QUOTE(viesnia @ 2018 07 05, 14:24)
Krikstamote siulo taikiu budu atsikratyti priekabiautoju. Taikiai, nematomai, pasislepus.
Bet dabar musu dienomis jau daug zmoniu, kuri pasitiki savimi, nebijo kt nuomones ir kurie nenori taikstytis su iprastos daugumos teroru... Anksciau taikstesi, dabar nebenori. O kam? Kodel? Kuo ta dauguma pranasesne, kad kitiems nurodinetu, kaip gyventi, ka valgyti, kuo dometis ir kaip bezdeti?
Nano minėtu atveju neįžvelgiu sąmokslo teorijos ar kriminali. Tiesiog tradicijos, nežino žmonės ką daugiau kalbėti. Lietuviškasis vaišingumas. Pas tetą maisto teroras visada buvo įprasta: paragauk to, kąsnelį ano, šito dar nevalgei, tą pyragą pati kepiau, negi neskanu? Skanu? Tai antrą imk. .. močiutiškas toks. O kai pasakai, kad 89% to, kas ant stalo tu nuo vakar nebevalgai, tai vėl bando įkalbėt, nes lyg kalbėt daugiau nėr ko. Kai pasakau, kad ir šiaip jau labai retai rą mėsą, tai ir krikštamotė prisipažįsta nelabai ją mėgstanti ir retai valganti. Tik nėra to išsišokimo, kad atsisėdi prie stalo ir vaipaisi, to nevalgysiu, ir šito ne. Pažįstu daug sveikuoliškų ir labai kultūringų moterų, kurios šiaip vegetarės, bet tarkim, per gedulingus pietus, suvalgo tą kepsnį ir nenumiršta ir be reikalo neatkreipia dėmesio į save AŠ VEGETARĖ.. juk jei galėjau 43 metus tą mėsą valgyt, galiu ir dabar. Tai nieko keisto, kad tokie "atsicertėliai" ir stebina ir siutina žmones. Kas kita jei žmogus nuo pat vaikystės nemėgsta pvz grybų.