Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2018 12 12, 21:37)
Apie tavo kamasutros ereliu pozas.

ziuriu auksciau siknos nepakyla tavo mintys....
Atsakyti
Kas kam svarbiausia.
Prašom - erelio poza:

Erelio poza – viena iš sekso pozų, aprašytų Kamasutroje. Pora atsigula ant šono, veidu vienas į kitą, apsikabinę rankomis, moteris gali apkabinti vyrą kojomis ties juosmeniu. Varpą į makštį gali įkišti tiek vyras (lengvai praskėsdamas moters kojas, kad matytų įvedamą varpą), tiek moteris (nuleisdama link varpos ranką).

Tai yra gana patogi, atpalaiduojanti ir rami poza, kurios metu partneriai netgi gali užmigti, besibučiuodami, glostydami vienas kitą ir šnabždėdami meilius žodžius. Tai erotiška ir romantiška poza.

Pozos privalumai:

labai intymi poza, užtikrinanti maksimalų kontaktą tarp partnerių,
gana gili penetracija.
Pozos trūkumas:

ribota judesių laisvė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 12, 21:51)
Pozos trūkumas:

ribota judesių laisvė.

Super.
Aa visada skaitau " pabocnyje dejstvije" . Tik kazka randu - niekada nenaudoju/ nevartoju.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 12, 21:50)
ziuriu auksciau siknos nepakyla tavo mintys....

Nea. Nes tu teigei, kad visi, uzsimamtys seksu, yra gyvuliukai. Tai ir muksim i tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 12 gruodžio 2018 - 22:01

Gal teisingiau butu pasakyti, kad nemegstu modernaus sterilumo. Jokio charakterio ir nekvepia 'šeima'

Tu pas mane namie nesijaustum gerai. Atrodo kaip ofisas biskutuka. 

Atsakyti
Jei snekang rimtai, pagal jaunystes studiju progtama reikejo nagrinet induizma. Buvo keli darbai, suristi su kamasutra. Galvojau, wow, ka ten as isskaitysiu...Ogo nieko dar tais laikais nuostabaus nepasirode, tik ivardytos pozos. Musu pazistama buvo nusigriebus berna, tinkanti i vaikus, labai prase kazkaip gaut ta kamasutra...Per pazistamus studentus ylgavau. , padovanojom. Boba i senatve visai nuo anu jaunu galu nukvako, aisku tas bernas ja paliko, nes ten cirkas dejosi.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 12, 21:35)
Neskaitau as knygu... Kurias kazkada skaiciau - nublanko...

Geriausias filmas iki siol man "The Road" (pagal novele).

kadangi aš jums daug kur pritariu, tai pažiūrėjau ar man patiktų. Visgi ne, perdaug gal toks negatyvus kažkoks jau visai
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 12, 21:37)
Ziurejau šitą. Psichologiskai sunkus filmas...apie islikima ir tėvo meilę (as ji taip supratau).

"The girl with all gifts" nemaciau,  bet greiciausiai jis panasus i 'I am  legend'
g.gif megsti sunkius filmus,  reiskiasi nesi toks paprastas zmogus,  kaip nori parodyti.

aš ir mėgstu sunkius, bet man patinka, kai išlenda bent koks ironiškas ar pan. cinkelis
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 12 12, 22:00)
Super.
Aa visada skaitau " pabocnyje dejstvije" . Tik kazka randu - niekada nenaudoju/ nevartoju.

nepanašu, nes tu visa užsiteršusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 gruodžio 2018 - 22:35

Jei snekang rimtai, pagal jaunystes studiju progtama reikejo nagrinet induizma. Buvo keli darbai, suristi su kamasutra. Galvojau, wow, ka ten as isskaitysiu...Ogo nieko dar tais laikais nuostabaus nepasirode, tik ivardytos pozos. Musu pazistama buvo nusigriebus berna, tinkanti i vaikus, labai prase kazkaip gaut ta kamasutra...Per pazistamus studentus ylgavau. , padovanojom. Boba i senatve visai nuo anu jaunu galu nukvako, aisku tas bernas ja paliko, nes ten cirkas dejosi.
As paaugle budama skaiciau pas drauge namuose, is tevu kambario istraukta  :D labai nuvyle
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 12 gruodžio 2018 - 22:44
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 12, 22:44)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72294308" data-time="1544646447"> Jei snekang rimtai, pagal jaunystes studiju progtama reikejo nagrinet induizma. Buvo keli darbai, suristi su kamasutra. Galvojau, wow, ka ten as isskaitysiu...Ogo nieko dar tais laikais nuostabaus nepasirode, tik ivardytos pozos. Musu pazistama buvo nusigriebus berna, tinkanti i vaikus, labai prase kazkaip gaut ta kamasutra...Per pazistamus studentus ylgavau. , padovanojom. Boba i senatve visai nuo anu jaunu galu nukvako, aisku tas bernas ja paliko, nes ten cirkas dejosi.</blockquote> As paaugle budama skaiciau pas drauge namuose, is tevu kambario istraukta  biggrin.gif labai nuvyle

ir mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 12, 23:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72294192" data-time="1544639688"><div><p>Gal teisingiau butu pasakyti, kad nemegstu modernaus sterilumo. Jokio charakterio ir nekvepia 'šeima'</p></div></blockquote><p>Tu pas mane namie nesijaustum gerai. Atrodo kaip ofisas biskutuka. </p>

Todel, kad tu savo gyvenimo dar nenudazei 'savo spalvomis'. Tau 30+? Tuoj ateis saves suvokimo momentas. Arba liksi 'tokia, kai dauguma', arba gyvenimą pradesi tapyti tik savo spalvomis.

Kokias spalvas isivaizduoji, kai tau butu...sakykime 45?

Kad lengviau butu isivaizduoti ko klausiu, parodysiu kokios mano spalvos
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Todel, kad tu savo gyvenimo dar nenudazei 'savo spalvomis'. Tau 30+? Tuoj ateis saves suvokimo momentas. Arba liksi 'tokia, kai dauguma', arba gyvenimą pradesi tapyti tik savo spalvomis. Kokias spalvas isivaizduoji, kai tau butu...sakykime 45? Kad lengviau butu isivaizduoti ko klausiu, parodysiu kokios mano spalvos [url="http://www.radikal.ru"]8c1c87401129.jpg[/url]
Man patinka lygus pavirsiai, pastelines spalvos, neakrauti dalykai. As neisivaizduoju saves apsikrovusios sunkiais tamsiais baldais. 

Tavo spalvos man tinklaineje skyle paliko  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 12 gruodžio 2018 - 22:59
QUOTE(Is Sviesos @ 2018 12 12, 23:48)
iMan patinka lygus pavirsiai, pastelines spalvos, neakrauti dalykai. As neisivaizduoju saves apsikrovusios sunkiais tamsiais baldais. 

Parodyk. Surask kad ir gėlių nuotrauką
Klausimas: vienas variantas is dvieju - tu tikiesi susikurti ramybę ar tu ją radai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 12 gruodžio 2018 - 23:05

Parodyk. Surask kad ir gėlių nuotrauką
Klausimas: vienas variantas is dvieju - tu tikiesi susikurti ramybę ar tu ją radai?

As tai nemanau, kad cia tai, bet ramybe as turiu savyje. Toli ieskoti nereikejo.

O tu radai kur savo energija istaskyti?  :D 

Man is esmes nepatinka visokie raukinukai, nerinukai, dzinguliukai, gelytes ir mezgineliai.

Kai vestuvine suknele rinkausi, budavo kokios 3-4 kurias galedavau matuotis jei parduotuve turedavo apie 500. 

Atsakyti