Įkraunama...
Įkraunama...

Grindų įrengimas: betonavimas ar sausasis būdas?

Norim keisti grindis namo pirmame aukšte, čia plytelės, šildymo sistemos taip pat nėra. Norisi šiltų grindų, auginant vaikus tai ypač aktualu 4u.gif Betonuojant reiktų ilgai laukti, kol betonas sustings, ir tik tada kloti šildymo sistemą, o sausasis būdas viską pagreitintų, bet įdomu jo patikimumas, kokybė, ar tvirtos tokiu būdu padengtos grindys?

Gal kas nors tokiu būdu įsirenginėjot grindis, labai būtų svarbūs atsiliepimai. Sąmatą jau įsivaizduojame, atsiuntė preliminarius skaičiavimus: sausuoju būdu, aišku, brangiau, bet ne baisiai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 03 22, 17:01)
Norim keisti grindis namo pirmame aukšte, čia plytelės, šildymo sistemos taip pat nėra. Norisi šiltų grindų, auginant vaikus tai ypač aktualu 4u.gif  Betonuojant reiktų ilgai laukti, kol betonas sustings, ir tik tada kloti šildymo sistemą, o sausasis būdas viską pagreitintų, bet įdomu jo patikimumas, kokybė, ar tvirtos tokiu būdu padengtos grindys?

Gal kas nors tokiu būdu įsirenginėjot grindis, labai būtų svarbūs atsiliepimai. Sąmatą jau įsivaizduojame, atsiuntė preliminarius skaičiavimus: sausuoju būdu, aišku,  brangiau, bet ne baisiai  mirksiukas.gif .



Kazkaip jus cia idomiai suvardinot.. Isbetonuoti ir kloti sildymo sistema.. Betonuoti gali kiek nori tik sildymo neisijungsi iskart ir grindu dangos nesudesi.. Jei daro sausa sistema,tai turetu laikyti,bet pats sau nesirinkciau nes neaisku kaip tarnaus grindys opo deimties metu.. Ar neissimins intensyviausiai naudojamos vietos.. ir t.t. Kam rinktis kazkokia naujove ir dar brangesne jei galima pasirinkti isbandyta technologija..
Atsakyti