Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 15, 19:29)
aš pastebėjau daug problematiškų žmonių.
Pamenu, kai aš rašydavau labai trumpai, tik pačią išvadą, tai manęs irgi daug kas nesuprato. O aš galvodavau, kad nu ne vaikų darželyje esame ir nebūtina rašyti įvado, dėstymo ir išvadų. Maniau, kad a priori žmonės suvoks, kad čia nesiregina kažkokie nenormalūs, iš durnių namų, nu ir negali čia būti pvz. žmogaus, kuris nori, kad vyktų karas, kuriam normalu išdaužyti visus aplink, kuris visiškai nežino istorijos ar matematikos. Bet su laiku pamačiau, kad kažkodėl tai taip kai kurie galvoja blink.gif  unsure.gif ir jei nesurašai ilgiausio dėstymo, tai nieko nesupranta ką rašai.
Lutuke surašo ilgus dėstymus - vėl blogai.
Ei, paniurėliai, gal apsispręskim ko jums reik? biggrin.gif

As atsimenu kaip tu rasei anksciau, dabar mano akims atrodo, kad rasai aiskiau ir netgi daznai idomiai, nors tavo nuomonei daznai neproitariu, bet galiu pasakyt, kad daug dazniau tave suprantu. Kitavertus, tu atrodai pasidariusi ne tokia kategoriska?
Atsakyti

biggrin.gif
Nezinau kodel, bet Is Šviesos man visada taip atrode mano vaizduoteje biggrin.gif

970f8fb51d0e.jpg
Papildyta:
Naujas menedzeris. 35 metų arklys biggrin.gif

Tiesus plaukai, ilgesnes kojos ir mazesni papai: O siaip tip top. Tik darbe su atsuktuvu rankose vaikstau.

Gal jo zmona pavydi ir del to jam tokius stato, kad bobos nesikabintu.

Atsakyti
Dar ilgesnės kojos? Nu turėk tu sąžinės mums akis badyti su savo manekeniskomis kojomis.
Atsakyti

Dar ilgesnės kojos? Nu turėk tu sąžinės mums akis badyti su savo manekeniskomis kojomis.

Tai kad sitos neilgos. As auksta ir liemuo trumpas, kojos ilgos. Man kelnes nusipirkti praktiskai be sansu, jau pora metu net nebebandau. Turiu kokia 10imt poru dzinsu, nes nuejus i levis ir panasias parduotuves galima rasti pailgintu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 15 lapkričio 2018 - 23:45
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 16, 00:44)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72266216" data-time="1542317679">
<div>
<p>Dar ilgesnės kojos? Nu turėk tu sąžinės mums akis badyti su savo manekeniskomis kojomis.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai kad sitos neilgos. As auksta ir liemuo trumpas, kojos ilgos. Man kelnes nusipirkti praktiskai be sansu, jau pora metu net nebebandau. Turiu kokia 10imt poru dzinsu, nes nuejus i levis ir panasias parduotuves galima rasti pailgintu.</p>

Tai tu tikrasis vieno pasakymo pavyzdys - kojos auga nuo kaklo. Kaip man gražu....as gi 1.60m pinčiukė biggrin.gif visada pavydejau ilgu koju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 16 lapkričio 2018 - 00:01
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 15, 20:25)
man atrodo, kad forumuose žmonės perdaug reaguoja į kiekvieną žodį. Juk visos ir visi sutiksite, kad realybėje tai žmogus plepa plepa jums kažką ir jūs tikrai nesitikslinate jo kiekvienos minties, neklausiate iš karto: kaip čia taip, pademonstruok ką turėjai omeny, vizualiai parodyk kaip tai atrodo ir pan. Jūs tiesiog išklausote, palinksite galva arba kažkur vienoje vietoje gal suprieštaraujate ir gražiai įterpiate savo nuomonę, tiesa?
Gal ir forume reiktų elgtis taip pat? Nes tas kiekvieno žodelio gvildenimas yra graudžiai juokingas. Taip diskusija ant tiek nusivalkioja ir galiausiai gaunasi, kad pašnekovas kone visiškas durnas ir pas jį jau ten gyvenimas kažkoks visiškai kitoks, nematytas, negirdėtas, tarsi iš kosmoso nusileidęs biggrin.gif

Tiesa sakant, as realybej tokia pati. Su MB jei ka karstai diskutuojam, tai zaibai laksto ir plunksnos skraido i salis lotuliukas.gif Bet aisku abu suprantam, kad tas isijautimas tai tik toks kaip zaidimas dazniausiai buna. Man jeigu zmogus linkciotu mandagiai, tai kaip ameba be stuburo, kam idomu? hmm.gif

Su 1000-uoju puslapiu! bigsmile.gif lithuania.gif birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 16 lapkričio 2018 - 08:14

Tai tu tikrasis vieno pasakymo pavyzdys - kojos auga nuo kaklo. Kaip man gražu....as gi 1.60m pinčiukė biggrin.gifvisada pavydejau ilgu koju

Bet tai man dalis vyru pagal gabaritus netinka.  Turejau toki gera ir is veido labai dailu, o uz mane vos mazesnis, sedi salia, kojytem mataruoja, zemes nesiekia.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 16, 08:19)
Bet tai man dalis vyru pagal gabaritus netinka.  Turejau toki gera ir is veido labai dailu, o uz mane vos mazesnis, sedi salia, kojytem mataruoja, zemes nesiekia.  biggrin.gif 

Sakau, kad ugis moterims yra labai svarbus faktorius.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 16, 08:13)
Tiesa sakant, as realybej tokia pati. Su MB jei ka karstai diskutuojam, tai zaibai laksto ir plunksnos skraido i salis lotuliukas.gif Bet aisku abu suprantam, kad tas isijautimas tai tik toks kaip zaidimas dazniausiai buna. Man jeigu zmogus linkciotu mandagiai, tai kaip ameba be stuburo, kam idomu? hmm.gif

Su 1000-uoju puslapiu!  bigsmile.gif  lithuania.gif  birthday.gif

nu kaip pažiūrėsi. TB yra TB, o čia tai svetimi tau žmonės.
Aš kai pirmą kartą atėjau į forumą, niekada prie nieko nesikabinau, man regis nė necitavau labai nieko konkretaus, tiesiog mintį parašydavau, gal ir ne populiarią, na nesu kažkokia ten konservatorė, kubilinė biggrin.gif Po to gal ir mane sugadino, kai asmmeniškai puldavo, gal ir aš kažką tada užpuldavau iš karto...
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 16, 08:30)
Sakau, kad ugis moterims yra labai svarbus faktorius.

jūs gaunatės didžiausia? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 16, 09:02)

"Vyru ugis, kaip pasirinkimo kriterijus" turejau galvoje.

O man tas ugis tai nzn... Stebejau aplinkines moteris ir teko sutikti mano ugio... bet tai tik kelis kart. Tai jau tas ugis is karto visiems itarimas, kaip ta pensininke pasake: "nebuna tokiu aukstu moteru".

Gyvenimas pilnas priestaravimu, tenka jais naudotis kurybingai.
Atsakyti

"Vyru ugis, kaip pasirinkimo kriterijus" turejau galvoje.

Tai nera samoningas pasirinkimas. Tas vienas buvo visiska isimtis, o siaip manes mazi vyrai tiesiog fiziskai netraukia.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 16, 10:02)
nu kaip pažiūrėsi. TB yra TB, o čia tai svetimi tau žmonės.
Aš kai pirmą kartą atėjau į forumą, niekada prie nieko nesikabinau, man regis nė necitavau labai nieko konkretaus, tiesiog mintį parašydavau, gal ir ne populiarią, na nesu kažkokia ten konservatorė, kubilinė biggrin.gif Po to gal ir mane sugadino, kai asmmeniškai puldavo, gal ir aš kažką tada užpuldavau iš karto...
Papildyta:

MB kaip pvz pasakiau, ne tik su juo tokia, darbe irgi nenulaikau daznai liezuvio biggrin.gif Su draugem dar. Su giminem gal nesiginciju, pas mus santykiai "isklausiau, palinksejau galva ir padariau savaip".
Atsakyti