Merginos o ta perliniu kruopu misraine jus dedat i kokius stiklainius na ar tuos uzsukamus parastai ar kur reikia su spec.dangteliu uzsuktuvu sukti
Ir dar turejau labai gera recepta peraugusiu agurku su cinamonu na kaip skanu bet pameciau ir niekur nerandu gal kuri esat girdejusi ar bandziusi
Aciu
Ir dar turejau labai gera recepta peraugusiu agurku su cinamonu na kaip skanu bet pameciau ir niekur nerandu gal kuri esat girdejusi ar bandziusi
Aciu
As tai i paprastus uzsukamus stiklainius.
Tiesa, as i ta agurku ir perliniu kruopu misraine dejau i puse normos gal kokius 5 saukstus druskos, nes nuo vieno, tai ten nieko nesijaucia
ir gal padauginau vandens ant perliniu kruopu, tai paskui skyscio siek tiek nusemiau. Gal nieko blogo nenutiks. Tikiuosi
as tai kruopas buvau beveik be vandens palikusi,viskas gerai gavosi, vienas stiklainis buvo nepripildytas tai siandien pusryciams atsidariau, nu ka skanu buvo
QUOTE(Leilla @ 2009 08 17, 21:34)
as tai kruopas buvau beveik be vandens palikusi,viskas gerai gavosi, vienas stiklainis buvo nepripildytas tai siandien pusryciams atsidariau, nu ka skanu buvo 
Bet man jos labiau tinka sriuboms atrodo
Tai va, kad reikejo gal be vandens palikt, nes is darzoviu atsirado skyscio. Na bet kaip padariau taip
Kazin ukrainietisku barsciu nera recepto
QUOTE(AveM @ 2009 08 18, 14:32)
3kg pomidorų
1kg svogūnų
1kg morkų
1kg burokėlių
6pipirai ankštiniai raudonieji
1 butelis aliejaus
1 šauktelis pipirų
5 šaukštai druskos
viską sutarkuoti, ir virti 1.5 val ant silpnos ugnies







