as apvaziavau ne viena uzuolaidu salona Kaune, pradedant baze ir baigiant prabangiais salonais, nes norejau susidaryti bendra vaizda, ka siulo rinka. deja, man patinkanciu uzuolaidu neradau. paklausus pas vietine dizainere (ar tai konsultante), kai pradeda siulyti, tai tik ir galvoji, kaip pabegt greiciau. na, siulo tokius variantus, kad jei tai butu suknele, tai drasiai galeciau pavadinti tortu is "T" didziosios. o man tokiu paparastu paparastu vienspalviu, lengvu, krentciu reikia. sestadieni kazkaip beveik atsistiktinai pradejau "senukuose" vartyti uzuolaidu pavyzdzius ir is karto radau bent 3 tinkancius variantus! kadangi atskirai siuvejos ieskoti nenoriu, tai buciau linkusi pas juos ir siutis ir karnizus imti. bet pavarcius nuotrauku albuma, vel negera pasidare

. pasiemiau kazkiokios dizaineres Birutes vizitke, bet nedristu jai skambinti. konsultane sake, kad dizainere atsiveza visus pavyzdzius i namus, bet man kazkokia bloga nuojauta, kad butent tu neatsives, tai tik bus sugaistas laikas.
na, prasau, kokiu nuomoniu. gal kas yra siuvesi uzuolaidas "Senukuose"? ypac Megos "Senuku" dizaineriu aptarnavimas domina