Man pacioj nestumo pradzioj uzkritinedavo, ir daznokai... Ir kazkaip nieko nedarydavau, nes po kokiu 15 minuciu praeidavo. Dabar irgi buna, bet laabai retai... Bent jau mano gine sake, kad dazniausiai taip nutinka del didejancio kraujo turio

Man irgi uzkrenta, kalbu kaip kibire
Tikrai kramtoma padeda, as net jauciu spaudima tviksint.

Man irgi uzkrenta, bet greit praeina. Bet spaudimas mano normalus.
nutinka, ir ne tik dėl nėštumo, man ir šiaip dažnai taip užeina, loristai neranda jokios priežasties, ir niekas negali pasakyti, dėl ko taip. Ir aš girdžiu tuo metu savo pulsą ausyse, beje daug dažnesnį nei paprastai ir truputį silpna tuo metu būna. Gana varginantis dalykas, jeigu reiktų tuo metu kažkur kažką skaityti kokį pranešimą, būtų visai prastai, nebent reiktų atsigulus
kuomet praeina. gal kas radot internete kokios info apie tai daugiau, būčiau dėkinga už nuorodą

QUOTE(leliukazz @ 2006 07 28, 17:11)
Sveikutes,
man labai daznai uzkrenta ausys... Toks jausmas, lyg jose butu pilna vandens...
Gal kam nors tai nutikdavo? Ka darydavo? Nosies putimas ir ziovavimas nepadeda 
man labai daznai uzkrenta ausys... Toks jausmas, lyg jose butu pilna vandens...

kramtoma guma gerai padeda, arba atsigerk vandens ar siaip ko

aš visą nėštumą pravaikščiojau negirdėdama viena ausimi
tarsi vandens būtų patekę.. labai varginantis dalykas
labai tikiuosi kad kai vėl būsiu nėščia taip nepasikartos

QUOTE(cloudlet @ 2008 09 28, 17:36)
aš visą nėštumą pravaikščiojau negirdėdama viena ausimi
tarsi vandens būtų patekę.. labai varginantis dalykas
labai tikiuosi kad kai vėl būsiu nėščia taip nepasikartos 

paguosiu kartosis, man 4 nestumas ir tas pats. viena nestuma juoda arbata padejo, o kava ne, sita nestuma kava padeda...
pasirodo ne man vienai taip buna
mane jau trecia diena kankina sitas dalykas, kartais siaip uzkrenta, o kartais net tas cypimas ausyse atsiranda. Siaip zinau , kad su ausim pas mane viskas buvo labai gerai bent jau pries nestuma, taip kad bandau sieti tik su nestumu... bet kaip vargina....ir dar pulsas galvoj kazkur jauciasi

mane jau trecia diena kankina sitas dalykas, kartais siaip uzkrenta, o kartais net tas cypimas ausyse atsiranda. Siaip zinau , kad su ausim pas mane viskas buvo labai gerai bent jau pries nestuma, taip kad bandau sieti tik su nestumu... bet kaip vargina....ir dar pulsas galvoj kazkur jauciasi

sveikos mamytes.
nezinau kas man bet jau kuri laika, apie pora menesiu uzgula ausis, kaip kad lektuve. is pradziu maniau kad tai nuo zemo kraujo spaudimo, nes syki buvo lb zemas, bet kai nuejau pas ginekologa sake gali buti nuo mazakraujystes. tad jau nebezinau is tikro nuo zemo kraujo spaudimo (pradejau gert kava kasdiena ji pakelt ir kazkaip jau galva nebesvaigsta tad itariu jam susinormalizavus), ar nuo mazakraujystes. kai dare kraujo tyrimus nieko nesake. gal kam buvo panasiai? ir zinote nuo ko ir ka daryt kad praeitu?
aciu is anksto
nezinau kas man bet jau kuri laika, apie pora menesiu uzgula ausis, kaip kad lektuve. is pradziu maniau kad tai nuo zemo kraujo spaudimo, nes syki buvo lb zemas, bet kai nuejau pas ginekologa sake gali buti nuo mazakraujystes. tad jau nebezinau is tikro nuo zemo kraujo spaudimo (pradejau gert kava kasdiena ji pakelt ir kazkaip jau galva nebesvaigsta tad itariu jam susinormalizavus), ar nuo mazakraujystes. kai dare kraujo tyrimus nieko nesake. gal kam buvo panasiai? ir zinote nuo ko ir ka daryt kad praeitu?

Sveika,
Na, kas sukelia tą ausų užgulimą tikrai nežinau, bet galiu primint visiems elementarų būdą kaip greit to atsikratyt. Užčiaupi sau nosį ir iš visų jėgų puti orą
Iškart atsikemša
O šiaip kažkur girdėjau, kad vaistinėje galima rasti kažkokių kamštukų nuo šito reikalo
Na, kas sukelia tą ausų užgulimą tikrai nežinau, bet galiu primint visiems elementarų būdą kaip greit to atsikratyt. Užčiaupi sau nosį ir iš visų jėgų puti orą