Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 12 13, 20:21)
Svarbiausia,kad pačia gerai.Kai turėjau vapsvos talija, krūtinė buvo tokia,kad gėda buvo nusirengti.Dabar krūtinė kaip turi būti, o talijos nerasta.Tai kur tas aukso vidurys?Kai pasižiūriu pardėse tai toms kurių maža krūtinė, stanikų nors vežimu vežk, o ką daryti, kurių biustas didelis?
</p>

visada atrodo, kad visom kitm tai visko pilna smile.gif as kaip tik buvau i viena parduotuve uzejus pilna liemenuku a ir d tokiu graziu, ispardavimas, pigiai , o mano dydzio nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 13, 21:43)
As ją guodziu,  tai ta dar draskosi  biggrin.gif

O kam mane guosti. Nesu sutikus vyro, kuris butu sakes, kad patinka mazos biggrin.gif

Monte, tikrai didele nekiek netabaluojanti yra pripusta gausiai silikono. Atrodo baisiai.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 13, 20:13)
Kaaaaaaaaą???  scare.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Tas arbuzelis tai parazitas -  pergrustame traukinyje sedziu,  o cia tik šast ir pasirodė jo menas. Kad ji kur po paraliais. Bausim jį,  ane?

ka nezinojai? tam ir yra tantra ir visi tie keliai, tai tik energijos svaistymas vyram, bet aisku ne visi taip sugeba..

lotuliukas.gif o ka vargsui daryt, kai vienisas, Kin i svecius nekviecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 13, 21:54)
visada atrodo, kad visom kitm tai visko pilna smile.gif as kaip tik buvau i viena parduotuve uzejus pilna liemenuku a ir d tokiu graziu, ispardavimas, pigiai , o mano dydzio nera  biggrin.gif

Kur? Airijoj? Mjos kalba apie Lietuva.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 13, 22:00)
ka nezinojai? tam ir yra tantra ir visi tie keliai, tai tik energijos svaistymas vyram, bet aisku ne visi taip sugeba..
lotuliukas.gif o ka vargsui daryt, kai vienisas, Kin i svecius nekviecia  biggrin.gif

O tai Tantra Perlą sukalbama?

O ne ne ne...tada aš savo vyrui tantros metaikysiu.
Atsakyti

Nezinau ar verta pavydet, kitos apimtys irgi nestovi vietoje biggrin.gif

Baik cia girtis, gyvate

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 13, 21:00)
O kam mane guosti. Nesu sutikus vyro, kuris butu sakes, kad patinka mazos biggrin.gif
Monte, tikrai didele nekiek netabaluojanti yra pripusta gausiai silikono. Atrodo baisiai.

Natūralu, žemės traukos dėsnis. Reiks pažaisti ir su tokia
Atsakyti

Svarbiausia,kad pačia gerai.Kai turėjau vapsvos talija, krūtinė buvo tokia,kad gėda buvo nusirengti.Dabar krūtinė kaip turi būti, o talijos nerasta.Tai kur tas aukso vidurys?Kai pasižiūriu pardėse tai toms kurių maža krūtinė, stanikų nors vežimu vežk, o ką daryti, kurių biustas didelis?

uojezusmarija. Pas mane B, skundu dar negavau. Kokia cia dar geda nusirengti, moteros, ar jus pabludote.

Atsakyti

Tai tu su maniskiais ryskiai nemiegojai. Gal ir gerai.  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 13, 20:13)
Tas arbuzelis tai parazitas -  pergrustame traukinyje sedziu,  o cia tik šast ir pasirodė jo menas. Kad ji kur po paraliais. Bausim jį,  ane?

dviem botagėliais?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 13, 20:42)
biggrin.gif
Man patinka gražios, dydis dzin. Malonu, kai telpa beveik į delną standi, alkana 😜 būtų įdomu ir dideles liesti, jei netabaluoja...

tu vyras ar lesbė?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 13, 21:17)
dviem botagėliais?
Papildyta:

tu vyras ar lesbė?

Aš smalsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 13, 21:03)
Kur?  Airijoj?  Mjos kalba apie Lietuva.
Papildyta:

O tai Tantra Perlą sukalbama?

O ne ne ne...tada aš savo vyrui tantros metaikysiu.

Nu koks skirtumas, kai gyvenau LIetuvoje irgi atrodo visko pilna tik ne man, cia tas pats, kai buvau 2 d mazesne" atrode tiek daug visko kitom, dabar ziuriu i senas ismieras, galvoju, ko as ne tokia, kiek pilna rubu, visada gi mums visas netinka biggrin.gif

Manau vyrai patys sau taiko ja, kurie nori tuo keliu eiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 13, 21:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72295270" data-time="1544727626"><div><p>O kam mane guosti. Nesu sutikus vyro, kuris butu sakes, kad patinka mazos vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Tai tu su maniskiais ryskiai nemiegojai. Gal ir gerai.  lotuliukas.gif </p>

dideliam ūgiui tikrai krūtinės reik, sorry, bet... smile.gif
Atsakyti