Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 20, 21:09)
Idomucia cia ne prie ko biggrin.gif

o tai kurią čia mintį tu komentuoji tada? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 20, 22:13)
Ale šnekūs tai šnekūs,  tiesiog nespeju skaityti  biggrin.gif

Papilstykit biškiuką is tuscio i kiaura nors kazka  rolleyes.gif

tai kad ne valdžia, nemokam biggrin.gif
o tuos pilnus, tai cvanktbala visus ištuštino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 20, 23:37)

O tai kur moteriškas šarmas dingo?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 20, 23:37)
o tai kurią čia mintį tu komentuoji tada? biggrin.gif
Papildyta:

o tuos pilnus, tai cvanktbala visus ištuštino biggrin.gif

Oi, rasybos ypatumus komentuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 20, 23:45)
Oi, rasybos ypatumus komentuoju biggrin.gif

Bet tai paziurek i musu Monteverte biggrin.gif Tik pakvipo vyru, ne kazkokiu ono, tai tuoj is karto klap klap blakstienomis 'oi oi koks simpatiskas' biggrin.gif biggrin.gif Kin konkurencija biggrin.gif
Monteverte, tu ziurek man - papasakosiu viska tavo vyrui
Atsakyti
Burbanti saunuole. Tokia grazia duona kepi. mirksiukas.gif 4u.gif

Idomucia, manau, kad daugumai pradzia buna sunki. Kai, tavo zmona, isivaziuos naujame darbe ir apsipras, tai nebus tokia pavargusi. mirksiukas.gif

Ir nebuk toks egoistas. Jei tu myli ja, tai pagalvok, kad jai reikia uzsidirbti pensija irgi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 20 lapkričio 2018 - 23:08
QUOTE(virga @ 2018 11 21, 00:07)
Burbanti saunuole. Tokia grazia duona kepi.  mirksiukas.gif  4u.gif

Idomucia, manau, kad daugumai pradzia buna sunki. Kai, tavo zmona, isivaziuos naujame darbe ir apsipras, tai nebus tokia pavargusi.  mirksiukas.gif

Ir nebuk toks egoistas. Jei tu myli ja, tai pagalvok, kad jai reikia uzsidirbti pensija irgi.  mirksiukas.gif

Ryt medaus tortą kepsiu savo brangiam vyrui biggrin.gif

O gal vaisinį pyragą? g.gif
Issisaugau cia, kad nereiktu ieskoti nete rytoj

https://www.lamaista...-vaisiais-11421
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 lapkričio 2018 - 23:46
QUOTE(virga @ 2018 11 20, 23:07)

Ir nebuk toks egoistas. Jei tu myli ja, tai pagalvok, kad jai reikia uzsidirbti pensija irgi.  mirksiukas.gif

Kodel ji negali dirbti lengvo darbo... kokio kurybinio...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 21, 00:41)

Na tu jai negali isakineti, kas turi jai patikti. Matyt uzkniso ja sokinejimas apie tave ir miglota ateitis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 20, 23:50)
Na tu jai negali isakineti, kas turi jai patikti. Matyt uzkniso ja sokinejimas apie tave ir miglota ateitis.

Na tegu vergauja, tapo kur kas meilesne... Padekojo uz 10+ metu kaii galejo pasimeegauti gyvenimu, sake neivertino.

Cia yra dar viena detale. Kai sakysim vyras ir zmona abu dirba, tai kazkaip gal ir nezino kitaip. Bet mane mate dirbanti ir tuo paciu metu laisva. Kol nezinojo, kad yra tokiu darbu, tai ir problemos nebuvo, o dabar tai blogai jauciasi
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 20, 22:53)
Bet tai paziurek i musu Monteverte  biggrin.gif  Tik pakvipo vyru,  ne kazkokiu ono,  tai tuoj is karto klap klap blakstienomis 'oi oi koks simpatiskas'  biggrin.gif  biggrin.gif  Kin konkurencija  biggrin.gif
Monteverte,  tu ziurek man -  papasakosiu viska tavo vyrui

taigi aš tipo senmergė, tai man galima, visiems gi nariams vyrams į a/ž rašau, siūlausi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 20, 23:41)

tai nemoka gal, kūrybinis potencialas blokuotas
Atsakyti
Mūzos arba zvimbia aplink galvą ratais sukdamos ir normaliu zmoniu gyvenimo gyvent neduodancios, arba ju išvis nėra. Vtarova nydano.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 21, 10:09)
taigi aš tipo senmergė, tai man galima, visiems gi nariams vyrams į a/ž rašau, siūlausi biggrin.gif

Jokiu AŽ!!! Ką mes veiksim, apie ką pletkinsim, jei sulysit i privatus? Negalima sitaip elgtis. Mes gi kaip ir šeima jau čia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 21, 01:19)
Na tegu vergauja, tapo kur kas meilesne... Padekojo uz 10+ metu kaii galejo pasimeegauti gyvenimu, sake neivertino.

Cia yra dar viena detale. Kai sakysim vyras ir zmona abu dirba, tai kazkaip gal ir nezino kitaip. Bet mane mate dirbanti ir tuo paciu metu laisva. Kol nezinojo, kad yra tokiu darbu, tai ir problemos nebuvo, o dabar tai blogai jauciasi

Ką jus veikiat velais vakarais abu?
Atsakyti

Mes gi kaip ir šeima jau čia biggrin.gif

:D Kas yra kas?

Atsakyti