Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Todel, kad tu taip šokti nemoki biggrin.gif

https://youtu.be/nuryNc7brqQ

Sokti tai as moku. Reiktu taip, tai ismokciau mygom. Nesakysiu kodel, bet tu cia nepataikei :P.

As gal pagal figura neatitikciau, nes nesu riebiai moteriska. Ta tai pripazistu.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 25, 22:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72276788" data-time="1543172273"><div><p>Todel, kad tu taip šokti nemoki vartotojo įkelta nuotrauka

<a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/nuryNc7brqQ'>https://youtu.be/nuryNc7brqQ</a></p></div></blockquote><p>Sokti tai as moku. Reiktu taip, tai ismokciau mygom. Nesakysiu kodel, bet tu cia nepataikei tongue.gif.
</p><p>As gal pagal figura neatitikciau, nes nesu riebiai moteriska. Ta tai pripazistu.
</p>

Jo jo. Mygom biggrin.gif mhh mhh biggrin.gif
Atsakyti

sakai, toks vyras brangiai kainuoja? smile.gif

Jis mano, kad tik vyrai gali reikalavimus kelti. O jei jau moteris nori siek tiek daugiau nei, kad nemustu ir pinigus namo parnestu, tai turi buti tiesiog tobula.

Atsakyti

Jo jo. Mygom biggrin.gifmhh mhh biggrin.gif

As daug metu sokau. Tu cia man akiu nedraskyk :D

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 25, 21:11)
Jis mano, kad tik vyrai gali reikalavimus kelti. O jei jau moteris nori siek tiek daugiau nei, kad nemustu ir pinigus namo parnestu, tai turi buti tiesiog tobula.
</p>

pinigu man uztenka, ka pati uzsidirbu, o jei grieztai paims, tai gal irgi nieko rolleyes.gif tai galiu sau leisti buti netobula biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kin: 25 lapkričio 2018 - 21:18
QUOTE(-burbanti- @ 2018 11 24, 15:43)
Na, užsienietės,  geriau papasakokit kokių šmutkių prisipirkot per Black Friday  biggrin.gif

Man tokie dalykai kelia pasibaisejima vis labiau. Zmoniu begalinis godumas, vartotojiskumas, tustybe. unsure.gif
Atsakyti

Man tokie dalykai kelia pasibaisejima vis labiau. Zmoniu begalinis godumas, vartotojiskumas, tustybe. unsure.gif

Man tai atrodo, kad visada ir vsiur reikia pirkti tiek, kiek reikia. Nuolaidas is isnaudoju ne nesamoniu pirkimui, o dalyku, kuriuos siaip ar taip pirkciau. Aisku, visada galima gincytis kiek mums reikia. Jeigu labai jau norint, tai labai mazai is tiesu.

Atsakyti
As turiu salygiskai nemazai apatiniu, batu ir sukneliu. O visokiu kitokiu daiktu turiu mazai. Na nereikia man ju.... tai fizinese parduotuvese lankausi retai. Jei ka perku, tai internetinese.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 11 25, 21:08)
sakai, toks vyras brangiai kainuoja? smile.gif

Net ne kainoje reikalas... tokiu negamina... turi buti trenktas....

Ai... kam cia isradinet dvirati, padaryk kaip mano dukrele, paimk vyra koki 15 metu vyresni... Ant ranku nesios...
Turtingas turi buti ne del turtu, bet kad nebutu koks nevykelis ar alfonselis. Ne piniguose problema
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 11 25, 22:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72276799" data-time="1543173030"><div><p>Jo jo. Mygom vartotojo įkelta nuotraukamhh mhh vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As daug metu sokau. Tu cia man akiu nedraskyk biggrin.gif
</p>

Daug cia musu yra sokę ne vienus metus. As esu pramoginius sokus, todel gerai zinau, kad tikrai graziai ir profesionaliai susokti arabu sokius nera 'mygom'.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2018 11 25, 22:22)
As turiu salygiskai nemazai apatiniu, batu ir sukneliu. O visokiu kitokiu daiktu turiu mazai. Na nereikia man ju.... tai fizinese parduotuvese lankausi retai. Jei ka perku, tai internetinese.

Suknelės yra mano silpnybė. Kokių turi? Parodyk biggrin.gif
Atsakyti

Daug cia musu yra sokę ne vienus metus. As esu pramoginius sokus, todel gerai zinau, kad tikrai graziai ir profesionaliai susokti arabu sokius nera 'mygom'.

Tai skaydama mygom, neturejau galvoje vieno vakaro. Bet matai, jei esi sokus, gali judesius atkartoti lengviau, nei nejudine uzpakalio. Jei matai, kad reikia ranka sulenkti 45 laipnsiu kampu, tai tiek ir lenki, o ne 75, kaip darytu nesokes zmogus.

Tik aisku, kiekvienam sokiui reikia teisingo kuno. Arabu sokiams tikrai reikia labai plastisku judesiu ir ne visi ta gali, nes kai kurie is prigimties buratinai, mokyk nemokes.

Atsakyti
Getai judantis vyras bus puikus meiluzis, o ar ta pati galima pasakyti apie moteris?
Atsakyti