na kodel, buna kartais, kad zmogus nuosirdziai nusijuokia ir tikrai garsiai

Atsiprasau, bet moteriai kuri susideda su buvusiu kaliniu, nera viskas visai gerai. Bent jau su saviverte. O del garsaus kalbejimo man atrodo viskas labai paprasta. Taip, gali buti vienas poroje daug emocionalesnis, kitas ramesnis ir tam ramesniam, gali atrodyti kad partneris per garsiai kalba, gal jam nejauku, jei kiti restorane atsisuka, atkreipia demesi. Bet esme, kalbant apie santykius, yra kaip tai pasakoma. Jei vyras tai pasako su meile (mieloji, buk gera, siek tiek tyliau, i mus visi ziuri) nematau visiskai nieko blogo. O jei pasakoma grubiai, izeidzianciai - man butu nemalonu ir nepriimtina.
P.S. kas tau yra ir ko cia reki siandien man netiktu, supykciau. Bet velgi turbut viskas ir nuo tono, zvilgsnio, bendro pokalbio konteksto priklauso.
o kiek pvz buna kai draugas trenkia prakaitu ir negali pasakyt. net cia temu buvo ne viena, klause, kaip pasakyti mandagiai... higiena etiketas dar suprantu, o kalbejimas per garsiai , uz tai kritikuot, kazkaip atrodo nei sis nei tasUztenka paskaityt jos pirma tema apie ta drauga ir tada nebebus taip keista. Jos tildymas ten maziausia beda.
Cia ne balsas yra problema. Nei mano etiketas. Esu pralandziojusi visus brangiausius Vilniaus restoranus su ivairiausiais zmonem, turiu begale draugu, ir nesu is tu, kurios kelia balsa is nieko. Mano issilavinimas - vidurinis ir aukstasis VU, plius Airijoje dabar studijuoju, mano draugo - 9 klases ir kalejimas. Nu juokas juokais, ne man is jo mokytis. Tiesiog klausiu moteru, kurios save myli, jeigu jus tildo, moko, aukleja, o dar restorane, kai pats ne velnio nemoka asistuoti, kaip atsakote? Kaip reaguojate?
šitokia išsilavinusi, o su tokiu susidėjote, ajaj.
Gal per garsiai kalbate išties, mes gi negirdime.