Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 10 13, 12:32)
Tu niekada negalvojai apie psichologu pagalba?


Pasake, kad greiciau daryciausi pute ir pasikeisciau dokumentus, o ne kankinciau aplinkinius. Tada sake, pasaulis visai kitaip atrodytu. Bet va jus irgi nesat laimingos, tai abejoju
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 10 12, 22:35)
O nesioju dabar daugiausia dzinsai, kedukai, oversize dzempas :

Namie dzinsai patogu? nebent tie, kur elastines medziagos.



Del rūbu. atminiau memą: tu pirkai už 80e, man mokejo 80ct.
cia del siuolaikines vergoves.
kaip suderinti siuos dalykus.
tvari mada?
buvau veganu vegveste Kaune, buvo tvarios mados pavyzdziu. na, tvarios mados neiperku, neskiriu tam prioritetu. neskiriu tarkim paltui 200-500e.
Mano seserys turi tokias fainas kupriineles, kurios "nenu6aunamos" - iš tvarios mados - nesios 10-20metu. zaviuosi jomis, nes joms 20++, sakau, nenusibos, nebijot? nea, yr kur pinigus leisti - kelionems, ispudziams.
zaviuos anujos kartos zmonemis, visgi vartotoji6kumo tendecijos keiciasi.
bet nu net as sau batu uz 100-200e neperku.
13e is Primarko ir iki kitu metu. rolleyes.gif
1 dzinsai - lygu puodelis naftos.

kas dar? suvokiau kad remiu azijos zmoniu isnaudojima, vaiku isnaudojima su tais "pigesniais rubais", bet šiuo metu galiu tiek, kiek galiu.
dabar perejau ant fair trade sokolado. jo yra tik Lidl, skonis neblogas. (1.45e kažkur)
Sesuo is Anglijos parveze daugiau fair trade šokolado pavyzdziu.
Varysiu db poAairijos i Vokietij iškart a - vel prisipirksiu fair trade šokolado, ten toks skanus, plyta "Dm" parduotuveje - 0.99ct
Lietuvoj tokiu nera.

tas pats su kava. stengiuos mažinti, perejau ant cikorijos, giliu kavos, dievinu geriu soju late be kofeino. man favourite one. wub.gif
gaila, fair trade kavos take out nera. o megstu rašyti, skaityti, su kompu dirbti kavinese.

Labas rytas panoms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 spalio 2019 - 11:44
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 13, 11:34)
Pasake, kad greiciau daryciausi pute ir pasikeisciau dokumentus, o ne kankinciau aplinkinius. Tada sake, pasaulis visai kitaip atrodytu. Bet va jus irgi nesat laimingos, tai abejoju

Nezinau nezinau... Puse savo gyvenimo gyveni tokioj pagiezoj( arba meilej) exei... Gal tiesiog tau ja reikejo uzmust, butum atsedejes ir senai isejes i laisve, ramiu vidum dabar gyventum?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 13, 12:25)
Mano gyvenimas sudirbtas bet kuriuo atveju.
Tai dar stengiuosi suteikti kiek galima laimes MB, ir pakenkti exei.

Cia kaip mirtinai suzeistas kareivis dar stengiasi, kazka isgelbeti, bei uzmust kuo daugiau priesu


Oi su tais " kitu laimigais darymu" galima prisizaisti ir tiems kitiems gerokai "prisikti", kai galu gale isgirsi desninga fraze "o kas tave prase"...

Mano galva tai nieko bendro neturi nei su laime, nei gyvenimo prasmingumu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 10 13, 06:44)
Given, nesportuoju dėl svorio, su tuo bėdų neturiu.

kai sportavau intensyviai, bet valgiau ką norejau, mano gražus raumenukai slepesi po gražiu riebal sluoksniu. biggrin.gif liuks, jei tavo m-gu apykaita tokia greita.
mano vaikis sakydavo: nepyk, mama, bet tu tiek sportuoji (nuo 15m), o tavo preso kaip ner, taip ner (na, išskyrus paskut metus rolleyes.gif )

ner, nes paskui virtuvej valgau ką noriu. bigsmile.gif
ne veltui posakis: abs are made in the kitchen.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 12, 17:30)
Nesąmone, kaltės žmonai neverciau.
parasiau tik, kad neduodavo.
nes gi jūs mokinat L - ko neduodi, ko vyrui neduodi.  smile.gif
žmoną kaip tik prieš jį gyniau ir sakiau: elgciaus kaip ji (kai kuriuose aspektuose).
istorija - sudetinga, ir visos jos neaprašinesiu. argi turi būti tau šast - viskas ir aišku.
Monteverte,
klausiau jūsu iš  anskciau apie filmą Pearl Harbour?
suprantat, kame esmė?
taip, jam db vėl sunku. jis sake, jog myli mus dvi.
mano draugė sake: given, yra tokie "etiniai" žmones. myli naują moteri, bet grižta, nes yra vaikai, nes myli ir žmoną (kad ir kokos problemos būtu buve), supranta pareigos jausmą.
ir... dar...karmines skolos.  rolleyes.gif  cia man aiškina tos, kurios tiki karma.
aš tai nžn.
aš, pvz, kai skyriaus, tai ejau iki galo. jokia karma nenuvede mane atgal.  rolleyes.gif
kitas draugas pasake: gi ne pas ketvirtą nuejo, grižo atgal.  taigi, ne p. vergas.
ir db jiems sunku. bet nu ką. toks life.
jis gi neims ir neišsioperuos manęs.
aš jam nieko blogo nepadariau. rolleyes.gif
o gal reiktu.
o gal reiktu ką padaryt, kad lengviau pamirštu tongue.gif  rolleyes.gif

Tikiuosi Given nesupyks, paimsiu jos istorija, kiap pvz, kadangi tema apie santykiu kurima ir kadangi si tema man idomi.
Kai isgirdau pradzioje apie vedini mokyma, as ji irgi atstumiau, kaip cia dauguma,taip pat aiskinau pamenu, kokia nesamone, kaip viskas moteriia uzkraunama ir t.t. biggrin.gif nes lietuviu klaba tikrai mokymai tokie biedni, arba man jie buvo neusprantami matomai. Kai drauge rekomendavo paziureti Satja ilgai neziurejau, nu jo, galvojau elines nesmaones, ir dar paskaitos po 2 val. biggrin.gif Paskui kazkada paziurejau trumpa istrauka, patiko, patiko jo jumoras ir tiesi, aiski kalba,nevynniojimas i vata, ir pradejau klausytis, tada daug kas susideliojo i vietas ir pasidare daug kas aiskiau. Naudojant tas zinias, ne is knygu, o kai jos tampa tavo suvokimo dalis, tikrai daug kas pasidaro aisku, kodel tiek skyrybu ir tiek nelaimingu zmoniu, kaip reiktu kurti santykius, kad jie vestu i laiminga seima.

Taigi pagal vedinius principus, cia nebutu nei jokia karma, nei meile, is vyro puses, o elementariai kaip Satja sako, atnasenyje pastorjeny cerez zopu.
Vedos moko isminties, ne tam, kad pabaksnoti, o va jus tokie negeri, o elementariai,kad apsaugoti zmones nuo skaudziu patirciu. Visgi skyrybas reikia islaukti, ir be santykiu ir be sekso. Ypac Lietuvoj esis procesas gana greitas. Airijje dar buvo, kad 5 m turi buti separated, tada gauni divorce, mes net tokiu 2 skirtingu zodziu neturim. Vyram is vsi paparsta, palieki visa turta zmonai vaikam, jei turtai maiso issikirti ir issikiri. O jei dar tamposi zmones 10 m, matomai yra kabliuku, kazkas juos laiko kartu, kazkas nebaigta dar. Ir jei norisi sekso, ir del to kuriami santykiai, tai jie irgi niekur nenuves, tiksliau nuves i skausma, Auksti visokie libido irgi tik pasiteisinimas, ne priezastis, Norai gali buti dideli, bet pvz vienas isalkes es bele ka is saldytuvo su rankom, o kitas vis tiek kazka pasigamins ar graziai pasiserviruos stala ir kulturingai pavalgys, cia ne noro dydyje esme, o zmogaus vidineje kulturoje. Aplinkybes tik gali isryskinti labiau ta vidu.

O meile is vyro puses yra tai, kad vyras, kad prisiima atsakomybe, rupinasi moterim, daro ja laiminga. Jis dabar sako,kad myli abi, nu kokia cia meile, nori gal abieju, bet myli? nei zmonos nepadaro laimingos, nei kitu moteru, tik dauzo sirdis, ir del to nelaimingas, nes moterys ji paskui keikia, ir zmona keikia

Taigi reikia santykius kurti kaip priklauso, pirma isisrinkimas tinkamo, draugyste, pazinimas vienas kito, susiderinimas visuose srityse, tada jau tik seksas/vestuves/gyvenimas kartu, vaikai.
Jei buve santykiai isiro, tai pirma skyrybos, laikas pabuti vienam, tada kurimas nauju santykiu.

O kai daroma viskas chaotiskai, tai ir gaunasi chaosas. Jei yra tvakra mintyse, veiksmuose, tai ir sanytkiai ir gyvenimas bus tvakringas. Ir svarbiausia rezultatai, ka mes sukursim gyvenime, ta patys isgyvenism,tka turesim.
Bet esam netobuli, daug ko nezinom, nemokam, tai mokomes is savo klaidu, skausmu , patirciu, ismintingensi mokosi is kitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 13, 12:31)
Tau ziuriu labai sunku atskirti zmogaus gyvenimo filosofija, tikslius, siekius, pasualeziura ir jo gyvenima  biggrin.gif
ir vis kazkaip baksnojima izvelgi , kur jo nera. Idomucia tik isreiskia savo pasualeziura, nei i nieka nebaksnoja ir nesako, kad jis gyena idealiai, kaip noretu, kad gyventu.


Nu jo, pries tai padevetomis isvadina SM nares, kad gyvena, o neimituoja gyvenima. Kas ir paciai budinga, neva suprask tokia mano pasauleziura.

Kai elementarus mandagumas byloja. Zmogaus praranda teise i minciu t.y. visokiu asmeniniu filosofiju ir t.t. raiska, kada zeidzia kito asmens oruma.

Nemetykite akmenimis, negausite rekosetu agal. Filosofavimas irgi turi ribas, net ir demokratiniam pasaulyje, nes teises ne vien suteikia, bet ir ipareigoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 13 spalio 2019 - 12:07

Mano gyvenimas sudirbtas bet kuriuo atveju.
Tai dar stengiuosi suteikti kiek galima laimes MB, ir pakenkti exei.

Cia kaip mirtinai suzeistas kareivis dar stengiasi, kazka isgelbeti, bei uzmust kuo daugiau priesu

 

Įdomus gyvenimo tikslas :blink:Kažkaip į maniją panašu.

Turiu vieną klientą, tip top Idomucija, tik vyriškas varijantas.Visos eks moterys blogos, visos ėjo į kairę,visos  norėjo jo turto, o neseniai vėl apsituokė, šeštą kartą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 spalio 2019 - 12:20
QUOTE(cambala @ 2019 10 13, 10:43)

cambala, vakar apie vidunakti tik mes cia dvi sedejom, tu manęs atsiprašei: "sorriuks, given" -( iš tavęs to sulaukti yra kažkas wow), šnd atsidarau langą ir vel tavo "tfu. misioniere".

na, priimk mane kaip mažumą, Idomucią gi visi priemem.

na, taip aš tokia esu. man rūpi daugiau nei tradiciniam mirtingajam.
bet ir Moonte tokia pat, ir kai prieš 10m mes su ja apie gerus darbus dalindavomes (svetimiems vaikams, pvz), nieks mūsu nemokino: liskit jūs i būdą, iškrypele, su savo gerais darbais.

niekas nieko neužciaupdavo, o Moonte dar ir kaip cia garsejo savo altruizmu.

Taip, as vegane, taip, aš apsikrovusi kitais, 4 vyrai, paciuožusi, keliaujanti. sau neatrodau niekaip ypatinga, (ir tu veganu daugeja, o jau kiek colourful moteru asmenybiu žinau... ir noriu tokiomis būti senatveje. rolleyes.gif )
ginkdie ne pagiezinga doruole su vazomis. rolleyes.gif
sau nesu jokiu išskirtine, bet skaitau, kad man nuskilo labiau nei kitoms, nes nereikia kalti po 8val kad užsidirbti vidut atlyginimą.
ar tureti 28d atostogas.
o šiaip dauguma moteru, Moonte supras apie ką kalbu, tokiu kaip S. Weil, Dorothy Day, ir kt. daro ir yra padariusios už mane žymiai daugiau.

sakai, kad giriuos cia. ne ką giriuos. rolleyes.gif
Iš realiu padaromu darbu aprašau cia vos vieną kitą. taigi, nepersigirsiu, nebijok.

vat, kai užvarei, tipo aš mokytojo gejaus nemegstu, tądien kaip tik pakvieciau i svecius savo pažistamą geju. vaišinomes. sakau: "galim, susitikti 3kart i metus." paskui, galvoju, o kam tiek? galima ir syki i menesi.
"Kaip tau?", klausiu.
gerai, sako.
jis lb vienišas ir turi negalią.
taigi tiek iš to kuklaus mano gyvenimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 spalio 2019 - 12:10
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 13, 12:34)
Pasake, kad greiciau daryciausi pute ir pasikeisciau dokumentus, o ne kankinciau aplinkinius. Tada sake, pasaulis visai kitaip atrodytu. Bet va jus irgi nesat laimingos, tai abejoju


Neapibendrink. Esu labai laiminga. Buvau, esu ir tikiuosi tokia buti, neziurint ne i ka. Gyvenimo isbandymai tam ir duoti, kad suvoktum koks esi laimingas.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 13, 10:54)
Tikiuosi Given nesupyks,

Lutuke, bet jeigu aš nenoriu "nieko rimta"?
tik šiaip draugystes.
žinoma, juk ir draugyste rimta.
noriu gražiu santykiu.

nu juk gali buti ir toks variantas.
esu kurusi temą iš anksciau, galiu cia ikelti. kur kalbejau apie savo poreikius.
man reikia vyro, kuris irgi nieko nenoretu, tik draugės.
kuris savo atbuvęs, vaikus užauginęs, kuriam nereikia nieko apvaisinti, jam reikia tik šilto bendravimo.
ką - negalimi tokie santykiai?
matyt, mąstau dabar, ne, nes viskas ilgainiui komplikuojasi.

grižtu atgal prie savo noru.
noriu pailset laiks nuo laiko nuo savo namu, darbu, pinigu uždirbimo, vaiku išeit kažkur i kavine pasedet su brangiu zmogumi, pafilosofuot, padiskuot, gal apsikabint kartais.
gal i kokia kelione ištrūkti.
žinot, kad kažkam kertelj kažkur rūpiu.

Žinok, kai mano "meile" link manęs ejo su visa ugnim, aš irgi apie jokia santuoką nesvaigau. as maniau kad tai JIS be manęs labiau negali, labiau kencia, labiau nori.
jis gi atejo suvytęs, ir rado mane išsišiepusią, patenkintą gyvenimu.
prisipratino, išdauže mano "laimingą tvirtovę" ir paliko mane "sužeistą".

Pradžioje nieko rimto nesitikejau, ir neprojektavau jokiu vilciu.
Taciau kai po 13 bendravimo menesiu pasake man, kad jo zmona taikytis nori, supratau tik tada, kiek jis daug man reiske, išsinese dali manęs.

aš niekad vizualiai nesiseilejau. ypac prieš ji.
toks mano charakteris iš mažumes. ką myledavau, neparodydavau, būdavau šalta. (cia paauglystej). savo pirmajai meilei kieme net padnoškes statydavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 13 spalio 2019 - 12:18
QUOTE(cambala @ 2019 10 13, 12:32)
Tu niekada negalvojai apie psichologu pagalba?

o tau kodėl jie nepadeda?
Atsakyti