Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Idomucia niekada nebus laimingas, nes gyvena praeityje. Nemyli ji savo žmonos ir tiek.
O šiaip nesunku būti laimingu. Nori būti laimingas-būk.
Atsakyti

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 10 13, 07:14)
Protinga protingai isanalizuos, issirinks, pasieks kad ja issirinktu, isimyletu, o kritiniu atveju suorganizuos, kad paliktu.

betgi dabar yra atvirksciai. rolleyes.gif
turiu keletą aktyviu, protingu draugiu. jos vienisos. kodel?
vyrai sekmingu bijo.
imi galvoti: bet gi vyrai ir vištu nenori. tai kame bedos?
tuomet pasipila straipsniai. kažkas tokms sekmingoms moterims tikrai negerai.
tai jos, suprask, per išdidžios, vyrus niekina, per šaltos. nežino, ko nori.
kartele aukštai iškelta.

mano pora draugiu taipogi sako: pažiūrejus, given, kokie tau vyrai teko, (ir kitai musu bendrai draugei), man nesinori jokiu vyru.
ar cia geras požiuris?

atmenat SM temą apie mokytoją iš Mažeikiu? ji tiek uždirbo, ir jai buvo klaiki problema rasti vyrą. ne tai, kad miestelis mažas, - ji gi visur keliauja, bet del babkiu.
turiu gerą pažistamą, verslininkę, ir kitą jaunystes draugę, psichiatrę. problema ta pati. lb dideli pinigai.
o šalia tokiu?ž babkiu - ką, verslininką ieškotis? tokiu nenori, nes kaip asmenybe,s jos žiauriai paprastos, ne prastos, bet ne tos parodines fyfos, kaip iš viršeliu.
tikra kancia. biggrin.gif
arba tapk namu moterimi ir slepk pajamas.
irgi ne išeitis.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 13, 12:43)
zaviuos anujos kartos zmonemis, visgi vartotoji6kumo tendecijos keiciasi.

manau, kad klysti. Pažiūrėk tarkim kokį Vinted, ten ne bobutės sėdi. Parduoda tūkstančiais, dešimtimis tūkstančių prisipirktą akrilą, poliesterį... Deja, deja...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 10 13, 12:56)
Nu jo, pries tai padevetomis isvadina SM nares, kad gyvena, o neimituoja gyvenima. Kas ir paciai budinga, neva suprask tokia mano pasauleziura.
Kai elementarus mandagumas byloja. Zmogaus praranda teise i minciu t.y. visokiu asmeniniu filosofiju ir t.t. raiska, kada zeidzia kito asmens oruma.
Nemetykite akmenimis, negausite rekosetu agal. Filosofavimas irgi turi ribas, net ir demokratiniam pasaulyje, nes teises ne vien suteikia, bet ir ipareigoja.

Matot, Moonte, musu pasauleziurs labai labai labai skiriasi, tik as ant jusu del to nepysktu, o jus kazkodel ant manes pysktate, bet tai jusu pasirinkiams ir jusu reikalas, ne mano biggrin.gif

Jis ir save taip vadina, ne tik kitus.

As nemanau, kad kiti zmones pajegus izeisti ar pazeminti zmogu.

As atgal nieko is jusu negaunu aparat minciu pamastymui, o ka jus is manes pasiimat tai jusu reikalas.
nei jokie istatymai demokratiniam cia nebuvo pazeisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 13 spalio 2019 - 12:55
Labai patogu dengtis pinigais, o gal jos tiesiog nepatrauklios, nuobodžios, gal tiesiog ..smirda? Aš nepažįstu nė vienos fainos moters, kuri būtų vieniša.
Atsakyti
Montekrista, akurat.
taigi, pratesiu minti.
kai tik toji SMmoteris pasipasakojo, kiek uždirba, tuoj visos supuole: gal tu baisi, gal tu žirafa, kaip tu rengiesi, gal tu neptraukli. ai, rengiesi, gerai, tai gal nemadingai?
visos kio per skaudžias vietas, nes visu cia minimumai ar vidutiniai (SM vidurkis), taigi...taigi...linksma istorija buvo....

rolleyes.gif

negi tikrai nežinot vienišu, bet normaliu?
gi net fiziskai santykis vyru neatitinka. mano dvi seimos gydytojos tokios yra.

truputi apie kitokias moteris.
delfi aną savaite - vel buvo vienos aktores interviu. ji parase: vienatve man tobula.
ji turejus gerbeju, bet šeimos niekad nenorejo.
Aktore. S.Toutou irgi pasakius yra: dievinu savo vienave ir nepriklausomybe.
turi du vaikus (nuo skirtingu vyru.)
kaip Madona ir krūva kitu. kaip musu Lietuvoje E.Jackaite, Sciogolavaite, ir tt.

na, bet viena - dievinti tą vienatvę, o kita - kai nuosirdžiai norisi savo žmogaus.
belieka laukti, kol ateis tam tikras amžius ir su juo - našlys.
taip atsitiko su Streissland.
o pavyzdžios net grieže dantimis.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 13, 12:43)
Del rūbu. atminiau memą: tu pirkai už 80e, man mokejo 80ct.
cia del siuolaikines vergoves.
kaip suderinti siuos dalykus.
tvari mada?

gaila, fair trade kavos take out nera. o megstu rašyti, skaityti, su kompu dirbti kavinese.

Labas rytas panoms  smile.gif

rubus, kiek imanoma perku devetus, pvz paltukas vilnonis man kainavo 10 e ir darbas geras, ir produktas geras ir kaina gera, visi lalimingi biggrin.gif
Batus perku naujus, bet stebgiuosi kuo kokybiskesnius, kad ilgai tarnautu.
Apatinius, kojines ir t.t. zinoma naujus, ir zinoma tenka viena kita ruba pirkti ir nauja, tada irgi pasirinkimas naturali, kokybiska medziaga pirmiausia, zinoma isvengti sintetikos beveik neimanoma.

Dar kol buvau namie su vaikais, tikria visko reikejo daug daug maziau, deja, ejimas i darba isuka i tas ziurkiu lenktynes, reikia kazkaip atordyti, kazkaip nusigauti, ir t.t. paiddeja pajamos seimos, bet padideja ir vartojimas. unsure.gif

Keista, kad Lt nera fair trade kavos issinesimui, nors dar dauguma vis tike naudoja tuos plasitkinisu pudelius, kas irgi negerai, kad ir kava gera, bet tikiusoi greit bus uzdrausti visi vienkartiniai indai su plastiku.
Kiek imanoma perku fair trade, organic, Airijoje tikria gana nemenkas tu prekiu pasirinkimas. Todel man keista, kai sapipomasi is Lidlo, jame tikrai daug kokybisku prekiu fair trade, organic medvline, linas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 13, 11:19)
manau, kad klysti. Pažiūrėk tarkim kokį Vinted,

neatmetu ir tai. bet daug sąmoningo jaunimo. 20-30amziaus.
Atsakyti
Draugyste su vyru galima, su salyga jei moteris nenori perzengti intymumo ribas. Vyras gi visada pamegins.

Siaip neveltui sakau, kad intymiausia zmogaus vieta yra smegenys, o ne uzpakaline dalis.
Aciu Dievui vyrai ir moterys skiriasi. Vyrai, is esmes neskirs savo laika jam nesimpatiskai moteriai, kai moterims tam kad bendrautu visai nebutina, kad vyras jai butu patrauklus.

Del to ir gaunasi nesusipratimai. Kuo daugiau vyras investuoja i moteri savo laika, tuo labiau tai parodo, kad ji jam rupi ir deja ne tik kaip zmogus, visu pirma ji patraukli jam kaip moteris. Mes gi, moterys, uzsizaidziam betarpisku bendravimu ir norom nenorom skatiname vyrus. Diduma vyru taip ir lieka nesuprate, kodeljiems buna atsakyta intymumo.

Taigi given444, kai susildai zmonems siela, didele tikimybe, kad zmones-vyrai nores pasisildyti ir kitokiu budu, tokia ju prigimtis. Visa kita priklauso nuo auklejimo. Tik veliau nenustebk isgirdusi, kad geras draugas, kazkada svajojo buti tavo mylimuoju.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 10 13, 13:21)
Matot, Moonte, musu pasauleziurs labai labai labai skiriasi, tik as ant jusu del to nepysktu, o jus kazkodel ant manes pysktate, bet tai jusu pasirinkiams ir jusu reikalas, ne mano  biggrin.gif

Jis ir save taip vadina, ne tik kitus.

As nemanau, kad kiti zmones pajegus izeisti ar pazeminti zmogu.

As atgal nieko is jusu negaunu aparat miniu pamastymui, o ka jus is manes pasiimat tai jusu reikalas.
nei jokie istatymai demokratiniam cia nebuvo pazeisti.

Mano pasauleziura cia ne prie ko.

Ne pasauleziura itakoja vadinti nekorektiskais epitetais oponentu vaikus ir t.t.
Va del tokiu jusu pasauleziuros ir gimsta antipatija tamstai.

Bet zinoma, kiekvienas pasirenka, kaip ir su kuo bendrauti.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 13, 13:17)
Lutuke, bet jeigu aš nenoriu "nieko rimta"?
tik šiaip draugystes.
žinoma, juk ir draugyste rimta.
noriu gražiu santykiu.
nu juk gali buti ir toks variantas.
esu kurusi temą iš anksciau, galiu cia ikelti. kur kalbejau apie savo poreikius.
man reikia vyro, kuris irgi nieko nenoretu, tik draugės.
kuris savo atbuvęs, vaikus užauginęs, kuriam nereikia nieko apvaisinti, jam reikia tik šilto bendravimo.
ką - negalimi tokie santykiai?
matyt, mąstau dabar, ne, nes viskas ilgainiui komplikuojasi.

grižtu atgal prie savo noru.
noriu pailset laiks nuo laiko nuo savo namu, darbu, pinigu uždirbimo, vaiku išeit kažkur i kavine pasedet su brangiu zmogumi, pafilosofuot, padiskuot, gal apsikabint kartais.
gal i kokia kelione ištrūkti.
žinot, kad kažkam kertelj kažkur rūpiu.

Žinok, kai mano "meile" link manęs ejo su visa ugnim, aš irgi apie jokia santuoką nesvaigau. as maniau kad tai JIS be manęs labiau negali, labiau kencia, labiau nori.
jis gi atejo suvytęs, ir rado mane išsišiepusią, patenkintą gyvenimu.
prisipratino, išdauže mano "laimingą tvirtovę" ir paliko mane "sužeistą".
Pradžioje nieko rimto nesitikejau, ir neprojektavau jokiu vilciu.
Taciau kai po 13 bendravimo menesiu pasake man, kad jo zmona taikytis nori, supratau tik tada, kiek jis daug man reiske, išsinese dali manęs.
aš niekad vizualiai nesiseilejau. ypac prieš ji.
toks mano charakteris iš mažumes. ką myledavau, neparodydavau, būdavau šalta. (cia paauglystej). savo pirmajai meilei kieme net padnoškes statydavau.

Grazus santykiai su intymumu, imanomi tik kuriant juos tvakringai, kuriant seima, t.y. gyvenima kartu, buiti kartu, nebutinai turi buti nauji vaikai, nes, tiek vyrui, tiek moteriai ateina laikas, kai nebepastosi ar neapavaisinsi. Bet pries veja nepapapusi, negali noreti skristi, kai neturi sparnu, tiksliau, noreti gali, bet tai neimanoma, tokie desniai mes zmones is tokio molio nulipdyti ir tiek.
Pradedant intymius santykius susilieji su tuo zmogum, automatiskai atsiranda poreikis bendrumo ir kituose sferuose, tu poreikiu nepatenkinimas sukelia kancias, tada norisi araba apsizenyti, cia bendraja prasme, t.y. pradeti kurti namus arba isilakstyti ir ieskoti tu, kurie nores kartu tuos namus kurti.
Imanoma grazus santykiai platoniski kaip pati mini su kitais vyrais, kurie gali testis metu metus, ir jie bus grazus, gal net siek tiek romantiski, bet nebus intymumo, vadinasi nebus ir pretenziju, lukesciu, nebent tokie svajokliski, nestiprus.
Bet, jei bus seksas ir va toks noras vis tiek gyevnti atskirai nekurti bendro gyvenimo anksciau ar veliau kazkas kentes.

ir kodel tas brangus zmogsu negali buti sutuoktinis? bigsmile.gif

Tai va pasinaudojo tavim ir paliko, nes neislaukei, priemei ji be salygu. Tau kazkokios pamokos, jam pamokos, ar ka pasimoksit jau nuo jusu priklausys, jei butum jam pasakiusi, isiskirk , pagyvenk po skyrybu metus bent vienas ir tada ateik pas mane, gal jusu istorija butu buvusi kitokia, o gal ir nebutu gal ta ugnis ir butu uzgesusi . Viskas visada musu rankose. Va del to vedos ir moko moteris ypac, kaip apsisaugoti nuo tokiu isdauzymu, jei nestatai salygu vyram, ar nesvarbu kitiem zmonem, jei leidi siatip su savim elgtis, tikrai atsiras tokiu, kurie elgsis. Moteris negali leisti niekada blogo elgesio su savim. Bet, mes daznai einam pacios i ta kancia, nes kazko nesuvokiam, nezinom.... kaip sakoma dievas gerus vaikus veda uz rankos, blogus uz plauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 10 13, 13:17)
o tau kodėl jie nepadeda?

Rodos, vargas negalais bandoma benrai pasiekti salyginos ramybes forume.

Kam reikalinga si spilka?
Rietenu reikia?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 10 13, 11:58)
QUOTE(cambala @ 2019 10 13, 10:43)

cambala, vakar apie vidunakti tik mes cia dvi sedejom, tu manęs atsiprašei: "sorriuks, given" - iš tavęs tą sulaukti yra kažkas wow, šnd atsidarua langą ir vel tavo "tfu. misioniere".

na, priimk mane kaip mažumą,Idomucią gi visi priemem.

na, taip aš tokia esu. man rūpi daugiau nei tradiciniam mirtingajam.
bet ir Moonte tokia ir kai prieš 10m mes su ja apie gerus darbus dalindavomes (svetimiems vaikams, pvz), nieks musu nemokino: liskit jūs i būdą, iškrypele, su savo gerais darbais.

niekas nieko neužciaupdavo, o Moonte dar ir kaip cia garsejo savo altruizmu.

Taip, as vegane, taip, aš apsikrovusi kitais, 4 vyrai, paciuožusi, keliaujanti. sau neatrodau niekaip ypatinga, (ir tu veganu daugeja, o jau kiek colourful moteru asmenybiu žinau... ir noriu tokiomis būti senatveje. rolleyes.gif )
ginkdie ne pagiezinga doruole su vazomis. rolleyes.gif
sau nesu jokiu išskirtine, bet skaitau, kad man nuskilo labiau nei kitoms, nes nereikia kalti po 8val kad užsidirbti vidut atlyginimą.
ar tureti 28d atostogas.
o šiaip dauguma moteru, Moonte supras apie ką kalbu, tokiu kaip S. Weil Dorothy Day, ir kt. daro ir yra padariusios už mane žymiai daugiau.

sakai, kad giriuos cia. ne ką giriuos. rolleyes.gif
Iš realiu padaromu darbu aprašau cia vos vieną kitą. taigi, nepersigirsiu, nebijok.

vat, kai užvarei, tipo aš mokytojo gejaus nemegstu, tądien kaip tik pakvieciau i svecius savo pažistamą geju. vaišinomes. sakau: "galim, susitikti 3kart i metus." paskui, galvoju, o kam tiek? galima ir syki i menesi.
"Kaip tau?", klausiu.
gerai, sako.
jis lb vienišas ir turi negalią.
taigi tiek iš to kuklaus mano gyvenimo.

Deje, given, tas " sorriuks" buvo parasytas su sarkazmu, nes rasiau apie skurlius, kur matau tave skurliu ir receptu pokalbiai erzina.
As neturiu ko taves atsiprasyti, nes nesijauciu kazka padarius tau bloga.
Jei tu taip isizeidei del mano poziurio i tavo ir pimpio santykius - cia jau tavo problemos. Juk kiekvienas turim savo nuomone.

" misioniere". Ties situo dabar. As nzn kuom tu uzsiimi, gal gelbeji badaujancius Afrikos vaikus, gal aukoji savo organus kazkam. Bet kai pradejai cia gint savo issigimele ir varyt ant visu tau akis atvert norinciu nariu - kritai zemyn ojo joj kaip.
Paziurek kaip varei ant Aimejos, kazkokius anukus net prikisai. O montekrist lovos reikalus su nuosavu vyru
..( nu nes pimpio ir taves nepagloste). As nenoreciau is tokio zmogaus kaip tu kazka gero misionierisko priimt. Tu man neatrodai tyras zmogus. Bent jau neatrodai tokia, kokiu personazu bandai save pristatyt.
Kazkada jaunystej gulejau ligoninej. Vienom palatoj gulejo moteris. Pas ja ateidavo dukra. Abi dieve dieve kokios dievobaimingos. Dievulis ta, Dievulis ana, meldziasi, poteriukus skaito. Pasakojo kad vazineja padeda kazkam, kazkokius kryziu kelius eina, sventinta vandeni ligoniams veza/ nesa. Man tada 18 buvo. Po atgimimo, tada gi paskutinej klasej net Pirmaja Komunija vos ne visa mokykla prieme. Buvau susidomejus tais reikalais😃. Tai va, ta dievobaiminga moteriske man pasiule to svento vanxens atvezt is kazkokio tai kryziaus kelio😃. Aisku man tada jo reikejo. Paprase 10 litu. Paeme mano tel nr, kai griz- paskambins. Taip ir nesulaukiau🤣🤣. Maciau paskui tas dievobaimingasias misionieres mieste, bet nk ir nesakiau.

Galiu pavarazyt tau nemokamai😉. Apie tavo ateiti ir tavo pimpi. Ne, as neburiu, kortom naudotis nemoku, Visatoj neskraidau. Tiesiog buna kad kazka zinau.
Tai va, su savo pimpiu jus vel sueisit. Kazkur laikotarpyje 4 metai. Issiskirs jis su savo zmona. Toliau nerasysiu.
Issisaugok sita, bus ka prisimint. mirksiukas.gif .

Atsakyti