Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

kokios dar babuškas? nuostabūs filmukai, pamokantys, o ne taip kaip tie visi Čipendeilai ar pelė katiną skriaudžianti pastoviai be jokio tolko ir reikalo

Niekur nerasiau, kad Cartoon Netwoorks filmukai pranasesni kazkuo budavo. Siaip jeigu jau taip nagrineti, tai isvis mazai animacijos, kuri ugdytu vaika. Reikia ieskoti.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 02, 20:43)
TAi rasyk kaip tikra lietuve. O tai ir mintis delioji kaip ruse. Kas yra rasymo stilius, tikiuosi zinai. VA Monteverte yra tikru tikriausia lietuve. Ir tik pagal tai sprendziam kas tu esi. O jei dar atsimingi kad neva studijavai, turi auksta issilavinima, tai tokia minciu raiska lietuvei isvis nedaro garbes.

Prastas pas jus krištolinis rutulys, visiškai nesu tikra lietuvė ir nenorėčiau ja būti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 02, 20:54)
Ciutciut, kinas, jumoras man skamba kaip gryni rusicizmai. Girdint sita, iskart kyla ispudis, jog sneku su rusiskos kilmes zmogumi. Rusiskos propagandos varymas uzpildo paveiksla. Ir ne viena as bei Moonte sita pastebejom.
</p>

pažįstu ne vieną gryną lietuviį taip šnekantį.
Nu kokios jūs kai kurios siauros, man net baisu. Toks vaizdas, kad uždarytos kažkur augote ir nebendravote su įvairiausiais žmonėmis
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 02, 21:00)
<p>Ciutciut,jumoras pas mus namuose ir aplinkoje vartojama.Ir visi  aplinkui žinome,kad tai neteiktina forma.</p>
<p>Va,dar prisimenu,kad močiutė sakydavo ,kad eis kino žiūrėti.</p>

nu va, nors viena išmintinga narė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 02, 22:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72283553" data-time="1543781733"><div><p>kokios dar babuškas? nuostabūs filmukai, pamokantys, o ne taip kaip tie visi Čipendeilai ar pelė katiną skriaudžianti pastoviai be jokio tolko ir reikalo
</p></div></blockquote><p>Niekur nerasiau, kad Cartoon Netwoorks filmukai pranasesni kazkuo budavo. Siaip jeigu jau taip nagrineti, tai isvis mazai animacijos, kuri ugdytu vaika. Reikia ieskoti.
</p>

rusiški iš senos animacijos populiariausi kone visi ugdo vienaip ar kitaip
žinau žmonių (grynų lietuvių), kurie specialiai ieškojo jų savo vaikams ir tik tuos užleisdavo

gal kada peržiūrėk be išankstinio nusiteikimo, tai suprasi
Atsakyti

rusiški iš senos animacijos populiariausi kone visi ugdo vienaip ar kitaip
žinau žmonių (grynų lietuvių), kurie specialiai ieškojo jų savo vaikams ir tik tuos užleisdavo

gal kada peržiūrėk be išankstinio nusiteikimo, tai suprasi

Paziuresiu, kai reikes. Kad kazkam jie patiko ir ju ieskojo savo vaikams, tai man cia ne argumentas siaip. Kazkas bega colos vaikams pirkti.

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 02, 14:01)
iskyrus mane, del to ir nesusisnekam  biggrin.gif del to ir sakau daznai, kad dauguma cia nemoka diskutuoti smile.gif Objektyviai diskutuoti sugeba tik Monteverte, nesileisti i asmeniskumus per daug. Burbanti irgi gana objektyvi, bet ji nesileidzia  i diskusijas, tik pasako savo nuomone, o jus jau su ja darykites, ka norit smile.gif
O kitos jus daznai labai puolat i asmeniskumus is kart matuojates viska sau, priimat asmeniskai, isizaidzia kai kurios net, ir piktinasi, bet diskusijos neveda, tada isgirstu kaip su kuo kur as gyvenu, kaip man reikia gyventi ir t.t.  biggrin.gif
butent tai ir yra man diksusija: dievina diskusijas, nepriklausomai nuo jų temos ar turinio – jiems yra svarbiausia, kad pakaktų intelektinio malonumo. ENTP tipo žmogus gali netgi nepritarti tam tikrai idėjai, tačiau ją energingai ginti nuo oponentų – tai jiems yra savotiška proto mankšta.
man istikro visai neidomu, kaip kuri cia gyvevna, su kuo, ka daro ar ka valgo, as kaip sakiau jau ne karta diskutuoju apie idejas, reiskinius, ne asmenis, bet tikriausiai bunant kitokiu labai suku tai suprasti.....
gaila, kad mano tipo zmoniu tikrai mazai, bent jau mano aplinkoje ir net cia forume ir tos proto tokios butent mankstos ir malonumo is diskusijos retai tenka patirti...
ps. pamirsau dar Hmm gana neblogai moka diskutuoti palyginus smile.gif

tas testas tikrai gana tikslus, bet zinoma grynu tipo zmniu nera turim ir kitu tipu savybiu, daugau ar maziau, paskaitai kitus tipus irgi kazkas tinka  biggrin.gif

ps. pamirsau dar Hmm gana neblogai moka diskutuoti palyginus smile.gif
Leksa dingusi kazkur. Rene buvo maloni pasnekove, sugebanti i ppozityva istraukti rietenas smile.gif
Papildyta:

ikea yra blogis, kertantis labai duag senu misku ir is ju darantys baldus, kurie ilgai nelaiko..

Kiek as atsimenu, tai tu viena cia vis uzejus pasiskust megsti, kad diskusijos musu baisiai neidomios. O va paskui pasirodo bet kokia tema gaki diskutuot.
Bet as asmeniskai nejauciu nei noro susisneket, nei nuoskaudos, kad tai nevyksta. Kitos gal jaucia, ka zinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 02, 20:08)
daug ka rasei  mirksiukas.gif nu tikrai ne maziau nei 30? ne? itariu gerokai virs 30.
jei tau butu 20 patikeciau, kad tau jau ta rusu tokia tolima, o jei jau 30+ tai tikrai vejus sneki apie rusu, kaip vengru kalba, ir nesupratimo juoku ir t.t. nebent augai kazkokiam burbule...

Man ~30 ir rusu tikrai kaip vengru. Mano bendraamziai jau yra tie tarpiniai, kada vieni moka rusu, nes ju aplinkoje ju buvo nemazai, kiti nemoka, nes beveik niekas aplink nesnekejo. Ka ten mokesi, jei rusas isejo, kai vos keli metukai buvo? Nematau kuo cia stebetis reiktu. Ir nei filmu rusisku neziurejau paaugus, nei ju bajeriais nesidomejau, nes man paprasciausiai neidomu. O mokykloje mokiausi anglu ir vokieciu, buvo galima rinktis.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 12 02, 20:21)
Skaitykite tuomet dar karta. Na istiesu su tekstu pas jus ne kas.

Vel, idomu, kur as rasiau kad IKEJA visur kerta miskus?

Na as nusipirkau miska tam kad salimais sodybos, ir pasisodinau, taip investuodama. O tai jei kirsciau savo nuosavybe tai kriminalas?

Nezinau kiek tai kriminalas, bet man rodos net su savo nuosavybe negali daryti ka panorejus. Reiktu pavartyti misku istatyma, jei tiksliau atsakyti,galbut plyno kirtimo negalima. Isivaizduok, jeigu visi susipirktu misku ir pyst uzsimanytu viska iskirsti, ir niekas nieko negaletu padaryti? Kaip ir istatymiskai teisinga, o moraliai, pries gamta?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 02, 21:02)
Pasakydavai, kad rusu kalbos nesimokins ir visi reikalai ispresti. Galima buvo ir nx pasiusti uz rusu kalbos kisima.
Skirkit, kas privaloma ir kas kisama.

Daug tevu skatino rusu kalbos pasirinkima (kaip antros uzsienio) nes lengviau mokintis bus bei dar tikejo, kad rysiai su Rusija turi ateiti. Taigi nebuvo jau dideles problemos surinkti rusu k. klases
Papildyta:
Visai jau neatsimeni.
Lietuviu buvo pirma, anglu buvo antra privaloma, o trecia kalba galejai rinktis tarp vokieciu rusu ir kai kur prancuzu

Mano laikais nieko privalomo nebuvo, nei 1 kalba, nei 2. O va dabar visiems pirma anglu privaloma, o paskui ka nori. Ir rusu renkasi nemazai.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2018 12 02, 21:43)
TAi rasyk kaip tikra lietuve. O tai ir mintis delioji kaip ruse. Kas yra rasymo stilius, tikiuosi zinai. VA Monteverte yra tikru tikriausia lietuve. Ir tik pagal tai sprendziam kas tu esi. O jei dar atsimingi kad neva studijavai, turi auksta issilavinima, tai tokia minciu raiska lietuvei isvis nedaro garbes.

Nu ka ji mokesi, kad i nuo y neskiria, e nuo ia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 02 gruodžio 2018 - 23:27
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 02, 21:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="72283509" data-time="1543779083">
<div>
<p>Na ir dar keli aukstieji... Kazkaip nesiderina su lietuviu kalbos klaidom.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Man kyla naturalus klausimas apie VDU aukstojo verte. smile.gif</p>

Man tai kyla klausimas, ar ji ten studijavo. VDU buvo pirmas universitetas, kuriame studijavau. Iki siol jis man pats paciausias - savo laisva dvasia, pagarba zmogui ir kulturoms ir t.t. Tokiu kaip lutuke tenai nebuvau sutikusi. Nepritaptu prie VDU kulturos.
Beje, pati turiu rusisko kraujo, bet stengiuosi rasyti taisyklingai lietuviskai. Tik, senu papratimu, sveplai...
Atsakyti

O ar rusiško kraujo turėti blogai?Nes pasiskaičius darosi toks įspūdis kad viskas kas rusiška yra blogai.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 03, 09:30)
<p>O ar rusiško kraujo turėti blogai?Nes pasiskaičius darosi toks įspūdis kad viskas kas rusiška yra blogai.
</p>

Man atrodo neblogas tas kraujas, ir is tikro dzin, kiek jo lutuke turi, tik nesiziuri rusijos aukstinimas lietuvio akyse niekaip. Plius, kaip turint kelis aukstuosius, tai rasyba bent be elementariu pradinuko klaidu galetu buti.
Atsakyti
Oi, geriau papasakotumėt kaip pro jumis negali praeiti aki traukiantys vyrai. Tokie stotingi, inteligentiski, su gerais laikrodziais ant ranku biggrin.gif ...ir aisku kostiumuoti rolleyes.gif
O ne kitoms boboms kaulelius plautumėt. Tai uzsiemima radot.
Vat ar ziuri i jus tokie vyrai? Kazkaip netikiu.

Bet it nematau jumyse fantazijos. Taip niekas pasakos ir neuzbaigė. Jei jus be fantazijos galvoje, tai kokia pas jus fantazija lovose su vyrais?
Atsakyti

O ar rusiško kraujo turėti blogai?Nes pasiskaičius darosi toks įspūdis kad viskas kas rusiška yra blogai.

Nera viskas, kas rusiska blogai. Gogolis gerai ir Baubas gerai. :wub:

Va Rusijos propagandos varymas jau kita kalba.

Atsakyti

Vat ar ziuri i jus tokie vyrai? Kazkaip netikiu.

Papasakociau, ale sakysi, kad papais matuojames ir varzomes. :D

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 03, 08:45)
Oi,  geriau papasakotumėt kaip pro jumis negali praeiti aki traukiantys vyrai. Tokie stotingi,  inteligentiski,  su gerais laikrodziais ant ranku  biggrin.gif ...ir aisku kostiumuoti  rolleyes.gif
Vat ar ziuri i jus tokie vyrai?  Kazkaip netikiu.

Bet it nematau jumyse fantazijos. Taip niekas pasakos ir neuzbaigė. Jei jus be fantazijos galvoje,  tai kokia pas jus fantazija lovose su vyrais?

cha biggrin.gif as su tokiais kasdien bendraudavau, kol dar nebuvau namie su pampersais uzsidariusi ax.gif
kad zinotumet, kaip tokie megsta poslus anekdotus rolleyes.gif
bet tokius subtilius...
ir uzuominos ju pakankamai subtilios, kad butu galima apsimesti, kad nesupratai, jei nenori i ka nors veltis rolleyes.gif
Atsakyti