Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 05, 14:11)
Uz tai as prisiminiau.
Moteris turetu sakyti, kad: "Man tai nera svarbu, svarbiausia kad mylimas vyras butu patenkintas".
Tai vienas esminiu reikalavimu.

Koki? biggrin.gif
Viena kitam netrukdo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar man svarbus zvilgsnis, kad akutes butu paklusniai nuleistos.

Kai mes buvom pirma karta susitike su MB tai as fotkinau. Paziurejau nuotraukas po to, kur ji stovi akutemis nuleistomis pries mane... Ir isimylejau.

Po keliu metu jai priminiau sita romantiska man momenta, o ji:

"Nu pzc. pastate pries saule, as aisku prisimerkiau, o jau pasirodo kokios isvados... "
Visa svajone mano sugriove...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 05, 13:25)
Geriau paaiskinkit kaip Wordpress  i ta sakysim front page ikelti eilini link class.

Nes ka matau tai vos ne notepado lygio html editoriu.
Tai jei ten reikia html coda rankutemis surasyti, tai velniam man tas wordpress?

Maniau bus kokia klasiu biblioteka ar kzk panasaus.

MB reikes paaiskinti, o as nesuprantu

ieškokit extension for wordpress, rasit kodus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 07 05, 14:16)
Dar man svarbus zvilgsnis, kad akutes butu paklusniai nuleistos.

Kai mes buvom pirma karta susitike su MB tai as fotkinau. Paziurejau nuotraukas po to,  kur ji stovi akutemis nuleistomis pries mane... Ir isimylejau.

Po keliu metu jai priminiau sita romantiska man momenta, o ji:

"Nu pzc. pastate pries saule, as aisku prisimerkiau, o jau pasirodo kokios isvados... "
Visa svajone mano sugriove...

biggrin.gif
Reikia sugebet mane sitaip prajuokinti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dar paaiskes, kad ir nekalta nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 05 liepos 2018 - 13:20
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 05, 14:18)
ieškokit extension for wordpress, rasit kodus

einu ieskot. Dekui
Atsakyti
dėl tų klasiokų, jei nesinori vienišai pasirodyt, tai ko nepameluot? "turiu širdies draugą, labai man geras, bet niekur neskubam, nesituokiam, tiesiog maloniai laiką leidžiam" ir viskas mirksiukas.gif galima dar pridurtį, kad jis užsienietis, neišeina kol kas dažnai matytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 05, 14:14)
nes mirtų be tų augalų greitai

Aišku, ką ėstų jų karvės ir kiaulės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 05, 14:23)
Aišku, ką ėstų jų karvės ir kiaulės blink.gif

ir patys nugaištų biggrin.gif kažkur gi mirties bausmė tokia buvo, vien mėsą valgyti, tai ilgai nepratempė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 05, 13:11)
mano krikštamotė senu geru patikrintu vaišinimo būdu, kaip yra siūloma negeriančiam išgerti nors taurelę ant vienos kojos, nors pridėti prie lūpų, nors palaižyti, taip ir mėsą siūlo panašiai biggrin.gif

Krikstamote siulo taikiu budu atsikratyti priekabiautoju. Taikiai, nematomai, pasislepus.
Bet dabar musu dienomis jau daug zmoniu, kuri pasitiki savimi, nebijo kt nuomones ir kurie nenori taikstytis su iprastos daugumos teroru... Anksciau taikstesi, dabar nebenori. O kam? Kodel? Kuo ta dauguma pranasesne, kad kitiems nurodinetu, kaip gyventi, ka valgyti, kuo dometis ir kaip bezdeti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viesnia: 05 liepos 2018 - 13:28
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 05, 14:22)
dėl tų klasiokų, jei nesinori vienišai pasirodyt, tai ko nepameluot? "turiu širdies draugą, labai man geras, bet niekur neskubam, nesituokiam, tiesiog maloniai laiką leidžiam" ir viskas mirksiukas.gif galima dar pridurtį, kad jis užsienietis, neišeina kol kas dažnai matytis biggrin.gif

Kam sekti pasakas? blink.gif
Yra kaip yra. Visaip susideda gyvenimai. Kai viena skiriasi, kita tik tuokiasi. Baisiai čia ką nustebinsi. Mano grupiokė ištekėjo kai aš jau buvau su pirmu išsiskyrusi ir antrąjį palaidojusi. Per kitą susitikimą jau ir purmas mano vyras miręs buvo,- aš dviguba našlė, o ji augino purmokėlį ir gyveno kaip du balandėliai su vyru. Neaišku, kas turėtų pavydėt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 07 05, 14:32)
Kam sekti pasakas? blink.gif

tam, kad jei jai tas nemalonu, kad ji viena. Viskas tik dėl savęs, kad jai ramiau būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 05, 14:34)
tam, kad jei jai tas nemalonu, kad ji viena. Viskas tik dėl savęs, kad jai ramiau būtų smile.gif

O man nemalonu del skirybu. Jauciu geda, na gal galvoja, kad va IRGI NEPAVYKO... KAIP DAUGELIUI. Buti pabrukus uodega ir tyleti i skudureli.

Taigi mano tos specialios savybes kaip ir atitraukia zmoniu demesi nuo tikrai skausmingu problemu. Koks gimei - nepasirinksi, o va issirinkti prasta zmona tai jau provalas
Atsakyti