Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 11 19, 20:20)
krano.
ne nikeliuotas. atrodo kaip granitas panasiai. nezinau, is ko franke juos gamina...

Pamatuokit kokioo rakto reikia, kad ta krana atsukti. Buna raktu kurie pasreguliuoja.
Tada isjungiat vandeni, nusukat ir nueinat i kokia parduotuve, jei nerasit dalimis, tai nusipirkit koki pigu panasu kur laikinai veiks krana.

Tenn ivairios tos tarpines buna
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 20:56)
As irgi viliuosi, na butu isties kailiu kvailiai.
Ne visi vyrai yra vartotojai, rasi toki pati grynuoli, kokia esi pati  4u.gif

4u.gif vis pagalvoju apie viena vyriski. Jis kol kas vienintelis vyras, is kurio esu girdejusi zodi "vertybes".

QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 19, 20:57)
Pamatuokit kokioo rakto reikia, kad ta krana atsukti. Buna raktu kurie pasreguliuoja.
Tada isjungiat vandeni, nusukat ir nueinat i kokia parduotuve, jei nerasit dalimis, tai nusipirkit koki pigu panasu kur laikinai veiks krana.

Tenn ivairios tos tarpines buna

kaip matuot? biggrin.gif
nu. ir visa tai su kudikiu ant ranku? biggrin.gif
neeee, as noreciau, kad ateitu koks vyriskis tvirtomis rankomis ir viska padarytu biggrin.gif
Atsakyti

As nespeju paskui jus.

O sakykit, koks pats geriausias komplimentas, kuri esate girdejusios?

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 19, 21:02)
<p>As nespeju paskui jus.
</p><p>O sakykit, koks pats geriausias komplimentas, kuri esate girdejusios?
</p>

gal ir banalus, bet man itinka biggrin.gif kad esu protingiausia jo pazistama moteris. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 19 lapkričio 2018 - 21:03
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 20:54)
O dabar, pats suskaiciuok koks tavo reikalavimu sarasiukas.

Idomucia, tu priestarauji pats sau.

Visu pirma reikalavimai pasirinkimui, tai tada, kai jokiu santykiu nera.

Toliau meile tai nereiskia reikalavimu atsisakyma, tiesiog jie tampa, kaip ir bendrumo dalimi.

Sakysim save galima mylet, bet kelti sau ivairius reikalavimus ar pageidavimus...

Sakysim Ubuntiene nesugeba mylet, nes grasina skirybomis - paliktu uz ta, paliktu uz ana, na masto, kaip tipiska shantazhiste.
As visai kitaip, tiesiog jei man butu blogai, kad ji neduoda, tai pasidalinciau tuo blogiu, o po to jai butu spresti KAS MUMS GERIAU.
Atsakyti
Vnz slykstus tie juodasikniai. Melagiai ant kiekvieno kampo. Aciu Dievui, kad nors interas mumbajaus oro uoste yra. Sedim 5 h, skrydi i sri lanka atideda jau 5 valandas.
Skaitau. Burba toliau deda kiaulas( bet ne 1, 20 s šapkoj , kaip ji pati, o kiaulytes lazkur1,70, moonte reaguoja i tos nevisprotes ir sunekiu komentus...) biggrin.gif
Kas negrazu - ogi nipiestos su piestuku antakiu linijos bobulem virs 80. Cia yra " mirtis agrastuose". Lygiai taip pat baisiai atrodo ir Menkverte-+ 40, nusiure plaukai, nupiesti antakiai plonai piestuku... Cia lygiai tas pats kai 50 moteris bus su ilgais zilais plaukais ...
Rusiskai geriau skamba :"bet, kai atejo vyras su nupiestais usais, nupiestu antakiu savininkes is jo pasisaipe"...😂😂
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 19, 21:03)
gal ir banalus, bet man itinka  biggrin.gif  kad esu protingiausia jo pazistama moteris.  ax.gif

Exe buvo tikrai protinga. Bet ir profesoriai patenka i psichiatrines.
Buna labai greiti kompai, bet irgi genda.

Dabar su baime ziuriu i kitu prota, nes kompai genda...

Grozis vysta...Sveikata blogeja
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 19, 21:13)
Exe buvo tikrai protinga. Bet ir profesoriai patenka i psichiatrines.
Buna labai greiti kompai, bet irgi genda.

Dabar su baime ziuriu i kitu prota, nes kompai genda...

Grozis vysta...Sveikata blogeja

bet iskart durne - irgi ne kazka, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 19, 22:04)
Visu pirma reikalavimai pasirinkimui, tai tada, kai jokiu santykiu nera.

Toliau meile tai nereiskia reikalavimu atsisakyma, tiesiog jie tampa, kaip ir bendrumo dalimi.

Sakysim save galima mylet, bet kelti sau ivairius reikalavimus ar pageidavimus...

Sakysim Ubuntiene nesugeba mylet, nes grasina skirybomis - paliktu uz ta, paliktu uz ana, na masto, kaip tipiska shantazhiste.
As visai kitaip, tiesiog jei man butu blogai, kad ji neduoda, tai pasidalinciau tuo blogiu, o po to jai butu spresti KAS MUMS GERIAU.

Idomucia, ar pameni, kad ir tu sakai, kad jei zmona nusuks i kaire tu ja paliksi. Kur tame besalygiskumas? Juk besalygiskumas numano kad zmogumyli ne uz kazka, o todel, kad jis yra...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 19, 22:02)
<p>As nespeju paskui jus.
</p><p>O sakykit, koks pats geriausias komplimentas, kuri esate girdejusios?
</p>

Manau, labai itakoja kas ir kaip sako. Ar laksto simpatijos kibirkstys. Nes jei man nesimpatiskas vyras, gasliai, pasakyti koki komplimenta tarkim mano protui, vargu ar tai ras atsaka mano sirdyje. Kartais pakanka banalaus komplimento apie grozi, kuris mane pamalonins.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 11 19, 21:18)
Idomucia, ar pameni, kad ir tu sakai, kad jei zmona nusuks i kaire tu ja paliksi. Kur tame besalygiskumas? Juk besalygiskumas numano kad zmogumyli ne uz kazka, o todel, kad jis yra...

As exes nepalikau del to. Sutikau toliau gyventi, tai ji paliko, nes zinojo, kad gyvenimas bus pragaras. Tai ne kerstas, tiesiog jos sukurtas pragaras.

Besalygiskumas gali buti ir nepakenciamas, sakysi zmones sutinka amputuoti puvancias galunes... Galima suputi kartu
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 19, 20:03)

P.S. rekomenduokit gera santechnika, reikia krano tarpine pakeisti.

arbuzas777
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 19, 21:15)
bet iskart durne - irgi ne kazka, ar ne?  biggrin.gif

Na taip. Protinga, jauna, nekalta, grazi. Viskas gal praeina, bet nors yra ka prisiminti
Atsakyti