai tarnaus schmoll.gif o siurbia vidutiniškai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 28 gruodžio 2006 - 15:49
QUOTE(aggate @ 2006 12 21, 15:27)
Mes esame ji nusipirke.as esu juo labai patenkinta.Siam siurbliui reikia labai daug prieziuros.Kas ji nuteske i kampa,tam gal ir nebeveikia.Reklamuoja,aisku,viska paprasciau.istikruju tai filtrus reikia karts nuo karto isplauti,isdziovinti.Negalima palikti siurblio su vandeniu,nes filtrai sudreksta ir siurbly nebetraukia.Po kiekvieno siurbimo reikia gerai nuplauti ta inda i kuri viska susiurbia.Na,bet as juo patenkinta.Niekad nemaniau,kad viena kambari issiurbus taip vanduo pajuosta.Ir oras gaivesnis buna.O vat man ji labai gerai pasitarnavo balionus puciant.reikejo pripusti apie 50,tai siurblys tai padare uz mane biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir maiseliu pirkineti nereikia.Na,as nesiskundziu.Tik,kartoju,prieziuros jam tikrai reikia.

nu bet per daug reikia i ji investuoti savo darbo ir laiko... na, kas netingi tai gerai. Bet, panasu, kad man jis netinka...
Atsakyti
kiekviena siurbli su vandens funkcija reikia priziureti - plauti, dziovinti ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Na, man jis, kaip daiktas is TV parduotuves, per brangus. Kazkaip nedrisciau rizikuot. Uz tokia suma jau neblogas (zinoma, ne plaunantis ar su vandens funkcija) siurblys iseina, su nebloga siurbiamaja galia ir, manau, tikrai ne ka prasciau isvalys viska nei Rowus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 02 sausio 2007 - 10:30
Niekam nepatarciau jo pirkti. schmoll.gif Pati susigundziau - sh... visiskas:
1) siurbiamoji jo galia praktiskai nuline - nieko netraukia;
2) plastmase nekokybiska - mums suluzo ta dalis,kuri ant slango maunasi (visuose normaliuose siurbliuose ji i vidu isikisa,o rovuse - uzsimauna ant virsaus.rezultate - plastmase sutruko per siules)
3) antgalis nuolatos nukrenta (cia tas,kuris dulkes surinkineja),issikiria i dvi dalis ir nukrenta.
Nemeskit pinigu i bala,geriau nusipirkite koki rimtesni siurbli.
As pati jau daug ju isbandziau,bet kolkas savojo taip ir neradau.Laikinai paieskas nutraukiau,nes nuo vyro jau velniu gaunu - kas tris menesius vis naujo siurblio reikia doh.gif .Dabar nutariau pasitaupyti,ir nusipirkti koki rimta ,brangu siurbli,susiurbianti dulkes i vandeni (jei Rovusas tai darytu kokybiskai,butu thumbup.gif )
Atsakyti
sveikos merginos, girdejau kalbate apie KIRBY siurblius, tad noreciau pasiteirauti kur butu galima uzsisakyti tu siuklem maisu? nes mes turime si siurbli jau daug metu ir ten kur ankscia pirkdavom jau neberandam kontaktu..

buciau labai dekinga jei padetumet rast kas zinot kur uzsakyti butu galima:) lauksiu kuo skubiau atsakymo ar ce ar i az:)
4u.gif
Atsakyti
Na ,skaičiau,skaičiau ir..... doh.gif lotuliukas.gif doh.gif nesupratu ką pirkti.Mūsų siurblys miršta cray.gif Tai reik kito.Norėtūsi geresnio.Bet kokio?????Kas tie Hepa filtrai?????
ax.gif blush2.gif
Ačiū,jei dar turėsit kantrybės patart. hi.gif
Atsakyti
rainbow super siurblys thumbup.gif man labai patinka. nors buvau nusiteikusi be galo skeptiskai, bet dabar dziaugiuosi. tikrai gerai issiurbia. aisku, gal yra ir pigesniu panasiu siurbliu, bet as nei kiek nesigailiu ji isigijus ax.gif
Atsakyti
Esu parodoj mačius Hyla siurblį. Labai panašus į Rainbow, tik nežinau kuris geresnis.
Gal kas turit "Hyla", įdomu būtų išgirst atsiliepimus. ax.gif
Atsakyti
[quote=aige,2007 01 20, 17:20]
Na ,skaičiau,skaičiau ir..... doh.gif lotuliukas.gif doh.gif nesupratu ką pirkti.Mūsų siurblys miršta cray.gif Tai reik kito.Norėtūsi geresnio.Bet kokio?????Kas tie Hepa filtrai????

As irgi ruosiuosi pirkti siurbli ir jieskausi informacijos visur..
Hepa filtras cia kai siurblis turi vanden filtra, tai hepa filtras paprastas maiselis sausam siurbimui...(tik mandras pavadimimas lotuliukas.gif )..
Sendien su vyreliu buvom gariunu turgavieteje ir po visas parduotuves reida padarem tai padariau isvadas kad pirksim "gariunkei" nes ten pigiau, garantija duoda 2 metam ir viskas ko man reikia yra. Vandens filtras, hepa filtras, turbo angalis surinkt gyvunu plaukus ir dar galima ora bute drekint... galingumas 1600 W, isiurbimo galia 400 nu ir seip man patiko jis.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilona78 @ 2007 01 24, 18:41)

As irgi ruosiuosi pirkti siurbli ir jieskausi informacijos visur..
Hepa filtras cia kai siurblis turi vanden filtra, tai hepa filtras paprastas maiselis sausam siurbimui...(tik mandras pavadimimas  lotuliukas.gif )..

Nesamonė, hepa filtras tikrai ne maišelis schmoll.gif
cituoju iš www.ekofiltras.lt puslapio
  Hepa & Ulpa
Tai filtrai sugaudantys ypač smulkias ore esančias daleles: bakterijas, sporas, žiedadulkes, virusus, dūmus, radioaktyvias daleles.
HEPA ir ULPA filtrai naudojami ten, kur reikalingas ypatingai švarus oras:
  → Maisto, ypač pieno perdirbimo įmonėse
  → Atominėse elektrinėse
  → Ligoninėse
  → Laboratorijose ir kt.
Priklausomai nuo reikalavimų, HEPA filtrai gali būti gaminami su MDF plokštės, aliuminio ar nerūdijančio plieno rėmeliu.

Ten galite ir pasižiūrėti, kaip jie atrodo. Tokie filtrai būna plaunami arba keičiami... bet nieko bendro su maišeliu schmoll.gif Mūsiškis yra plaunamas, yra net specialus šepetėlis pridėtas komplektacijoje. Beje, garantija irgi 2 metai...

Atsakyti
[quote=Mildukas,2007 01 24, 22:34]
Nesamonė, hepa filtras tikrai ne maišelis schmoll.gif
cituoju iš www.ekofiltras.lt puslapio

Aciu kad prasvietet tamsu zmogu, tiesiog man taip parduotuveje pasakojo tai as ir dalinuosi 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti