Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Is sviesos, na isduok kokia tavo sritis, sudominai kaip bigsmile.gif

Negaliu, nes bus labai lengva mane surasti. :P

Atsakyti

Manau visiškai laimingi yra tie,kurių jau nėra šiame pasaulyje.Vat jiems nieko nebereikia,nieko nebeskauda, jie toli nuo šios žemės rūpesčių.

Taip, tikrai visos moterys yra plėšrūnės.Visos be išimties.

Man atrodo, kad zmogus arba laimingas, arba ne. Ir mano poziuriu laime yra vidine ramybe, zinojimas, kad viskas bus gerai ir susitvarkysi, kad ir kas nutiktu. Laikini skausmai, liudesys ir nepatenkinti poreikiai gali sugadinti nuotaika, bet laimes jausmo neatims.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 22, 10:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72272681" data-time="1542867656"><div><p>Is sviesos, na isduok kokia tavo sritis, sudominai kaip vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Negaliu, nes bus labai lengva mane surasti. tongue.gif
</p>

Tai bent i az biggrin.gif neturiu laiko ir noro tokiems detektyvams. Gi nieko isskyrus darba nezinau apoe tave. Na dar, kad kojos nuo kaklo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 22, 09:22)
Tai bent i az biggrin.gif  neturiu laiko ir noro tokiems detektyvams. Gi nieko isskyrus darba nezinau apoe tave. Na dar, kad kojos nuo kaklo lotuliukas.gif

va taip ir gali po to sužinot ar tikrai tokios kojos, ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 22, 09:16)
va taip ir gali po to sužinot ar tikrai tokios kojos, ar ne biggrin.gif

hihihi.gif Kelinta diena skaitau tavo postus ir sypsausi. Turi gera humoro jausma. mirksiukas.gif

Mano kojo stai trumpos. Ner ka ten suzinoti. ax.gif

Pritariu Idomucia postu. Labai net. 4u.gif

Kin, tai tu ne tik suknele pasikeitei, be tir nika? Nes jei Medini pazisti, kuris cia lankesi pries simta metu. blink.gif

Geras vyras irgi patiko, bet kadangi as esu per "jauna", tai nesilankiau Uz miegamojo duru, tik lb. retai uzsukdavau. ax.gif

Is moteru tai Peliaucku Jadze, lb.patiko. Nao ir dar kelios, kuriu ir niko neprisimenu. Jos bendrauja, ar bent bendravo Bendraminciu temoje.

Dar viena ant lieziuvo galo, ta kuri reportazus rase is Turkijos. Labai idomius ir linksmus. Sekiau ja FB kuri laika.
Daug buvo idomiu nariu. Ir dabar yra. Gal kitos ir mus prisimins su nostalgija. Kaip ten sako: Arba gerai arba niekaip. mirksiukas.gif

P.s Prisiminiau kol rasiau Smurka. Dar palanavome kazkada i Turkija vaziuoti.

O as? O ruosiuosi i kelione. Tailandas-Vetnamas-Tailandas. Su dukrom iskrendam sestadieni. mirksiukas.gif
Atsakyti
Idomus poziuris i santuoka
https://m.delfi.lt/m...5rWBh8yTe2S3nkw
Atsakyti
Buvo buvo ir prazuvo. Daugiau nebus tokiu mamku, kaip anksciau. Mes visi keiciames. Net as anksciau nebuvau cia tokia cinikė, kaip dabar.

O del grobuoniskumo, tai cia jokia ne nuodeme. Vieni bėga, kiti gaudo. Kitaip jei visi lakstys, tai nebus kam gaudyti. Bus neidomus lakstyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 11 22, 12:00)

As tik paskaiciau antraste ir man cvanktelejo biggrin.gif mintis - moteris turi zenotą meilužį.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2018 11 22, 11:51)

O as? O ruosiuosi i kelione. Tailandas-Vetnamas-Tailandas. Su dukrom iskrendam sestadieni.  mirksiukas.gif

A tu baiksi lakstyti po svieta laukais palaidais plaukais biggrin.gif
Geros keliones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 22, 12:23)
As tik paskaiciau antraste ir man cvanktelejo  biggrin.gif  mintis -  moteris turi zenotą meilužį.

Visai ne apie tai. Didele dalis straipsnio apie moksla ir musu savijauta, apie santuoka kelios pastraipos. Ir jokiu vedusiu vyru.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 11 22, 10:51)
Kin, tai tu ne tik suknele pasikeitei, be tir nika? Nes jei Medini pazisti, kuris cia lankesi pries simta metu.  blink.gif

Taip, kazkada rasiau, kad forume nuo 2006. Persiregistravau, nes ex seke.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 22, 10:23)

A tu baiksi lakstyti po svieta laukais palaidais plaukais  biggrin.gif
Geros keliones  wub.gif

Ka ten prilakstysi, palaidas plaukais. Tailandieciai metras ant kibiro, tai vietnamieciai turbut dar mazesni. blink.gif ax.gif mirksiukas.gif

Aciu. wub.gif Visos geles tau. mirksiukas.gif

QUOTE(kin @ 2018 11 22, 11:10)
Taip, kazkada rasiau, kad forume nuo 2006. Persiregistravau, nes ex seke.

O tai mes "vienmetes". As irgi nuo 2006. Gal kokiose temose diskutavome abi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2018 11 22, 10:51)

O as? O ruosiuosi i kelione. Tailandas-Vetnamas-Tailandas.

Man irgi reiktu i Tailanda nuskristi su reikalais. MB nelabai buvo suzaveta, bet pasakiau, kad pirmiausia aplankytumia idomias vietas, salas, tai tada pasake, kad ideja atrodo neblogai.
Atsakyti
As irgi SM nuo 2006,dar visai vaikiukas buvau biggrin.gif
Atsakyti