Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 21, 12:51)
Kam ta fantazija, kai yra tikra meile. rolleyes.gif

BUTENT biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 21, 13:40)
"Tarpduryje"..."su bankuchenu rankose"..."kvarbatkuotais triusikais"...cia gi viskas tik vaizdinė medžiaga. O tu priimi tai,  kaip Tėve Mūsų'.

Hmmmmmmmm...tai reiskiasi ir lovos reikaluose tau fantazijos trukumas yra  g.gif

tikrai trukumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 21, 14:39)
Kiti vyrai, kaip zmones idomus arba ne, bet i artimus rysius (draugystes) siek tiek pavaojinga zona su vyrais leistis....

nu tai pasipasakok, o koks tave sudomintu ?

Nu va...matai...gi neskaudejo praverti truputėlį jausmu pasauli, ane?
Bijai paslysti todel ir nezaidi?

Ką as? As sena tarka. Man jau vsio, kokie dar domejimaisi vyrais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 21, 14:42)
tikrai trukumas lotuliukas.gif

Juokiasi jinai biggrin.gif
Tai tada, kad apgintum savo nemelagės varda, imk ir v krace papasakok ką TU sugalvojai vyro nuostabai, tokio įsimintino erotiško ar seksualaus padaryti, parodyti (sakykime paskutiniu 3 men laikotarpyje), o ne vyras tau?

Ka tokio, kad as pasakyciau 'joooooo, lutuke, o as galvojau, kad tu esi nekaltu mergeliu licejaus aukletine. Kaip as klydau"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 21 lapkričio 2018 - 13:52
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 21, 13:46)
Nu va...matai...gi neskaudejo praverti truputėlį jausmu pasauli,  ane?
Bijai paslysti todel ir nezaidi?
Ką as?  As sena tarka. Man jau vsio,  kokie dar domejimaisi vyrais  biggrin.gif
Papildyta:
Juokiasi jinai  biggrin.gif
Tai tada,  kad apgintum savo nemelagės varda,  imk ir v krace papasakok ką TU sugalvojai vyro nuostabai,  tokio įsimintino erotiško ar seksualaus padaryti,  parodyti (sakykime paskutiniu 3 men laikotarpyje), o ne vyras tau?
Ka tokio,  kad as pasakyciau 'joooooo,  lutuke,  o as galvojau,  kad tu esi  nekaltu mergeliu licejaus aukletine. Kaip as klydau"

Ne, manau, tai ir yra jau paslydimas, kai flirtuoji su svetimais, nes jau mintys gi dirba savo juoda darba lotuliukas.gif ...nenoreciau , kad mano vyras flirtuotu su kitom...

Tai as gi nepriestarauju, as sutinku, kad trukumas, tik man tai labai juokinga, nes mano vaizduoti laki, isivaizdavau ta ka ten papasakojai, kverbetkas visas biggrin.gif , nei vyras man , nei as jam joku navarotu neprigalvojam, man tai butu juokinga, mes paprasciausiai gerai pasimylim biggrin.gif

bet tai kodel zmones daznai susidaro apie mane tokia nuomone? bet man tai tik i nauda, matyt moku atrodyti labai jau nekalta lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebus, kad ir retai, bet navarotu - viena diena vyras nueis pas kita savo fantazijas pildyti. Prisimink mano žodį
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 21, 14:01)
Nebus,  kad ir retai,  bet  navarotu -  viena diena vyras nueis pas kita savo fantazijas pildyti. Prisimink mano žodį

skaterti daroga mirksiukas.gif dar ir laukneseli sudesiu lotuliukas.gif kazin ilgai dar laukti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 21, 10:08)
O kaip jums Wild Dreamer?  Jis daznai skaito,  bet nepasisako. Nika atsimenu is kito skyriau,  bet ir viskas. Ka jis rasydavo,  kokios mintys jo buvo -  neatsimenu. Greiciausia,  kad jaunesnis nei 40 jis yra. Nedomina,  kaip vyras.

Aciu labai Burbanti, kad mane pavertei vyru lotuliukas.gif

O paskaiteineju daznai, kaip pasaka pries miega, ar siaip, kad smegenis atpalaiduoti.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2018 11 21, 15:09)
Aciu labai Burbanti, kad mane pavertei vyru lotuliukas.gif

O paskaiteineju daznai, kaip pasaka pries miega, ar siaip, kad smegenis atpalaiduoti.

biggrin.gif tai visdelto isprovokavau pasakyti 'sveikos, mergos, štai ir aš"? biggrin.gif

Neverta buti visada rimta, taip ir stogas gali nuvaziuoti viena diena. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 11 21, 15:05)
skaterti daroga  mirksiukas.gif dar ir laukneseli sudesiu lotuliukas.gif kazin ilgai dar laukti?  lotuliukas.gif

Ale. Eisi pas babulkas, kad atvaražytų diedą nuo paslaidusios mergos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 21, 14:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72271961" data-time="1542799313"><div><p>Su ex kiti vyrai kaip partneriai buvo neidomus, o dabsr su MB tai isvis nematau ju. Aisku dabar gal chemija nemazai veikia. O visad tokia buvau vilioke, flirtuotoja ir maniau, kad man bus labai sunku buti su vienu vyru ir jam but istikima.</p></div></blockquote><p>Tu mane labai primeni. Irgi maniau, kad bus sunku, Ir vis dar taip manau. Tiesiog dar neatejo tas momentas, bet tikiu, jog ateis.
</p>

Arba dar neatejo toks vyras, kuris tau tokias mintis isbaladotu (ne seksualibe prasme) is galvos
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 21, 12:14)
biggrin.gif tai visdelto isprovokavau pasakyti 'sveikos, mergos,  štai ir aš"?  biggrin.gif

Neverta buti visada rimta,  taip ir stogas gali nuvaziuoti viena diena.  biggrin.gif

Man cia noras bendrauti dingo kai atsirado daug 'priekabu'. Kaip ten sakoma: 'duok durniui kelia' lol

As siaip ramus zmogus, nemegstu dramu rolleyes.gif Nei realiame gyvenimei, nei virtualiame.

Be to tema, kurioje bendravau, nebera aktuali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 11 21, 12:13)
Kiek prasytum uz exe?

paaiskejo, kad nelabai taikliai saudau biggrin.gif uz bandyma sumoketum? biggrin.gif ar ji greit bega? jei ne, tai gal uz du bandymus? biggrin.gif
Atsakyti
nemokat jūs vaikai senolių meno, reikia ne šaudyti, o taip palinkėti, kad ji pati save nusišautų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 21, 14:14)

Ale. Eisi pas babulkas, kad atvaražytų diedą nuo paslaidusios mergos  biggrin.gif

lotuliukas.gif

manau, jei pas moteri atsiranda bent menkiausias nerimas ar baime, kad, oi, ka daryti, kad vyras nepabegtu, ji jau pralose.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 21, 14:14)
Arba dar neatejo toks vyras, kuris tau tokias mintis isbaladotu (ne seksualibe prasme) is galvos

As visgi turiu pripazinti, kad kai kuriem zmonem seksas auksciausias meiles lygis, kurie jie gali pasiekti, as maniau, kad visi sugeba daugiau, klydau.
Teisi Moonte, kai sake, kad visiem ta meile skirtinga, tikrai, skirtingi meiles gyliai visiem, dabar isitikinau.
ir tai priklauso ne nuo partnerio, bet nuo pacios sugebejimu atverti sirdi.
Atsakyti