Įkraunama...
Įkraunama...

Užkrenta ausys

QUOTE(Brukne @ 2010 03 18, 12:54)
Man dabar 4 men nestumo ir taip pat pradejo viena ausis karts nuo karto uzgulineti... kazkaip neramu pasidare, pirma nestuma taip nebuvo, bet paskaiciau kad cia man ne vienai taip tai biski nusiraminau. Reikes dar pasikonsultuoti su gydytoju..

Man nuo nėštumo pradžios irgi užgula vieną ausį, net kalbėt sunku kažkaip balsas girdisi kaip per vamzdį ir dar dvigubas, bet vis karts nuo karto užgula ax.gif
Anksčiau irgi nėra taip buvę, tai įtariu nuo nestuke.gif čia sutrinka galvos kraujotaka ax.gif Nors turiu labai žemą kraujo spaudimą irgi, gal nuo jo čia ax.gif
Atsakyti
man sis uzimas buvo paciais pirmais nestumo menesiais,o dabar jau normalu,ir gyd sake kad tai nuo mazo kraujo spaudimo.jis pas manes labai mazas.pamokino kaip ji reguliuot,tai ir dabar jauciuosi geriau
Atsakyti
man irgi uzgula ausis nuo pat pradzios nestumo, ypac rytais, arba jeigu susinervinu blush2.gif spaudimas mano normalus- todel tikrai ne del mazo ar didelio. kartais tai taip stipriai uzgula, kad sakes, nei kalbet atrodo normaliai neina biggrin.gif
Atsakyti
Man nuo 32savaites ir uzgule vieną dešinę ausį. Ji visada užgulusi tik kai atsigulu ant tos ausies atkrenta trumpam. Praėjau daugybe daktarų ir niekas negali pasakyti dėl ko. Prapusti bando, bet ir tas nepadeda. verysad.gif Klausos tyrimai geri, jokių uždegimų ar blogumų nerodo. Kad klausa neblogėtų darysiu vėl klausos tyrimą ar nebuvo pakitimų. Bet jau pradedu galvoti, kad čia kažkas dėl nėštumo g.gif tad lauksiu gimdymo, o liko dar 5savaitėlės ir bus matyti. Internete žiūriu nieko apie tai nėra schmoll.gif O gal kuri buvo susidurusi su tokia situacija???Būtu labai gerai sužinoti 4u.gif
Atsakyti
Ir man karts nuo karto užgula 1 ausį. Klausiau ginės, tai sake gali buti del nestumo (nes nesciosioms daznai paburksta nosies-gerkles gleivine, del to gali užgulti ausis). Kraujo tyrimai neblogi, tik spaudimas žemesnis nei įpratas, tai aš per daug ir nesijaudinu. Sake jei NORIU (?) - keistas gines klausimas, ne pirma karta girdziu - galiu prašyti siuntimo pas lora.
Atsakyti
As gyvenu kalnuose, tai visada vaziuojant kur zemiau uzgula ausis, bet nestumo metu tai tiesiog siaubingai, buna, kad tik kita diena pradedu normaliai girdeti biggrin.gif
Atsakyti
Manau toms kurioms nėštumo metu tik karts nuo karto užgula ausis tikrai nėra ko nerimauti 4u.gif Tačiau jei užgula ausis ir neatgula visai, tikrai būtina apsilankyti pas lor, kad nebūtų ko rimčiau ir būtų galima pagydyti. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Xex, tik dabar supratau kodėl man užguldavo ausis visą nėštumą (paskaičiau šią temą), pasirodo todėl, kad buvau nėščia lotuliukas.gif , o manydavau, kad jau koks neuritas metasi doh.gif jausmas būdavo ne koks,niekas užgulimo neatkimšdavo kol pats savaime nepraeidavo, bet kai pagimdžiau pagaliau baigėsi tos nesamonės thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien buvau pas savo ginekologę, tai ji ir patvirtino kaip nėštumo požymį smile.gif Nes organizme labai daug skysčių ir išbrinksta visa nosiaryklė. Todėl nuo tų išbrinkimų ausys ir užgulę būna. Tad jei neskauda, tai visos mamytės nestuke.gif būkit ramios ir nepergyvenkit labai, kad savo busimiems leliukams nepakenktumėt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija...: 31 sausio 2011 - 13:47
Man pradejo uzgulineti nuo 20 savaites. Ir taip 2 men. Padejo tik horizontali padetis (paguodziau dirbancias) lotuliukas.gif Va taip ir dirbau, tai girdziu, tai glusa visai. Veliau isigijau ausu zvakiu ir pabandziau, nzn ar tai sutapimas - bet po keliu seansu dingo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2011 02 11, 23:04)
Man pradejo uzgulineti nuo 20 savaites. Ir taip 2 men. Padejo tik horizontali padetis (paguodziau dirbancias)  lotuliukas.gif Va taip ir dirbau, tai girdziu, tai glusa visai. Veliau isigijau ausu zvakiu ir pabandziau, nzn ar tai sutapimas - bet po keliu seansu dingo  thumbup.gif

O kas ten per ausų žvakės??? g.gif
Atsakyti
Na ir as pazersiu savo patirties apie ausu uzgulima;)

Buvo taip, kad besilaukdama 28 sav. sukarsciavau, geriau daug arbatu, skysciu ir pradejo gulti ausis. Kol viena dienele atsirado vel temperatura ir ausies skausmas. Is baimes nulekiau pas LOR, tai apziurejo ir pasake kad nesciosioms gulancios ausys yra normalu, nes issiplecia ausy kraujagysles. O jei yra skausmas ir uzdegimas kuris nepraeina per dvi tris dienas, tuomet skiria antibiotiku. Na, man ju neprireike, po dienos praejo savaime.

Kitas dalykas, is kraujo tyrimu nustate kad sumazejo kalio, todel padidejo mano iki siol zemas kraujo spaudimas (kalis dalyvauja kraujospudzio reguliavime) ir panasu kad tai itakojo ausu uzgulima. Taigi, bandysiu pavartoti kalio, nukris spaudimas ir tikiuosi islipsiu is to "povandeninio laivo" wink.gif

gal kam nors mano diagnoze pades:)
Atsakyti