Įkraunama...
Įkraunama...

Kalbu per garsiai?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 02 16, 15:00)
Buna zmoniu kurie tikrai garsiai kalba. Tik dar nemaciau nei vieno per garsiai besijuokiancio. Del kalbejimo pagalvociau, kad cia gali buti mano problema, del juoko - tikrai ne. Tik nestebina, nes anone temoje sito vyro aprasymas tikrai gasdinanciai atrode.

na kodel, buna kartais, kad zmogus nuosirdziai nusijuokia ir tikrai garsiai biggrin.gif bet jeigu ir garsiai, as nemanau, kad tai kazkokia beda (nebent zvengia laidotuvese), tai greiciau jau to tildancio kazkokie kompleksai islenda...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2017 02 16, 15:29)
na kodel, buna kartais, kad zmogus nuosirdziai nusijuokia ir tikrai garsiai  biggrin.gif  bet jeigu ir garsiai, as nemanau, kad tai kazkokia beda (nebent zvengia laidotuvese), tai greiciau jau to tildancio kazkokie kompleksai islenda...

Tai va butent. Abejoju ar 30ete moteris zvygauja kaip paaugle, kad ja tildyti reiktu.
Atsakyti

Nu jo. Tiuriemscikas, nebaiges mokyklos, priekaistauja del vsiko, pavydus, nemyli autores vaiku ir tt.  Autore, nepagalvojai kad rimtai su tavim kazkas negerai, kad esi su juo?

Atsakyti
QUOTE(RedApple @ 2017 02 15, 20:18)
Cia ne balsas yra problema. Nei mano etiketas. Esu pralandziojusi visus brangiausius Vilniaus restoranus su ivairiausiais zmonem, turiu begale draugu, ir nesu is tu, kurios kelia balsa is nieko. Mano issilavinimas - vidurinis ir aukstasis VU, plius Airijoje dabar studijuoju, mano draugo - 9 klases ir kalejimas. Nu juokas juokais, ne man is jo mokytis. Tiesiog klausiu moteru, kurios save myli, jeigu jus tildo, moko, aukleja, o dar restorane, kai pats ne velnio nemoka asistuoti, kaip atsakote? Kaip reaguojate?

tai ka tokia protinga (????) ir issilavinus su tokiu veiki? Kazkokie kompleksai tave prie jo laiko ar kas? Nes abejoju, kad meile.

O jei rimtai, tai realu, jog tos begales draugiu tiesiog niekad tau nepasake, kad kalbi per garsiai. Paklausk ju. As savo vienai draugei niekad nepasakiau, kad cepsi prie stalo valgydama, kas truputi erzina. Ir kaip itariu, nieks jai to nepasake. Ne viska turim visiems sakyt, ypac, jei neklausia.
Atsakyti

Atsiprasau, bet moteriai kuri susideda su buvusiu kaliniu, nera viskas visai gerai. Bent jau su saviverte.  O del garsaus kalbejimo man atrodo viskas labai paprasta. Taip, gali buti vienas poroje daug emocionalesnis, kitas ramesnis ir tam ramesniam, gali atrodyti kad partneris per garsiai kalba, gal jam nejauku, jei kiti restorane atsisuka, atkreipia demesi. Bet esme, kalbant apie santykius, yra kaip tai pasakoma. Jei vyras tai pasako su meile (mieloji, buk gera, siek tiek tyliau, i mus visi ziuri) nematau visiskai nieko blogo. O jei pasakoma grubiai, izeidzianciai - man butu nemalonu ir nepriimtina. 

P.S. kas tau yra ir ko cia reki siandien man netiktu, supykciau. Bet velgi turbut viskas ir nuo tono, zvilgsnio, bendro pokalbio konteksto priklauso. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuogine: 18 vasario 2017 - 08:11
QUOTE(Leksa @ 2017 02 17, 14:28)
tai ka tokia protinga (????) ir issilavinus su tokiu veiki? Kazkokie kompleksai tave prie jo laiko ar kas? Nes abejoju, kad meile.

O jei rimtai, tai realu, jog tos begales draugiu tiesiog niekad tau nepasake, kad kalbi per garsiai. Paklausk ju. As savo vienai draugei niekad nepasakiau, kad cepsi prie stalo valgydama, kas truputi erzina. Ir kaip itariu, nieks jai to nepasake. Ne viska turim visiems sakyt, ypac, jei neklausia.

o kiek pvz buna kai draugas trenkia prakaitu ir negali pasakyt. net cia temu buvo ne viena, klause, kaip pasakyti mandagiai... higiena etiketas dar suprantu, o kalbejimas per garsiai , uz tai kritikuot, kazkaip atrodo nei sis nei tas biggrin.gif
Atsakyti

o kiek pvz buna kai draugas trenkia prakaitu ir negali pasakyt. net cia temu buvo ne viena, klause, kaip pasakyti mandagiai... higiena etiketas dar suprantu, o kalbejimas per garsiai , uz tai kritikuot, kazkaip atrodo nei sis nei tas biggrin.gif
Uztenka paskaityt jos pirma tema apie ta drauga ir tada nebebus taip keista. Jos tildymas ten maziausia beda. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 19 vasario 2017 - 23:00

Cia ne balsas yra problema. Nei mano etiketas. Esu pralandziojusi visus brangiausius Vilniaus restoranus su ivairiausiais zmonem, turiu begale draugu, ir nesu is tu, kurios kelia balsa is nieko. Mano issilavinimas - vidurinis ir aukstasis VU, plius Airijoje dabar studijuoju, mano draugo - 9 klases ir kalejimas. Nu juokas juokais, ne man is jo mokytis. Tiesiog klausiu moteru, kurios save myli, jeigu jus tildo, moko, aukleja, o dar restorane, kai pats ne velnio nemoka asistuoti, kaip atsakote? Kaip reaguojate?

šitokia išsilavinusi, o su tokiu susidėjote, ajaj.

Gal per garsiai kalbate išties, mes gi negirdime. 

Atsakyti

Tai va butent. Abejoju ar 30ete moteris zvygauja kaip paaugle, kad ja tildyti reiktu.

man pvz reikia save kontroliuoti, nes aš emocinga ir garsiakalbė. tad amžius čia niekuo dėtas.

Atsakyti
QUOTE(RedApple @ 2017 02 15, 19:45)
Net "islindo" tokia fraze, kaip kad: "kas tau yra? ko tu cia reki siandien?". Vaziavau serganti, sloguojanti.  Mes kartu beveik 2 metai, ir jau esu girdejusi kelis kartus, kad kalbek tyliau, juokis tyliau, visi ziuri i mus (per mane) ir pan. Man paciai jausmas toks, kad jam atrodo, kad esu per prasta, ar kazkas panasaus. Bet as jo neprasau but su manimi! Tegul eina rutu zaliuju skinti, jeigu kas netinka. Vaziuojant atgal bandziau kalbetis, bet jis tike reke atgal, kad bandau prikibti, kad man pms, kad man niekas niekada netinka.. 
Turbut, tikiuosi isgirsti nuomone, kaip tai atorodo "is sono".

che che, pati pagaunu save kartais garsiau bekalbančia, bet nurašau tai džiaugsmui, entuziazmui arba paprasčiausiai energijos pliūspsniams. Nors yra tekę girdėti, mat ko ta vėl rėkia blink.gif ax.gif Manau jeigu aplinkiniai nežiūrėjo į jus pasibaisėję ir prištais nerodė, tai gal ne tavo, o tavo draugo labiau problema? P.s. pats tai rėkauja ax.gif
p.s.s. visi rėktų jeigu turėtų ką pasakyti (juodas humoras)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta/juoda: 20 vasario 2017 - 18:32
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 02 16, 18:46)

Zvygauja. Ir daug vyresnes zvygauja. Kai nori atkreipti visu demesi i save
Atsakyti
QUOTE(RedApple @ 2017 02 15, 20:18)

Sveiki,

Pirmiausia manau problema yra ne tildyme. Apskritai panašu, kad mažai, kas susiję su jūsų partneriu. Jūs žeidžia tai, kad partneris jus tildo? Kodėl?
Todėl, kad jis neišsilavinęs ir sedėjęs? Kodėl pasirenkote partnerį, kuris nėra jums lygus?
Ir kam reikia pabrėžti jūsų kultūrų skirtumą?
Galbūt tikrai kalbėjote per garsiai. Galbūt ne, galbūt partneris bijojo, kad kažkas atkreips į jus dėmesį.
Tačiau kodėl jus tai žeidžia? Ar turite kažkokį paslėptą kompleksą? Bijote, kad partneris jūsų nevertina? Ar nepasitikite savimi?

Kur aš lenkiu... Tildymas nėra problema, galbūt garsiai šnekate.
Problema, kad jus tai žeidžia, kad jums kažkas pasako kalbėti tyliau. O tuo labiau jei tai jūsų neišsilavinęs partneris. Manau, kad jeigu savimi pasitikėsite, jūs kalbėsite, kaip norėsite. Nesvarbu, jus partneris tildys ar ne. Tai yra jo problema, ne jūsų.
Jeigu turite abejonių, ką tildymas galėtų reikšti, tiesiai to ir paklauskite. Jei paklauskite ramiai ir be emocijų, manau, kad jums bus atsakyta.
Kitu atveju nemanau, kad tildymas turėtų būti kažkoks ženklas.
Atsakyti