Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Moonte @ 2018 12 05, 13:07)

Bet gi buna, kad vyrai noretu trumpam pasikeisti vaidmenimis  ax.gif

Turi omenyje lovos zaidimus?
As ne apie tai, as apie gyvenima aplamai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 05, 11:52)
Bet vyras ir turi dominuoti santykiuose.

turetu, tik vyria moteriskeja , o moterys vyriskeja...
vakar klausiau per radja vyro graudu laliska, kaip moteris smurtavo pries ji, nieko neleido daryti, ka norejo, su draugais neleido susitikti, net banko kortele buvo atemusi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 05, 13:16)
turetu, tik vyria moteriskeja , o  moterys vyriskeja...
vakar klausiau per radja vyro graudu laliska, kaip moteris smurtavo pries ji, nieko neleido daryti, ka norejo, su draugais neleido susitikti, net banko kortele buvo atemusi... biggrin.gif

Toks vyras ne vyras,kaip sakant be kiaušų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 05, 12:10)
Turi omenyje lovos zaidimus?
As ne apie tai,  as apie gyvenima aplamai.

Ir gyvenime...
Na negeli zmogus, buti visada erekcijos busenoje. Kartais nori kaip tas liutas issitiesti medzio pavesyje, garsiai nusiziovauti ir pasilepinti, trumpam perlesiti inciatyva kitam. NOrs galimai, viena akim stebes, kas vysktama aplinkui, pries prigimti nepapusi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 05, 12:16)
turetu, tik vyria moteriskeja , o  moterys vyriskeja...

Su tais vyriskejimais ir moteriskejimais as jau rasiau...

Zmones patys nezino ko nori.

Moterys nori tikro vyro, bet kad jis butu paklusnus ju komandoms kaip bolonke. Na nebus tikras vyras kaip bolonke, tai utopija. Jei bus bolonke, jis jau ne tikras vyras, o vyras be kiausiu.

Vyrai nori gleznu, svelniu mimozu, bet nori, kad artu ir namie ir darbe. AR reikia isvesti logine seka? Manau ne, analogiskai kaip ir su vyrais.

Todel, bukime moterimis/vyrais ir salia musu bus tikri/-os vyrai/moterys. Nekelkime zmonems pertekliuniu reikalavimu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 05, 07:59)
Tai jis ir turėtų tave įvesti smile.gif aptarti ribas. Tau tereiktu jo klausyti.

Jis dar jaunas ir pas mane patirties daugiau. Bet viskas pries akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 05, 12:52)

jus gal tom temom i kita skyriu eikit pabendraukit? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ramirėja @ 2018 12 05, 12:25)
Toks vyras ne vyras,kaip sakant be kiaušų smile.gif

tai va taip smile.gif
as neiznau sako man,ak dci amoteyr sbuvo labai skriadziamos, neturejo teisiu, nu bet as netikui,adk jos taip per 50 m eme ir pasikeite stipriai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 05, 13:00)
jus gal tom temom i kita skyriu eikit pabendraukit?  biggrin.gif
Papildyta:

tai va taip smile.gif
as neiznau sako man,ak dci amoteyr sbuvo labai skriadziamos, neturejo teisiu,  nu bet as netikui,adk jos taip per 50 m eme ir pasikeite stipriai lotuliukas.gif

Cia dabar...
Man pvz nemaiso, kad pati su burbancia viena kitai pasakas sekat. Kartais net labai idomu ypac burbancia sia tema paskaityti.

Zmones raso,permeti akimis, idomu sustoji paskaitai, pagalvoji... Neidomu, praleidi. Kokios problemos.

Ar nemaiso, kad as cia patarimus del Dubajaus dalinausi...
AR kad kitos, kalba apie ciauu keitima?

AS nieko neirodinesiu. Bet parasysiu tai kas man asmeniskai svarbu, lavinimasis.
Na taip, kad moterys negalejo lavintis, jums irgi ne rodiklis, nes issilavinimas jums nera joks pasiekimas. Ir tikrai, tikra moteriska moteris negali buti su intelekto sudarkytu veidu. Jau nekalbu apie kitka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 05 gruodžio 2018 - 13:29
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 05, 11:45)
As  tai galvoju kad jo libido isvis menkas, o tas noras galet bet kada ikist labiau kaio virsenybes pries zmona budas parodyt.  Jis gi bobiskus hormonus geria (ar gere), tai kazin kaip ten su dominavimu.

Dominavimas neturi priklausyti nuo libido, nepriklauso.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 05, 12:52)

Na jei jam tai sava, gal sugebės tave kurią dieną už diržo prismauges keturiom nusivesti 🤭
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 05, 13:22)
Cia dabar...
Man pvz nemaiso, kad pati su burbancia viena kitai pasakas sekat. Kartais net labai idomu ypac burbancia sia tema paskaityti.

man visos temos nemaiso, bet miegamojo skiltis yra zemiau, gal ne be reikalo, kaip manot?

o i pasaku tema tai tu ir likai ta Malifisent, kuri , deja, to meiles grudo savyje neberado....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 05 gruodžio 2018 - 14:33
Man nemaišo ir miegamojo skiltis,kodėl ji turi būti žemesnė? ax.gif
Atsakyti
Nuo kada jau taip ziurit, ar visi i tema sneka, atsirado tvarkdare mat.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 05, 15:12)
Nuo kada jau taip ziurit, ar visi i tema sneka, atsirado tvarkdare mat.

Yra žmonių, kuriems užuominos apie sexą alergiją kelia smile.gif
Atsakyti