Ši baisi liga, turbūt , yra palietusi kiekvieną mūsų. Dar jaunystėje palaidojau senelį, kuris susirgo kraujo vėžiu, o prieš 6 metus mano močiutei rado išeinamojoje žarnoje auglį, kurį išoperavo ir ji lig šiol gyvena. Deja mano sūneliui(kuriam tuo pat metu, kaip ir močiutei, rado inksto auglį) išgyventi nepavyko. Viskas įvyko labai greitai, per 1,5 mėn. Lig tol augęs sveikas, niekuo nesirgęs staiga turėjo išeiti anapilin

. Maniau, kad išprotėsiu, o kad taip nenutiktų stojau mokytis, išsilaikiau teises, po 2 mėn pastojau, nes neįsivaizdavau gyvenimo be vaikelio. Juk Jam tada buvo 2 m. 8mėn ir taip Jį

. Pusę metų grįžusi iš paskaitų rėkiau namuose, būdama 21-nerių pražilau. Ištisai žiūrėdavau Tomuko nuotraukas, vaizdajuostes, kiti klausdavo, kam taip darau, o jūs įsakykit širdžiai... Praėjo 6 metai, viskas daug maž užsimiršo, tik dabar rašant vėl ašaros sunkiasi, bet reikia gyvent. Gyvent dėl dukrelės Gabijos

, kuriai jau 5-eri, ir dėl leliuko

, kuris spardosi pilvuke

. Tikiu, kad Tomuką kada nors sutiksiu, ten danguje, juk jis buvo mano Angeliukas

Laikykitės visi, kuriuos palietė žodis VĖŽYS. Tik tiek tegaliu pasakyti, nes geriausiai žaisdas gydo laikas, deja,...
Jei bijai priaugti svorio, tai pries valgį išgerk 50 gr konjako - jis malšina baimės jausmą...