QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 14, 21:52)
Sveikos! Aš čia- pirmą kartą
Sąžiningai perskaičiau VISUS 37 puslapius!

Ale ot šaunuolė! Na ir kantrybė!!!

QUOTE(Rasa:) @ 2007 05 14, 21:52)
Norėčiau plaunamo Hepa filtro ( su ne mažesniu kaip 15 skaičiumi). Kad ne griozdas, ne ūžtų baisiai
Galvoju, turėtų man tikti EPIKA, bet viename atsiliepime skaičiau, kad jo didžiausias privalumas- turbo šepetys kilimams, atseit, jei neturi kilimų, tai neapsimoka pirkti. O ką, ar tas turbo šepetys netinka čiužiniams?
Va, ir nebežinau...

Galvoju, turėtų man tikti EPIKA, bet viename atsiliepime skaičiau, kad jo didžiausias privalumas- turbo šepetys kilimams, atseit, jei neturi kilimų, tai neapsimoka pirkti. O ką, ar tas turbo šepetys netinka čiužiniams?

O kas tas per skaičius 15? Aš net nežinojau, kad ten kažkokie skaičiai yra...
O dėl griozdo - tai dauguma "rimtesnių" siurblių su vandens rezervuarais yra dar didesni, bet šis bent jau nesunkus

QUOTE(Alinva @ 2007 05 14, 22:12)
Na čiužinio su juo siurbti nebandžiau... baldams kažkoks atskiras antgalis yra, grindims berods irgi, oro valymas yra, berods ir vakuuminis siurbimas iš maišelių. O turbo antgalis tuo ypatingas, kad giliau išvalo, daužo, sukelia dulkes ir jas susiurbia. Manau, kad priklauso nuo čiužinio, maniškis lateksinis, tai netiktų, bet jo iš viso siurbti nereikia. O jei kokie poroloniniai ar šiaip minkšti baldai, tai gal ir nieko, tik kad per stipriai nesudaužytų
gal kartais ir nekenktų profilaktiškai
spalvas tai jis labai atšviežina išpurtęs tas dulkes.
Dulkių kvapo tikrai nepalieka (o ir negali palikti, viskas į vandenį susėda, dumblas lieka), pėdsako irgi nemačiau - mano kambarys beveik vien lentinės grindys, na ir kokio pusantro kvadrato kilimukas, tai dar specialų antgalį plyšiams išsitraukiu, ir viskas idealu - na nebent vamzdžius dar drėgnu skudurėliu pašveičiu:) Kadangi pas mus kambarių plotai nemaži, tai per tą laiką oras tikrai pagrynėja, tuo tikra - o aromatizatoriaus daug nepilam, tai beveik ir nesijaučia, tiesiog šiaip gaiviau.
Galbūt vienintelis trūkumas dažnam valymui - kad kas kartą po siurbimo jį reikia sutvarkyti - išpilti tą dulkiną vandenį (toks kaip dumblas būna), praplauti indą, šiek tiek prašluostyti prieš sudedant - čia ne maišelinis, nepastatysi į kampą iki kito siurbimo. Pliusas - išsiardo ir susideda tikrai nesunkiai, gana kompaktiškas, ūžia ne garsiau, negu kiti siurbliai
Ir dar kas labai patiko - STABILUS. Svorio centas apačioj (vanduo), ir dar 5 ratukai - mane labiausiai užknisdavo ant šono virstantys siurbliai.

Dulkių kvapo tikrai nepalieka (o ir negali palikti, viskas į vandenį susėda, dumblas lieka), pėdsako irgi nemačiau - mano kambarys beveik vien lentinės grindys, na ir kokio pusantro kvadrato kilimukas, tai dar specialų antgalį plyšiams išsitraukiu, ir viskas idealu - na nebent vamzdžius dar drėgnu skudurėliu pašveičiu:) Kadangi pas mus kambarių plotai nemaži, tai per tą laiką oras tikrai pagrynėja, tuo tikra - o aromatizatoriaus daug nepilam, tai beveik ir nesijaučia, tiesiog šiaip gaiviau.
Galbūt vienintelis trūkumas dažnam valymui - kad kas kartą po siurbimo jį reikia sutvarkyti - išpilti tą dulkiną vandenį (toks kaip dumblas būna), praplauti indą, šiek tiek prašluostyti prieš sudedant - čia ne maišelinis, nepastatysi į kampą iki kito siurbimo. Pliusas - išsiardo ir susideda tikrai nesunkiai, gana kompaktiškas, ūžia ne garsiau, negu kiti siurbliai

Ir dar kas labai patiko - STABILUS. Svorio centas apačioj (vanduo), ir dar 5 ratukai - mane labiausiai užknisdavo ant šono virstantys siurbliai.

Ir dar laaabai patiko tas specialus šepetys grindims (parketui) iš natūralaus plauko, puikiai slysta ir labai paslankus. Šiaip visi šepečiai paslankūs!
Na turbo šepečiu nebūtina vien kilimų valyt. Aš ir tokį vieną užklotą (pledą) valiau -

QUOTE(Alinva @ 2007 05 15, 18:28)
ten reikia kas kartą valyt tik nusodinimo filtriuką - yra ir spec šepetukas jam.
Vandenį pilame paprastą - distiliuotą pilam tik į garų siurblį, nors jį retokai naudojam. Distiliuoto labiau reikia tada, kai vanduo kaitinamas, kad nenusėstų kalkės.
Komplektacija jo čia: http://www.krinona.l...p...505&lang=lt (visi antgaliai, kurie įeina... yra ir baldų valymui ir grindim, ir t.t.)
Vandenį pilame paprastą - distiliuotą pilam tik į garų siurblį, nors jį retokai naudojam. Distiliuoto labiau reikia tada, kai vanduo kaitinamas, kad nenusėstų kalkės.
Komplektacija jo čia: http://www.krinona.l...p...505&lang=lt (visi antgaliai, kurie įeina... yra ir baldų valymui ir grindim, ir t.t.)
O aš nežinojau, kad reikią tą nusodinimo filtriuką kas kart valyt... čia tą vadinamąją turbiną?

Taip, komplektacija ten nurodyta teisingai, tik pats siurblys (Epika) jau šiek tiek naujesnio modelio, nei ten pavaizduotas - dabar jame dar yra galingumo reguliavimo funkcija (3 pakopos).
O to vakuuminiu siurbimu mėginau valyt porą pliušinių žaislų pagulėjusių palėpėj... tai ką aš žinau... arba aš kažkaip ne taip dariau, arba nieko ten "blatno", na gal tas deklaruojamas "nematomas" dalelytes ir erkutes jisai ir išvalo (juk nepatikrinsi), bet matomu - ten buvo prikibusios kelios sėklos- tai

Ūžia tai tikrai negarsiau, nei įprastas siurblys. Pora nepatogumu, palyginus su mūsų senu siurbliu: pats laidas nesusiviniuoja (bet ir pačiame siurblyje nėra dėklo antgaliams, bet tų antgalių tiek daug, kad žinoma, jei toks dėklas ir būtų - jie netilptų

O apie tą papildomą vadinamąją plovimo sistemą, kuri kainuoja papildomai 300 Lt - pats vadybininkas pasakė, kad jam jinai neatrodo būtina. Na, kiek suprantu jos veikimo principas toks, kad ten yra papildomas vandens rezervuaras, iš kurio imamas vanduo, kuris užpurškiamas tarkim ant grindų. Bet juk čia "išpūtimo funkcija" tai gaunasi - kad šiam procesui reiks žarną jungt prie išputimo angos, o paskui, kad viską sutraukt, jau reiks žarną jungt prie įsiurbimo angos