Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 12:33)
Jei jau tu mane....mane -  zmogu su begaline kantrybe  biggrin.gif ,  uztrumpinai su savo kliedesiais,  tai as isivaizduoju kaip jauciasi visi kiti mamku personazai tavo atzvilgiu

gal eik isgerk kokio salto vandenuko, kad atsitrumpinti .

geriau pasakok, kas taip nepasiseke vakar?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 03 20, 11:12)
čia tu ta sveikoji ir neisteriškoji? tik kodėl tu kailyje nesitveri ir negavusi atsakymo (t.y. savo nusmurgusios energetikos pamaitinimo, kad dar pašliaužtum), toliau atsakinėji ir kimbi į atlapus biggrin.gif


As gi tau aiskiai parasiau - esi kaip laboratirine ziurke, ant kurios darau eksperimenta. Te 4u.gif
Juijas ima skaityt, kad tavo atsakymai kazkam reikalingi. Tiesiog klauaimus tau uzdavineju noredama pasilinksmint, nes iskart zinau atsakymus - buu, jus nk nesuprantat, as turiu galiu, as aukstesne, kitokia...😂😂
Ir erzinsiu as tave iki tol, kol matysiu, jog trp gyji nuo savo sociopatijos ir baigsi cia kliedet apie save "kitokia".
Aisku? 4u.gif
Atsakyti

istryne mano bulkute


Pridėta:

Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 03 20, 12:59)
Monteverte, va tau psichologijos pradziamokslis. Zmogus pradeda gasdinti, kai yra bejegis, silpnas ar siekia naudos, galios.

Dar tik Montevertei prie sito pridursiu, kad ji isikale sau jog ji karys, stipri, kovotoja. Atejo tokia cambala , pamacius kas per nenkysta yra nenkverte, pamojavo savo astriu liezuviu be kompleksu ir Monteverde pamate, kad neber jos paskutinio zodzio, nes visi senai nuo jos atstojo ir dave jai kvailiukei kelia.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 03 20, 14:50)
gal eik isgerk kokio salto vandenuko, kad atsitrumpinti .

geriau pasakok, kas taip nepasiseke vakar?

As seip , is dideles kantrybes biggrin.gif , skaiciuoju kiek kartu tau reikes vieną ir tą patį rašyti, kad tau dašiltų biggrin.gif
Papildyta:
Bleeeeet ir vel uzkibau uz sielos invalidziu kabliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 11:06)
Toli grazu. As pati be teisiu puikiai isgyvenau asmeniniam gyvenime iki ~30ies ir turiu daug pazistamu, kurie gyvena taip pat, todel ginu savo poziuri. Nes visada taip galvojau ir nuomones nepakeiciau - kad automobilis nera butina isgyvenimo priemone.

Kad isgyvent be teisiu galina, tai galima. Bet nepatogu. Pvz visada gali bet kur nuvaziuot, kad ir prie ezero nusimaudyt. O turint vaiku tai ir i veiklas visokias veziot per bloga ora ar jei atstumas didelis.
Tu rasei, kad naujam darbe taves lauke kol tu teises issilaikysi. Matomai ten nelabai reiksminga darbui buvo tas tavo vairuot pazymejimas arba kolegos galejo paprasciausiai atlikt tavo vaziavimo darbus.
Nes siaip, jei gebejimai pretendentu i darbo vieta vienodi, tai darbdavys greiciau priims ta, kur turi vairoutojo pazymejima.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 03 20, 16:37)
Kad isgyvent be teisiu galina, tai galima. Bet nepatogu. Pvz visada gali bet kur nuvaziuot, kad ir prie ezero nusimaudyt.  O turint vaiku tai ir  i veiklas visokias veziot per bloga ora  ar jei atstumas didelis.
Tu rasei, kad naujam darbe taves lauke kol tu teises issilaikysi.  Matomai ten nelabai reiksminga darbui buvo tas tavo vairuot pazymejimas arba kolegos galejo  paprasciausiai atlikt  tavo vaziavimo darbus.
Nes siaip, jei gebejimai pretendentu i darbo vieta vienodi, tai darbdavys greiciau priims ta, kur turi  vairoutojo  pazymejima.

O gal as esu labai gera darbuotoja ir teisiu neturejimas buvo tik menkas minusas, todel ir palauke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 03 20, 15:36)
As seip ,  is dideles kantrybes  biggrin.gif ,  skaiciuoju kiek kartu tau reikes vieną ir tą patį rašyti,  kad tau dašiltų  biggrin.gif
Papildyta:
Bleeeeet ir vel uzkibau uz sielos invalidziu kabliuko  biggrin.gif

? nenoretum siek tiek i save atsigresti ir apsigraibyti? jei smirda meslu, gal pati ibridus?
Atsakyti
Kas dar be lutukes nuo 10kl smulkiai studijavo KET, nagrinejo variklius ir vazinejo sunkvezimiu? Ar cia iejo i bendrojo lavinimo mokyklu programa? Ar jau jaustis nepilnaverte, man neteko tokiu dalyku patirt cray.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 15:40)
O gal as esu labai gera darbuotoja ir teisiu neturejimas buvo tik menkas minusas, todel ir palauke mirksiukas.gif

As rasiau " vienodais gebejimais" bet vienas be teisiu. Tai ims ta kur su teisem.
O i gamta labai buvo patogu vazinet autiku? Pvz pagrybaut, pauogaut? Ar prie juros nuvaziyot?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 03 20, 13:23)
Bet jei atvirai, tai akivaizdu, kad ir is taves ne kazkas gero liko. Kokia buvai anksciau, na nuomones nesutapdavo, bet tik tiek, o kokia dabar.
Papildyta:

Del tu energiju- ne visai taip. Stipriam zmogui uztenka savo energijos. O tu daznai rasydavai, kad vis minti kitu. Tai savo neuztenka? Energerinis rėtis pas zmogu atsiranda del daug ji supanciu neigiamu dalyku, pykcio, kersto, neigiamu minciu, linkejimu, neigiamu nuotaiku  ir t.t. Tada atsiranda energetinis vampyras, kuris vis bando uzpildyti savo energetines skyles kitu zmoniu energijomis. Bet tai laikina ir jį vargina.

aš elgiuosi su žmogumi taip, kaip jis tam kelią pats išgrindžia

leisk paklausti iš kur tu čia tokia energijų žinovė dabar? biggrin.gif
tu labai klysti, geriau jau nustok nusišnekėjus, nes įklimpsi taip giliai kaip C mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 03 20, 14:55)
As gi tau aiskiai parasiau - esi kaip  laboratirine ziurke, ant kurios darau eksperimenta. Te 4u.gif
Juijas ima skaityt, kad tavo atsakymai kazkam reikalingi. Tiesiog klauaimus tau uzdavineju  noredama pasilinksmint, nes iskart zinau atsakymus - buu,  jus nk nesuprantat, as turiu galiu, as aukstesne, kitokia...😂😂
Ir erzinsiu as tave iki tol, kol  matysiu, jog trp gyji nuo savo sociopatijos ir baigsi cia kliedet apie save "kitokia".
Aisku? 4u.gif

ilgai netempsi 4u.gif jau protėji, jau nebeatsimeni kur buvai, ką veikei, kaip sekėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 03 20, 15:45)
Kas dar be lutukes nuo 10kl smulkiai studijavo KET, nagrinejo variklius ir vazinejo sunkvezimiu? Ar cia iejo i bendrojo lavinimo mokyklu programa? Ar jau jaustis nepilnaverte, man neteko tokiu dalyku patirt  cray.gif

Jinai matomai minti turi profke. Mano gimtajame mieste buvo tokia profke mergaitem, berods vadinosi katalikiskoji, ten mano viena klasioke po 10 kl isejo. Tai jo, ji sake, kad ten mokins vairuot.
Galvoju lutuke irgi kazkur panasiai mokinosi, nes trys aukstieji liejasi per krastus.
Atsakyti