Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 13, 15:28)
kas idomu konkreciai?

Nu tu joptvajumat...jau pavargo rankos baladoti klavisus klausiant ka jauti, pagaudama poo be fizinio sekso?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 13, 14:27)
Bet gi tai yra aukstesne sekso forma,  kamasutra to moko,  gi pati rasei.
Pasakok ka jautei? Ar tikrąjį OOO,  ar isivaizduojamą neaiškų o?

As nestudijuoju kamasutros turi tik siaip bendra supratima apie ja ir induizma, as kitais dalykais energetiniais domiuosi, cia gal nevardinsiu smile.gif
Bet tai visos religijos pasakoja apie egizstuojancius pasaulyje dlaykus ir be ju aiskinimo jie egzistuotu.
Be fizinio akto orgazmo nejauciau, tik malonuma, jausma, kaip energijos teka kur teka .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 13, 15:32)
As nestudijuoju kamasutros turi tik siaip bendra supratima apie ja ir induizma, as kitais dalykais energetiniais domiuosi, cia gal nevardinsiu smile.gif
Bet tai visos religijos pasakoja apie egizstuojancius pasaulyje dlaykus ir be ju aiskinimo jie egzistuotu.
Be fizinio akto orgazmo nejauciau, tik malonuma, jausma, kaip energijos teka kur teka .

Eik tu peklan...energetiniais kitais dalykais ji domisi...
Sitiek vargau, tikejausi isgirsti nysusvietnu istoriju apie aukstesnio lygio psiaudo seksa...O cia snipstas gavosi. Einu geriau tada prisiduoti skrydziui.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 13, 14:21)
geriausiai nieko negalvoti, jei eini nirvanos keliu  mirksiukas.gif

man irgi atrodo, kad tada aš nieko negalvoju, gi atsipalaiduoti reik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 gruodžio 2018 - 14:35
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 13, 14:29)
Nu zinai... as vyrui tada rodau kelią i žvaigždes,  o kaip tu sugebi pati eiti link zvaigzdziu tokiu momentu?

nelabai zinau kaip sugebu smile.gif paparsciausiai pradedi myletis ir visos mintys kazkur pasilieka toli toli ir lieka tik dabartis ir malonumas, sunku tai zodziais ivardinti, nes tais momentais mano protas ilsisi, jauciu vienintelis momentas , ne snei medituoti nemoku , o gal man tai meditacija biggrin.gif
kaip taves paklausciau , ka mastai, kai kuri savo dirbinius?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 13, 14:27)
Klausyk, jau prieš dvi savaites grasinaisi kaip dingsi iš čia, nes pilna daaaarbo prieš šventes,
darbinyyyke tu biggrin.gif

Pilna. Ko taip domina? Nori apsilankyt? Neturiu vietos, nesiplesysiu, geriau per laisva laika cia pazvengsiu. Humoro vakara veda seks guru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 13, 14:34)
Eik tu peklan...energetiniais kitais dalykais ji domisi...
Sitiek vargau,  tikejausi isgirsti nysusvietnu istoriju apie aukstesnio lygio psiaudo seksa...O cia snipstas gavosi. Einu geriau tada prisiduoti skrydziui.

lotuliukas.gif nu va pseprasom barzdo , kad neatitikau expectations smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 13, 14:34)
man irgi atrodo, kad tada aš nieko negalvoju, gi atsipalaiduoti reik biggrin.gif

butent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 12 13, 14:35)
Pilna.  Ko taip domina? Nori apsilankyt? Neturiu vietos, nesiplesysiu, geriau per laisva laika cia pazvengsiu. Humoro vakara veda seks guru bigsmile.gif

meluoji tu tik sau pati, mums tai dzin realiai
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 13, 14:32)
As nestudijuoju kamasutros turi tik siaip bendra supratima apie ja ir induizma,

O tai kodel sakai, kad be taves kamasutros niekas nesupranta kad tai yra auksciausia tobulejimo virsune, kad seksu uzsiima tik gyvuliukai?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 13, 14:38)
mums tai dzin realiai

Jei tau dzin, ko klausineji?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 13, 14:29)
Burbe,
Seksas yra vienintele tema kuria lutuke negali diskutuoti, anei pasisakyti, anei pasidalinti patirtim. Nors ir teigia kitaip. Gali nevargt. biggrin.gif

o ka apie ji galima diskutuoti? reikia juo uzsiimti, o ne diskutuoti biggrin.gif
kaip galima dalintis patirtim? doh.gif cia gi kiekvieno zmogaus savas kelias, kas man tinka ir patinka, gal nepatinka tau, cia su parteniu reikia vienas kita pazinti atrasti isjausti, MYLETI, jum gi nesmagu, kai as taip rasau, pirma noreti isgirsti, ka sako oponentas, o tada gal ir diskusijos bus imanomos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 13, 14:35)
nelabai zinau kaip sugebu  smile.gif paparsciausiai pradedi myletis ir visos mintys kazkur pasilieka toli toli ir lieka tik dabartis ir malonumas, sunku tai zodziais ivardinti, nes tais momentais mano protas ilsisi, jauciu vienintelis momentas , ne snei medituoti nemoku , o gal man tai meditacija biggrin.gif
kaip taves paklausciau , ka mastai, kai kuri savo dirbinius?

Bet tai cia pas tave tik vieba taip, kuri supranta kamasutris vingius ar ir pas kitus taip gali but? Kaip galvoji?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 12 13, 14:39)
O tai kodel sakai, kad be taves kamasutros niekas nesupranta  kad tai yra auksciausia tobulejimo virsune, kad seksu uzsiima tik gyvuliukai?
Papildyta:
Jei tau dzin, ko klausineji?

TU ne VISI, nesusireiksmink, as konkreciai snekajau, kad TU NESUPRANTI, is to ka apie ja rasai.

tu net nesupratai, ka as apie seksa rasiau, kur tau iki kamasutros meno...

kad parodyti tau, kiek tu nuolat meluoji...
Atsakyti