Įkraunama...
Įkraunama...

Sumisus

Anglu kalba mano gera:) susisnekeciau. Apstumde tiktai pasiemiau daigtus ir isejau. Tikrai nebegrysiu. Nama pirko budamas santuokoj. Dar net metu nepradejo kai pirko. As nesiginciju su juo nes neapsimoka. Geriau jau zirnius i siena pametysiu:D o gardos nekvieciau nes noriu graziai issiskyrt be jokiu nesamoniu. Tegul gyvena tam savo name. Nama visa remontuoja dabar net toletas be duru, grindu nera tai tikrai nuomininko nesusiras😅Idomu kaip issimokes. O as stipri esu ir geriau pradeti nuo 0 negu nervus gadintis. Dar paskui paskola per puse padalins.

Jums reikia kuo skubiau issiskirti ir pasirasineti dokumentus tik su advokatu salia. Kitaip tikrai paskola padalina per puses. Vyras gali ir kitu paskolu pasiimti atskirai gyvendamas. 

Atsakyti

Anglu kalba mano gera:) susisnekeciau. Apstumde tiktai pasiemiau daigtus ir isejau. Tikrai nebegrysiu. Nama pirko budamas santuokoj. Dar net metu nepradejo kai pirko. As nesiginciju su juo nes neapsimoka. Geriau jau zirnius i siena pametysiu:D o gardos nekvieciau nes noriu graziai issiskyrt be jokiu nesamoniu. Tegul gyvena tam savo name. Nama visa remontuoja dabar net toletas be duru, grindu nera tai tikrai nuomininko nesusiras😅Idomu kaip issimokes. O as stipri esu ir geriau pradeti nuo 0 negu nervus gadintis. Dar paskui paskola per puse padalins.

O kai vyras pirko nama, jus kazkokius dokumentus pildet, kad atsisakot teisiu i ta nama ar kaip??? Nes jau rasiau: teisiskai santuokoje igytas turtas yra abieju sutuoktiniu ir visai nesvarbu kieno vardu registruota. Lygiai taip pat ir su paskolom.

Ir jusu vyras gali kiek nori aiskinti, kad namas jo, arba jus galit sakyt, kad jums nieko nereikia. Bet teismas skyrybu metu vadovausis teisinemis nuostatomis, o ne jusu norais ar vyro isivaizdavimais.

Taip kad pirma siulyciau labai labai rimtai pasiziuret i sita reikala, susirinkti dokumentus ir su teisininko pagalba issiaiskinti kaip yra is tiesu ir kas kam priklauso.  Kad paskui nereiketu visa gyvenima moket paskolos uz vyro nama, kurio jums nereikia :)

Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 04 05, 09:49)
Tai nesuprantu kam šitą temą kūrėt, jeigu viskas aišku, apgalvota ir taškai sudėti.

Greiciausiai sukure noredama issisneket, bet tai ne buoskaudose dabar esme. Moteris jauna, nepatyrusi, tas JU namas jai gali pridaryri daug zalos tolimesniem gyvenimui...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 04 05, 11:52)
Greiciausiai sukure noredama issisneket, bet tai ne buoskaudose dabar esme. Moteris jauna, nepatyrusi, tas JU namas jai gali pridaryri daug zalos tolimesniem gyvenimui...

Tai dėl to dauguma ir pataria tartis su teisininku, bet ji to nedaro nes žino viską geriau. Čia dauguma turėjusių skyrybas ir žino kas kaip vyksta su turtais ar bent gali numanyti, autorės vyrelis irgi matyt jau planą turi ir yra pasikonsultavęs su kažkuom kad taip įnirtingai vis veja ją lauk, kažko tuom siekia (greičiausiai įrodyti kad ji tame name negyvena), o autorė to nesupranta. Toks brudas padarys žalos kad maža nepasirodys, nes mato kad su višta reikalus turi.
Atsakyti
QUOTE(lauriukele @ 2017 03 31, 12:03)
Su vyru esame jau 10 metu ir 5 is ju susituoke. Atvaziavau su juo i uzsieni kai man buvo 18 metu. Pradejo kotroliuot, neleido susitikt su draugem o jei susitikdavau tai labai pykdavo. Jeigu pasisveikindavau su bendradarbiais ir irgi pykdavo isvadindavo visokiais negraziais zodziais. Ir apkaltidavo mane. Neturejau nei seimos nei draugu cia tai kazkaii pripratau niekur neiti. Susituokem. Po metu suzinojau kad jisai susirasineja su kitom ir siuncia savo nuogo nuotraukas plius buvo susitikes su viena. Pasaulis griuvo o jis sake kad visko as kalta. Dingo pasitikejimas savim ir griuvo santykiai. Nusprendziau eiti mokintis kosmetologe tai pasake man kad vistiek nieko nepasieksiu. Visa laika jauciuosi kad ir ka daryciau vistiek neitinku. Kol mokiausi jis skaiciavo kiek isleidzia ir kiek as jam skolinga. Paskui pradejo prikaisiot kada as jam pinigus atiduosiu. Ir kad as jam skolinga 10000 euru. Tuo metu nes turejom masina nusipirke kartu. Po puses metu prikaisiojimu del pinigu pasake kd susirinkciau sunis ir pi**** is namu. Taip ir padariau. Pagyvenom menesi atskirai. Jam palikau masina nes jam skolinga 10000 euru buvau ir jis ja parsidave ir pasieme paskola namui. Vis delto susitaikem ir mokejom uz paskola ir komunalinius per puse. Plius tvarkemes nama viskas gerai buvo. Pries du menesiu pradejo saltai elgtis paklausiau kas yra. Pasake delto kd as neinu pas notara pasirasyt sutarties kad skyrybu metu as atsisakau namo. Ir kad as ne paskola moku o as uz nuoma jam moku. As su tuo nesutikau tai isvadino visaip sake istaskys viska ir visi kentesim. Sake cia jo namas o as galiu savo nama nusipirkt.Po to skyresi su manim du kart ir vijo is namu. Nervu or sveikatos nebeliko ir po visu barniu, po situ dvieju menesiu kankynes nuo kurios atitolom vienas nuo kito ir beveik nesnekam jis pasake kad nebenori kad pasirasyciau tol kol as savo namo nenusipirksiu. As jam pasakiau kad as buciau ar taip ar taip nieko nepasirasius. Sakau tai tada uzrasyk ir mano varda ant namo. Tai sake kad nerasys nes jis i nama daugiau pinigu ikises.Tai isvadino vel visaip ir sake kad norejo skyrybu su manim pries perkant nama ir blogai padare kad neissiskyre. Ir dabar trecia karta mane paliko ir sake nori skirtis. Jauciuosi sumisus ir nebezinau ka daryt. Galva sako skirkis ir bus ramu o sirdis sako bandyk dar karta. Bet kiek kartu galima bandyt?

Patologinė auka, bleeeet
Tu ką, baisi kaip karas, ar putė tavo skersa, kad isikibus dantimis laikaisi psichologinio prievartautojo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 05 balandžio 2017 - 17:23
QUOTE(-burbanti- @ 2017 04 05, 17:22)
Patologinė auka,  bleeeet
Tu ką,  baisi  kaip karas,  ar putė tavo skersa,  kad isikibus dantimis laikaisi psichologinio prievartautojo?

Padauginai?
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 04 05, 21:22)
Padauginai?

Ne tavo mados.
Neaiskink ka man rasyti, tai as neaiskinsiu kur tau eiti...ant triju raidziu
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 04 05, 22:47)
Ne tavo  mados.
Neaiskink ka man rasyti,  tai as neaiskinsiu  kur tau  eiti...ant triju  raidziu

thumbup.gif
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Atsakyti
čia jau ne forumas, bet kažkoks nevaldomas agresyvių alkoholikių būrelis. Nesistebiu kad jau baigia numirt, nes moderatoriai leidžia kas negalima.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 04 06, 20:30)
čia jau ne forumas, bet kažkoks nevaldomas agresyvių alkoholikių būrelis. Nesistebiu kad jau baigia numirt, nes moderatoriai leidžia kas negalima.

As nesuprantu, ko jus cia piktinates, kai pati ne kitokia ;)
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 04 06, 19:40)
As nesuprantu, ko jus cia piktinates, kai pati ne kitokia ;)

Būčiau tokia pati tai nesipiktinčiau. Ar čia žodžiams cenzūros jau jokios nėra? beje, o tai mudvi kartu lakėm kada nors kad taip žinot viską?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raselėuogelė: 06 balandžio 2017 - 20:23
QUOTE(Raselėuogelė @ 2017 04 06, 21:21)
Būčiau tokia pati tai nesipiktinčiau. Ar čia žodžiams cenzūros jau jokios nėra? beje, o tai mudvi kartu lakėm kada nors kad taip žinot viską?

O jus su burbancia laket, kad taip gerai zinot viska? Kokia ji bebutu tokia, bet pati ne ka geresne atrodot, pagiezinga boba, tai gal bukit savo vietoj ir atidziau i save pasiziurekit, ok?
Atsakyti