



P.S. viskas platoniskai

o as kazkodel ties "vokieciu pora" istempiau ausis/akis



1.o tai kaip tiem zmonem zinot, kad juos apgavo
jus tikra, kad nei viename restorane, parduotuveje neapgavo?
as kalbu bendrai apie visus restoranus, kur dirbau, kai nematai vidaus "virtuves" gali taip naiviai tiketi, kaip jus tikit. ne,,2.uz 1000e tikrai nesu ragavusi ar sakiau kad esu??? tik koks skirtumas, kas ten stebuklingo jame bus?
3.maistas vienas is brangiausiu mieste, ir labai imantrus, porcijos mazos, graziai papuosta,
4. sakiau gi prancuzu virtuve,
1. Jei savininkas leidzia sau isdurineti klientus su vynais, tai as net neabejoju, kad tai atsispindi ir maisto gamyboje. Nesazinginas zmogus ir tiek. Akylas zmogus pastebetu, vien jau tai, kad butelio neatnesa prie stalo, o pila kazkur uz kampo.
2. Tai jei nesi, kodel sakai, kad vienodas? Is kur tu zinai? Vynu skoniai skiriasi, tas stebuklingo ir bus.
3. Kokiame mieste maistas geriausias? Gali buti bezdoniu kaime geriausia kebabine, bet tai tie kebabai del to geru maistu nepasidaro.
4. Kas kad prancuzu virtuve? Tu gali tam, kas FR niekad nebuves tokiom frazem metytis ir tiketis ispudi padaryti. Manes neveiks. As tau galiu tiek ir tiek restoranu su FR virtuvem ir prancuzais sefais pasakyt, kur sumokesi 20 euru ir galvosi pavalgius, kuo cia ta skoni nuplovus. Nei prancuzu virtuve, nei prancuzas virejas savaime dar nera nei gero restorano, nei gero maisto garantai.