Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:36)
Tie tavo zaidimai su 'blogiau', 'as jums bl parodysiu', 'kaip prakeiksiu as jumeis,  tai bus jumeis' ir kitas visas juodas tavo brudas man tik juoką kelia  biggrin.gif  Tie tavo psichologiniai zaidimukai tokie lėkšti ir vaikiški... biggrin.gif

nu nes... prakeikiami yra realūs priešai ax.gif
nė tiek nesupranti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 12:37)
nu nes... prakeikiami yra realūs priešai ax.gif
nė tiek nesupranti? smile.gif

Tu zaidi 'burtininke'. Bet tai ir lieka tik zaidimas. Tavo nesveikos fantazijos vaisius.

As tikrai nesakau, kad tipo to nera. Yra...ir dar kaip yra. Bet tu ne is tu, kurie turi dovana, rato. Tik tiek. Gana gincytis.
Atsakyti
Monteverte, va tau psichologijos pradziamokslis. Zmogus pradeda gasdinti, kai yra bejegis, silpnas ar siekia naudos, galios. Tikru galiu turintis zmogus niekada to nedarys. Nes jam nerupi ar juo kas tiki, ar ne. Tai stiprus zmogus. Sita pradziamoksli panaudojau vaizgantei ir ji susimove- ne apsisuko ir nuejo po nepatogiu klausimu, nes turinciam galiu nerupi, kad kazkas forume juo abejoja, o puole gasdinti. Tau irgi turetu buti dzin, bet tu vis gasdini, bandai visaip irodyti, nes tau labai svarbu, kad patiketu kiti.

Ziurek cigones, jos puikiai ivalde, jei nesutinki burtis ar abejoji, greit pradeda apie gresiancias nelaimes kalbet, gasdinti ir silpnas zmogus pasiduoda, o stipraus tas visai neveikia, eina ir nueina. Bet visi zinom, kad jokios jos ne burtininkes ar turincios galiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 20 kovo 2019 - 13:03
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 13:26)
taigi aš nieko nesakau dėl to,
tik pasakiau, kad tokių laidų dabar yra ir per tv

As tikiu, kad yra. Bet internete ivairove didesne vien jau del to, kad tv turi 24 val paroje parodyti kazka. O internetas beribis,gali rasti visko net keisciausiems skoniams. Plius, be politiniu ir moraliniu cenzuru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 03 20, 12:59)
Monteverte, va tau psichologijos pradziamokslis. Zmogus pradeda gasdinti, kai yra bejegis, silpnas ar siekia naudos, galios. Tikru galiu turintis zmogus niekada to nedarys. Nes jam nerupi ar juo kas tiki, ar ne. Tai stiprus zmogus. Sita pradziamoksli panaudojau vaizgantei ir ji susimove- ne apsisuko ir nuejo po nepatogiu klausimu, o puole gasdinti. Tau irgi turetu buti dzin,  bet tu vis gasdini, bandai visaip irodyti, nes tau labai svarbu, kad patiketu kiti. Ziurek cigones, jos puikiai ta ivalde, jei nesutinki burtis ar abejoji, greit pradeda apie gresiancias nelaimes kalbet, gasdinti ir silpnas zmogus pasiduoda, o stipraus tas visai neveikia, eina ir nueina.

nu taip, mes išties nesame ant tiek stiprūs žmonės kokie buvo mūsų protėviai, nes neiname su kalaviju. Nesiginčysiu.
O įspėjame (ne gąsdiname) mes tik tokius durniukus, kad susivoktų, nes jei kas stipriai ant mūsų raunasi, tas ardo tik savo apsaugas ir energetiką, tikrai ne mūsų. Nu jei atvirai, tai negi tu nematai kas liko iš C? Kokia ji buvo, o kokia dabar? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:43)
Tu zaidi 'burtininke'. Bet tai ir lieka tik zaidimas. Tavo nesveikos fantazijos vaisius.

As tikrai nesakau,  kad tipo to nera. Yra...ir dar kaip yra. Bet tu ne is tu,  kurie turi dovana,  rato. Tik tiek. Gana gincytis.

visi mes tik žaidėjai tam tikra prasme smile.gif ir netgi tik žaisliukai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 14:06)
Nu jei atvirai, tai negi tu nematai kas liko iš C? Kokia ji buvo, o kokia dabar? smile.gif

Bet jei atvirai, tai akivaizdu, kad ir is taves ne kazkas gero liko. Kokia buvai anksciau, na nuomones nesutapdavo, bet tik tiek, o kokia dabar.



Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 14:06)
.
O įspėjame (ne gąsdiname) mes tik tokius durniukus, kad susivoktų, nes jei kas stipriai ant mūsų raunasi, tas ardo tik savo apsaugas ir energetiką, tikrai ne mūsų.

Del tu energiju- ne visai taip. Stipriam zmogui uztenka savo energijos. O tu daznai rasydavai, kad vis minti kitu. Tai savo neuztenka? Energerinis rėtis pas zmogu atsiranda del daug ji supanciu neigiamu dalyku, pykcio, kersto, neigiamu minciu, linkejimu, neigiamu nuotaiku ir t.t. Tada atsiranda energetinis vampyras, kuris vis bando uzpildyti savo energetines skyles kitu zmoniu energijomis. Bet tai laikina ir jį vargina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 20 kovo 2019 - 13:25
Pritariu Kin del tv.
viena is mano gyvenimo svajonu - get rid of tv - ivykdyta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 03 20, 14:05)
Pritariu Kin del tv.
viena is mano gyvenimo svajonu - get rid of tv - ivykdyta.  ax.gif

Welkomen ipod, smartphone, and so on...

Juokdarės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 13:06)


visi mes tik žaidėjai tam tikra prasme smile.gif ir netgi tik žaisliukai... smile.gif

Beletristika
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 19, 21:21)

*Niekad nesakiau, kad pirmos pagalbos zinios igyjamos, laikant teises, sakiau, kad jos reikalingos ir gerai butu jas mokyti mokykloje, kazka ne taip suskaitet.
**Taip, nuomones del tesiu laikymo nepakeiciau, nes tai butent ir yra saugaus eismo taisykliu mokymasis. Zinot geresnius budus?



*jei ne taip supratau, parsiprasau 4u.gif

**laikant vairuotojo teises, as itariu, kad ir keliu eismo taisykles yra mokomos tos, kurios skirtos vairuotojams unsure.gif Ar klystu?

O mokykloje mus moke saugaus eismo taisykliu. Dar net gi dviraciu reikejo vaziuoti gatvemis.


Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 03 20, 14:20)

**laikant vairuotojo teises, as itariu, kad ir keliu eismo taisykles yra mokomos tos, kurios skirtos vairuotojams  unsure.gif Ar klystu?


[right][snapback]72389459[/snapback][/right]

taisykles taisyklemis, o va pavairuot mieste tamsiu paros metu, ypac jei lyja ir didelis srautas masinu ir pesciuju butu labai i nauda kiekvienam. kad suprastu koks stabdymo kelias, koks matomumas ir pan. nes kiek vairuoju, tai kartais norisi islipus koki pestyji gerai papurtyt, ilinde i telefonus, isivaizduoja kad jie dievai ir juos visi turi matyt ir praleisti.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 03 20, 14:20)
**laikant vairuotojo teises, as itariu, kad ir keliu eismo taisykles yra mokomos tos, kurios skirtos vairuotojams  unsure.gif Ar klystu?

O mokykloje mus moke saugaus eismo taisykliu. Dar net gi dviraciu reikejo vaziuoti gatvemis.

O kaip jos skiriasi nuo tu, kurios reikalingos dviratininkam? dalis ir pestiesiem? eismo taisykles taigi tos pacios visiem, pestysis turi zinoti savo privalumus ir trukumus pries masina, kada jis turi praleisti, kaip vaikscioti salikelese, kad ir pvz kur masinos gali lenkti viena kita kur ne, kur pavojingesni ruozai, kaip kryzkelese gali vaziuoti maisnos, prie sveisoforo, ka masinu signalai reiskia. Nu taip gal kokios taisykles visai neprireiks gyvenime, bet tai kaip zinoti. Nu, nejau, kaip razynkas issirnakiosi, tik tas kurios reikalingos pestiesiem, nes ne duok dieve 2 taisyklem ismoksi per daug? ir gyvenime tikrai tikrai niekad nevairuosi ar ju tikrai neprireiks? O ismokus viena kart , tai kaip ismokus dviraciu vaziuoti tos zinios lieka, paskui jei ilgiau nevairuoji aisku uyra laikas kol vel isivaziuoji, bet tai nereikia is naujo mokytis, o mokytis su amziumi vis sunkiau darosi...o be to ir save moki labiau pasisaugoti.

Taip ir mes mokemes tai ar blogai tai? Vaikam pateikiamos pagrindines supaprastintos taisykles, paskui uzaugus ismoksti jas geriau, mes nuo 10 kl mokemes gana detaliai visa saugaus eismo taisykliu knygute ir net masinos mechanine dali siek tiek. Mokemes net vairuoti sunkvezimi biggrin.gif Manau tokia patirtis labai gera, geriau orientuojiesi ir kaip kitas eismo dalyvis, zinai, ka mato vairuotojas, kaip veikia stabdziai ju stabdymo ilgis , gal maziau noretusi pulti po ratais zmonem ar sonose su dviraciasi lenkti, ar uzkisti.

Jau ne tas amzius, kai masinos buvo deficitas ar prabanga, tai jau butinybe, vairuoti nebutina masina, bet orientuotis eisme butina, ypac jei eis pesciasis ar dviratininkas, nes esi labiau pazeidziamas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 11:02)
O labai vaikams reikia ziureti, pvz kaip zudomi zmones, issitasko keliu ereliai, ka eilinikart nusisneka Skvernelis ir t.t.? Tikrai nemanau, kad nuo tokiu ziniu vaikai nubiednes dvasiskai ir kulturiskai.
Kokia info vaikams naudinga, kuria rodo.per tv ir nerodo kitur?
[right][snapback]72389166[/snapback][/right]

Dar karta pakartosiu - visi namie, ijungtas tv, informacija nori nenori vaikai isgirs. Ir taip, isgirs ir blogu dapyku, nes aplinkinis pasaulis visoks, isgirs kaip nusisneka Skvernelis, todel uzauges nenusisnekes kaip jis.
Isgirs kaip kazkur prasidejo karas, kaip sukurti vaistai nuo vezio, kaip kazkur prazydo sakuros, kiek aukso medaliu iskovojo Lietuvos sportininkai per olimpines zaidybes.
Sita info reikalinga del bendro isprusimo, o vaikas ar paauglys kompe tikrai neeis i delfi ir neskaitys.
.
Atsakyti