Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 02, 20:22)
Tai bet nei vienas is jusu nera teisus, nes vienas sako, kad buvo neprivaloma, kitas sako, kad privaloma. Gi priklauso nuo mokyklos. smile.gif
</p>

pagal istatymus NEBUVO PRIVALOMA, bet realybeje daug kam buvo, nes mokyklos paparsciausiai neturejo galimybes suteikti tuos pasirinimus, kaip ir dabar ne visos turi galimybe suteikti pasirinkima tarp tikybos ir etikos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 02 gruodžio 2018 - 20:49
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 02, 21:45)
Jei zmogus visa laika mirksta rusiskoje aplinoje, tai jis perima viska

Bet tai koks malonumas jums istisai, susiradus auką, ją pirštais badyti? As tave skaiciau protingesniu uz kai kuriuos samadurus mamkų individus.
Bjauru jus skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 02, 20:43)
TAi rasyk kaip tikra lietuve. O tai ir mintis delioji kaip ruse. Kas yra rasymo stilius, tikiuosi zinai. VA Monteverte yra tikru tikriausia lietuve. Ir tik pagal tai sprendziam kas tu esi. O jei dar atsimingi kad neva studijavai, turi auksta issilavinima, tai tokia minciu raiska lietuvei isvis nedaro garbes.

atleisk, bet taves tikrai neklausiu, kaip man reiksti mintis mirksiukas.gif ir tikrai tavo vertinimai man nera kazkoks rodiklis...
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 02, 20:47)

<p>Esi vienintele forume, kuria as pavadinciau slaviskos kilmes. Is to kaip rasai, kokius zodzius vartoji ir kiek darai gramatiniu klaidu rasydama lietuviskai. Del to ir kyla tokie klausimai. Ne is oro.</p>
<p>Jei tu tikrai lietuve, tai tada pas jus seimoje, mokykloje buvo labai daug rusu kalbus ir  rusisku filmu.</p>

matai, kaip gerai moku maskuotis arba jus ne tokiso ir izvlagios lotuliukas.gif
ne, nebuvo daugiau nei pas mano bendraamzius.
Atsakyti

ne neatspejai. Taip kinus ir filmukus ziurejom, kitokiuir nerode, bet tevai lietuviai ir as aplamai sunkiai net kalbu rusiskai, nes nei kieme rusu nebuvo, nei patirties turiu bendravimo, cia Airijoje tik igavau daugiau, nes musu miestelis ne Vilnius ar Klaipeda ir rusakalbiu buvo tikrai ne daug.
Jus gal paparsciausiai is kitu miestu LIteuvoje ir naudojat kitus zodzius.

Ciutciut, kinas, jumoras man skamba kaip gryni rusicizmai. Girdint sita, iskart kyla ispudis, jog sneku su rusiskos kilmes zmogumi. Rusiskos propagandos varymas uzpildo paveiksla. Ir ne viena as bei Moonte sita pastebejom.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 02, 20:52)
atleisk, bet taves tikrai neklausiu, kaip man reiksti mintis  mirksiukas.gif ir tikrai tavo vertinimai man nera kazkoks rodiklis...

Butu gerai kad tai butu tik mano vienos vertinimas.

TAi tuome ir nesipiktink kad zmones, tave laiko save.

AS turedama slavu kraujo matau tavo rasyme slavams budingas klaidas. Viskas.

Man kesita, pacios slavu kraujo neigimas, kai jis akivaizdus.
Atsakyti

Bet tai koks malonumas jums istisai, susiradus auką, ją pirštais badyti? As tave skaiciau protingesniu uz kai kuriuos samadurus mamkų individus.
Bjauru jus skaityti.

Vel tu visus komentarus skaitai rekdama ir stala dauzydama. :D

Isipilk vyno, uzsikelk kojas ant fotelio ir atsipalaiduok.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 02, 20:47)
Jei as galvoju ne taip kaip tamsta, vadinasi nieko nezinau.
Alogiska.

tuk tuk tuk ar yra ten pas jus kas namuose? prie ko cia galvojimas, jus neigiat fakta,kad ikea iskirto sengiras, kas zinomas faktas? doh.gif
Atsakyti

matai, kaip gerai moku maskuotis arba jus ne tokiso ir izvlagios lotuliukas.gif
ne, nebuvo daugiau nei pas mano bendraamzius.

Nieko tu nesimaskuoji. Ziuredavai tuos rusiskus "kinus", dabar turkiskus ziuri, tai ir atsispindi rasant.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 02, 20:55)
Butu gerai kad tai butu tik mano vienos vertinimas.
TAi tuome ir nesipiktink kad zmones, tave laiko save.
AS turedama slavu kraujo matau tavo rasyme slavams budingas klaidas. Viskas.
Man kesita, pacios slavu kraujo neigimas, kai jis akivaizdus.

As nesipiktinu. Jus tik nesipiktinkit ir man savo fantaziju nepaskaokit, nes neidomu mirksiukas.gif
man zinot taip kartais knieti su jumis gyvai susipazinti, ir paziureti i jusu veidus, kai pamatysit , kad visos tos jusu zinios apie mane tokios is pirsto lauzstos lotuliukas.gif bet jauciu to taip ir nebus lotuliukas.gif
man keista tas ikyrus savo fantaziju pirsimas, kaip realybes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 02, 20:56)
tuk tuk tuk ar yra ten pas jus kas namuose? prie ko cia galvojimas, jus neigiat fakta,kad ikea iskirto sengiras, kas zinomas faktas? doh.gif

Tuk, tuk...

Negi sunku suvokti, tai kas tasmtai faktas, o si situacija musu bendravime dazna, man ne visada yra faktu.
Atsakyti

Ciutciut,jumoras pas mus namuose ir aplinkoje vartojama.Ir visi  aplinkui žinome,kad tai neteiktina forma.

Va,dar prisimenu,kad močiutė sakydavo ,kad eis kino žiūrėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 gruodžio 2018 - 21:02
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 02, 20:48)
Bet tai koks malonumas jums istisai,  susiradus auką,  ją pirštais badyti?  As tave skaiciau protingesniu uz kai kuriuos samadurus mamkų individus.
Bjauru jus skaityti.

tai jie aukos, o man tik pramoga smile.gif
gerai einu ziuret filmuko to pastatymo nesu maciusi, atrodo idomus , jau radau internete kur galima paziureti smile.gif
Atsakyti