Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 21, 12:37)
jaučiu visos princesėm būt norės biggrin.gif

Ne apie tai aš. Kask giliau.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 21, 11:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72271821" data-time="1542793039"><div><p>jaučiu visos princesėm būt norės vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> biggrin.gif ne nu. As 5 m princese nenorejau buti. Norejau buti arba asntronaute, arba snipe. Nafik tos princeses, neidomu.
</p>

nu tai sakau - šnipė. Jei mes nebūsim gerutėm princesėm, tu mus įduosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 21, 12:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72271820" data-time="1542792945"><div><p>Vat man dabar ir vel pasivaideno mintis ( veikti neturiu ka vartotojo įkelta nuotraukaguliu dar lovoj vartotojo įkelta nuotrauka) o koks personazas butu pats priimtiniausias kiekvienai is musu. Ne tiek gal priimtiniausias, o kuris sudomintu...dviprasmiškai?</p></div></blockquote><p>Vyrai SM manes is esmes nedomina, nes atrodo kaip gaidziai vistideje. O del vyru as niekada nesipesu, liezuviu nelekuoju ir eileje nestoviu.
</p><p></p><p>Idomios SM moterys su siek tiek cinisku, juodu humoro jausmu ir tos, kurios visada labai ramiai raso, nesidrasko.
</p><p></p>

Tu irgi niekada nebusi gera makaronų kabintoja su tokiu poziuris i vyrus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 21, 11:40)
Ne apie tai aš. Kask giliau.

ai... tu vėl apie tai? tai gerai, tada aš ir vergė, ir valdovė 50/50
tinka?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 21, 12:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72271821" data-time="1542793039"><div><p>jaučiu visos princesėm būt norės vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> biggrin.gif ne nu. As 5 m princese nenorejau buti. Norejau buti arba asntronaute, arba snipe. Nafik tos princeses, neidomu.
</p>

Aikit mergos pyzdum. Ne apie jus tema biggrin.gif
Vat dabar ir sakyk koks personazas turetu pasirodyti mamkų horizonte, kaf jo negaidintum?

QUOTE(Monteverte @ 2018 11 21, 12:43)
ai... tu vėl apie tai? tai gerai, tada aš ir vergė, ir valdovė 50/50
tinka?

biggrin.gif biggrin.gif As ne apie pozas.
Ale ot tu ištvirkus boba biggrin.gif

As apie tą pirmą jausmą, kai kvapą net užima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 lapkričio 2018 - 11:47

Tu irgi niekada nebusi gera makaronų kabintoja su tokiu poziuris i vyrus biggrin.gif

Ziurint, ka tu makaronais vadini. Meluoti as moku, jeigu reiktu, galeciau su vienu sedeti, atsiliepti i skambuti is kito vyro, pakalbeti  ir salia esanciam paaiskinti, kad tevas skambino.  Ramiu veidu. Tik to daryti man dabar nereikia.

O ko as nei noriu, nei moku, tai kurti kazkokiu strategiju, taktiku ir vyniotis aplink. Nesakau, kad tai is esmes blogai, tiesiog ne mano stilius. :P Ar turi buti visos kaip klonai dabar?

Atsakyti

Aikit mergos pyzdum. Ne apie jus tema biggrin.gif
Vat dabar ir sakyk koks personazas turetu pasirodyti mamkų horizonte, kaf jo negaidintum?

O lyg as kazka gaidinu? :P

Tu pvz. Man patinka tavo humoro jausmas ir pasitikejimas savimi.

Atsakyti

Vat man dabar ir vel pasivaideno mintis ( veikti neturiu ka guliu dar lovoj

Bet tai tinginė kokia :blink:

.Balti žmonės jau pusę svieto aplėkę, aš pvz ir sporto salėje atbuvau.

Aš princese būti nenoriu,geriau būsiu fėja.Priklausomai nuo nuotaikos ar geroji( su kirviu) ar blogoji( irgi su kirviu).

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 21, 12:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72271841" data-time="1542793342"><div><p>Tu irgi niekada nebusi gera makaronų kabintoja su tokiu poziuris i vyrus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ziurint, ka tu makaronais vadini. Meluoti as moku, jeigu reiktu, galeciau su vienu sedeti, atsiliepti i skambuti is kito vyro, pakalbeti  ir salia esanciam paaiskinti, kad tevas skambino.  Ramiu veidu. Tik to daryti man dabar nereikia.
</p><p></p><p>O ko as nei noriu, nei moku, tai kurti kazkokiu strategiju, taktiku ir vyniotis aplink. Nesakau, kad tai is esmes blogai, tiesiog ne mano stilius. tongue.gif Ar turi buti visos kaip klonai dabar?
</p>

Bet šaltu veidu meluoti i akis yra netgi dar blogiau, nei moteriškai pafantazuoti.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 21, 12:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72271847" data-time="1542793565"><div><p>Aikit mergos pyzdum. Ne apie jus tema vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>O lyg as kazka gaidinu? tongue.gif
</p><p>Tu pvz. Man patinka tavo humoro jausmas ir pasitikejimas savimi.
</p>

Nu...cia jau uz pagyrima didelis dekui. Zemai lenkiuosi biggrin.gif
Sakau, kad vyru mamkose nelaikai vyrais tu visai. Koks personazas turetu praskleisti uzdanga, kad primerktum akis ir nuleistum blakstienas?
Atsakyti

Bet šaltu veidu meluoti i akis yra netgi dar blogiau, nei moteriškai pafantazuoti.

Eisiu pragaran.

Siaip beje, moteriskai fantazuoti su vyrais kartais ir nereikia, nes su jais gali draugiskai, o jie vistiek zenklus mato ir prisifantazuoja patys. Man net jau juokinga kartais.

Atsakyti
as vaikystej norejau buti samdoma zudike. tokia snaipere. ninja.gif
Atsakyti

Sakau, kad vyru mamkose nelaikai vyrais tu visai. Koks personazas turetu praskleisti uzdanga, kad primerktum akis ir nuleistum blakstienas?

Nu turetu buti labai intelektualus, bet ka toks veiktu SM? SM visi skystukai, arba turintis dideliu problemu. As ju kitaip nematau. Man moterys daug idomesnes siaip ir ju mano aplinkoje truksta.

Atsakyti