Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Jeigi vaikam bus idomu, uzeis ir i miegamaji. Dar ne tokiu dalyku internete galima rast
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 05, 16:05)
O kas rašė apie iškreiptas sexo scenas?

tu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 05, 16:05)

Pagal sugedimo laipsnį 🤭

Supratau, kad esu visiskai beviltiksa, klimaksine, jau ir garbanoti pokalbiai mane neveikia.
Nes itariu, posto dalis, kuri sujaudino Ubaujancia, man pasirode kad kalbama apie galimas busimas vedybas.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 05, 16:09)

Jezau, nustok tu kada nors pati is saves dergtis....
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 05, 16:08)
Jeigi vaikam bus idomu, uzeis ir i miegamaji. Dar ne tokiu dalyku internete galima rast

ir koks baisulinis noras ginti teise rasineti bet kur apie seksa biggrin.gif nu rasinkit, jei jau taip niesti, ka as dabar , drisau matai pareiskti, kad netinkama vieta biggrin.gif

kad sukilo, jus ka nedagaunat ar kas yra, kad toks noras apie tai sneketis? mirksiukas.gif
gerai ta tema baigiau, pacios zinot, kas ka raset ir kodel ir kodle sukurtas kitas skyrius tam, ne vaiku darzelyje esam, norit ignuotruoti tai jusu reikalas, as ne moderatore, neuzdrausiu mirksiukas.gif

grazios prasmingesnes dienos visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 05, 17:09)

Tai mylejais su vyru pries santuokos sakramenta ar ne?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 05, 16:08)

Tuoj parasys, kad internta reikia uzdrausti kaip S. KOrejoje, kur vaikai yra dvasingesni.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 05, 16:09)

O kur? Iskreiptos-tai neatitinkancios tavo pasaulio matymo?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 05, 17:13)
drisau matai pareiskti, kad netinkama vieta  biggrin.gif

O kas tau liepia sedet sitoj temoj ir skaityt?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 05, 16:13)
ir koks baisulinis noras ginti teise rasineti bet kur apie seksa  biggrin.gif nu rasinkit, jei jau taip niesti, ka as dabar , drisau matai pareiskti, kad netinkama vieta  biggrin.gif

kad sukilo, jus ka nedagaunat ar kas yra, kad toks noras apie tai sneketis?  mirksiukas.gif
gerai ta tema baigiau, pacios zinot, kas ka raset ir kodel ir kodle sukurtas kitas skyrius tam, ne vaiku darzelyje esam, norit ignuotruoti tai jusu reikalas, as ne moderatore, neuzdrausiu  mirksiukas.gif

grazios prasmingesnes dienos visom  4u.gif

Kur buvo tas tavo tariamas dorovingumas, kai sioje temoje pati rasinejai sekso temomis?

Sventeiva.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2018 12 05, 16:11)
Supratau, kad esu visiskai beviltiksa, klimaksine, jau ir garbanoti pokalbiai mane neveikia.
Nes itariu, posto dalis, kuri sujaudino Ubaujancia, man pasirode kad kalbama apie galimas busimas vedybas.
Papildyta:
Jezau, nustok tu kada nors pati is saves dergtis....

tada idomios buvo pas jus vestuviu apeigos blink.gif
Paskelbta: #13568

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 12 05, 16:13)
Tai mylejais su vyru pries santuokos sakramenta ar ne?

Didžiausios davatkos praeityje yra buvusios didžiausios paleistuves....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 05, 17:13)
ir koks baisulinis noras ginti teise rasineti bet kur apie seksa  biggrin.gif nu rasinkit, jei jau taip niesti, ka as dabar , drisau matai pareiskti, kad netinkama vieta  biggrin.gif

kad sukilo, jus ka nedagaunat ar kas yra, kad toks noras apie tai sneketis?  mirksiukas.gif
gerai ta tema baigiau, pacios zinot, kas ka raset ir kodel ir kodle sukurtas kitas skyrius tam, ne vaiku darzelyje esam, norit ignuotruoti tai jusu reikalas, as ne moderatore, neuzdrausiu  mirksiukas.gif

grazios prasmingesnes dienos visom  4u.gif

Is kur pas tave vaikai, jei tu tokiais beprasmiskais dalykais neuzsiimi? biggrin.gif
Atsakyti