Įkraunama...
Įkraunama...

Viasat ir kiti satelitai

QUOTE(String @ 2013 08 09, 09:42)
Sveiki  4u.gif  Skubiai reikia pagalbos iš turinčių VIASAT, ir kas turite įsigiję papildomas 2 galvutes (kad būtų galima matyti +650 kanalų). Reikalas tas, kad svarstau, ar įsirengti šią televiziją, bėda tokia, kad apskritai labai mažai žiūrim TV, tačiau man realiai tereikia vieno TV kanalo (kurį rodo TEO, GALA televizija) - TLC. Tai Discovery "šeimos" kanalas, dokumentika moterims, kas nežino  mirksiukas.gif  Tai prašau, atsiliepkit, ir pasakykit, ar su tais +650 kanalų pas jus rodo TLC?Ačiū, ačiū  4u.gif

biggrin.gif aš galos nekeičiu vien dėl šito kanalo,galvoju ar gal imt kokia ''lėkšte'' kur yra rusu kanalai kitam televizoriui,nes norisi kažko dar unsure.gif tik kažin kaip jos ten veikia.nelabai benoriu dar kažko su abonentiniais mokesčiais..gal kas turite kaip ji ten satelitinė ar palidovinė antena blush2.gif nelabai nusimanau apie jas,gal kas duosite kokiu patarimų??
Atsakyti
o aš bais pikta ant Viasato ir nežinau ką daryti dabar.
Turėjom tris metus. Mokėjau po 20lt už sidabrinį paketą ir dabar sutarties pratęsimui - jie man negali visiškai nieko pasiūlyt tas pats, kas ateičiau iš gatvės: už tą patį ką dabar turiu: 29lt/mėn, jei norėčiau pasikeisti imtuvą (kuris kartais išsijunginėja) tai 32lt/mėn, trims metams. plius kortelės aktyvavimai ir vienkartiniai mokesčiai. Aš jau nenoriu pigiau nei dabar moku, bet galėtų kažką ir pasiūlyti...
Jau net su Gala susiskambinau, kanalų mažiau, nors pasigesčiau gal tik TV1000, mėnesinis mokestis 25lt, lėkštę nusipirkčiau už kažkur 60lt. jokių vienkartinių ar paleidimo mokesčių. Tai dabar net nežinau, gaila tą viasato lėkštę išmest, bet esu bais pikta ant jų.
Atsakyti
va tame ir reikalas su jais,kažkaip nebesaugo tu pastovių kientu jie ''išpindėjo '' visai..todėl ir galvoju gal tos lėkštės kur rusų kanalai geriau būtų tik nenusimanau apie juos nieko g.gif
Atsakyti