Įkraunama...
Įkraunama...

Rūkymas

QUOTE(Leilla @ 2009 01 09, 09:40)
ir kaip aplinkiniai reaguoja i tavo pasiryzima nerukyti ? pamenu as kai buvau sumasciusi nerukyt tai visi ant manes vare sako ai vistiek nemesi, nesugebesi, kaip pikdydavo tokie zodziai, vietoj palaikymo tik repliku sulaukdavau, dabar noriu sau ir kitiems irodyt kad as galiu smile.gif

Zinok maniau gausiu is artimu zmoniu palaikyma mirksiukas.gif Juokiasi ir specialiai nervina mane doh.gif ziuri ar as nepulsiu rukyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 01 09, 10:28)
Zinok maniau gausiu is artimu zmoniu palaikyma  mirksiukas.gif Juokiasi ir specialiai nervina mane doh.gif  ziuri ar as nepulsiu rukyti  doh.gif

bet kokie yra bjaurus, as vyrui irgi sakau kai pirma karta bandziau mesti tai burbuliavo,kad silpnavale kad nesugebesiu, o dabar kai jau daugiau dienu isgyvenau be tabako ir kasdien vis lengviau, tai pagyrimo nesulaukiu irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 01 09, 10:30)
bet kokie yra bjaurus, as vyrui irgi sakau kai pirma karta bandziau mesti tai burbuliavo,kad silpnavale kad nesugebesiu, o dabar kai  jau daugiau dienu isgyvenau be tabako ir  kasdien vis lengviau, tai pagyrimo nesulaukiu irgi  g.gif

Kaip vakar buvo.Gryzo vyras namo ir mato,kad esu pykta biggrin.gif O tas man sako eik parukyk lengviau juk pasidarys gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 01 09, 10:40)
Kaip vakar buvo.Gryzo vyras namo ir mato,kad esu pykta  biggrin.gif O tas man sako eik parukyk lengviau juk pasidarys  gun_rifle.gif

jojo esu ir as ta girdejusi, ***** kaip pikta kai taip sako blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 01 09, 10:43)
jojo esu ir as ta girdejusi, ***** kaip pikta kai taip sako  blink.gif

Man irgi vakar labai pykta pasidare verysad.gif Jau kas kas,bet tikejausi gauti palaikyma is artimu zmoniu ir supratima mirksiukas.gif Tai vakar sau dar karta pakartojau,kad as galiu mesti rukyti ir tai visiems irodysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 01 09, 10:48)
Man irgi vakar labai pykta pasidare  verysad.gif Jau kas kas,bet tikejausi gauti palaikyma is artimu zmoniu ir supratima  mirksiukas.gif Tai vakar sau dar karta pakartojau,kad as galiu mesti rukyti ir tai visiems irodysiu  thumbup.gif

gal cia jie tycia taip daro, siutina,kad daugiau noro mums atsirastu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 01 09, 10:49)
gal cia jie tycia taip daro, siutina,kad daugiau noro mums atsirastu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as tai vakar vydui juokiausi kaip pasake,kad eik parukyk lengviau bus tau lotuliukas.gif O as mintyse,kad tu zinotum kaip as nenoriu visai nei rukyti nei uostyti dumu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ir gerai kad taip nesinoris smile.gif

Eisiu as arbatu prisivirt ir gurksnosiu reik malsint ta begalini nora kramtyt o tai issipusiu ir ridensiuos poto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 01 09, 10:56)
Nu ir gerai kad taip nesinoris smile.gif
Eisiu as arbatu prisivirt ir gurksnosiu reik malsint ta begalini nora kramtyt o tai issipusiu ir ridensiuos poto smile.gif

As tai kava geriu ax.gif
Atsakyti
as kava geriu tik pramerkusi akis, poto jau arbata eina, stengiuosi mazinti ta kava nes gerdavau per diena po 4-5 kartus aisku nestipria bet vistiek . o kuom tu rasiux000 uzsiimi,ka veiki per dienas ?
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 01 09, 11:01)
as kava geriu tik pramerkusi akis, poto jau arbata eina, stengiuosi mazinti ta kava nes gerdavau per diena po 4-5 kartus aisku nestipria bet vistiek . o kuom tu rasiux000 uzsiimi,ka veiki per dienas ?

As tai isgerius kavos du puodelius per diena ax.gif Bet kava geriu labai silpna blush2.gif As dirbu per dienas mirksiukas.gif Aisku nedaug tik 4 valandas,bet visvien mirksiukas.gif O darbas mano namuose tai nereikia niekur vaziuoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux000 @ 2009 01 09, 11:09)
As tai isgerius kavos du puodelius per diena  ax.gif Bet kava geriu labai silpna  blush2.gif As dirbu per dienas  mirksiukas.gif Aisku nedaug tik 4 valandas,bet visvien  mirksiukas.gif O darbas mano namuose tai nereikia niekur vaziuoti  thumbup.gif

buhalteriauji ?
Atsakyti