Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Normalus tie speniai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 14, 00:53)
as neisivaizduoju, ko dar apie ta sriti galeciau nezinoti budama 40 ir turedama 2 vaikus  biggrin.gif

Kai neidomu tai ir nesidomi. O tai nereiskia kad viska zinai. Juolab prie ko cia vaiku skaicius, ar jis rodo ziniu kieki intymia tema?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 14, 00:53)
Is kur tu jau zinai, su lempa gal stovejai?

Nu mylimuke, pati provokuoji, verti sakyti ka pati esi rasius. As to nenoriu. As gi ne kai kurios, jau tik paskutiniu atveju atvelku is kitur pasisakymus. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 14, 00:56)
Nu mylimuke,  pati provokuoji,  verti sakyti ka pati esi rasius. As to nenoriu. As gi ne kai kurios,  jau tik paskutiniu atveju atvelku is kitur pasisakymus. rolleyes.gif

Butum pasakius vienaskaita, gal dar suprasciau. Bet nuotrupu rankiojima niekaip negali pavadinti "zinojimu"
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 13, 23:56)
Kai neidomu tai ir nesidomi. O tai nereiskia kad viska zinai. Juolab prie ko cia vaiku skaicius, ar jis rodo ziniu kieki intymia tema?

Juokingai sneki, tikrai, neisivaizduoju, ka man dar reiktu suzinoti, jei man viskas gerai toje sferoje, ka ir kaip mes darom su savo vyru, ne nuo to galo i intymu gyvenima as ziuriu.
nezinau kaip aiskiau pasakayti, viskas ko man reikia as zinau, jei buciau nekalta mergele, gal ir galetum kazka panasaus sakyti, o dabar nu kaip aiskintum, kokiam picu kepejui, kuris dirba toje srityje 20+ metus, kad jis dar kazko apie picu kepima nezino. Nu taip teoriskai, aisku, yra visada galimybiu kazko nezinoti visuose srityse, bet ne nuo techniku zinojimo intymus gyvenimas gereja, o nuo meiles ir geros atmosferos seimoje.
Patys lytiniai sanykiai nu nera kazoks raketu mokslas, kad ji studijuoti reiktu desimtemciais biggrin.gif , savo kuna svarbu pazinti, partnerio kuna , priistaikyti prie pokyciu begant laikui, o svarbiausia vidinis artumas...
Atsakyti
Publika reaguoja i burbancios postus, kuri bado kiaura maisa...Keista, moteriskaite siandien is Lietuvos, is savo motinos per pietus skrido i anglus pas vyra ir sunu...Visa diena sedi sm, buria...
Alio, Adekvaciu trp yra? Kas grizes namo po tokiis isvykos nenores pasidalinti ispudziais su vyru ir vaiku? Atsigert arbatos, pabendraut realiai?
Is kur rasai, burba?
Atsakyti

Juokingai sneki, tikrai, neisivaizduoju, ka man dar reiktu suzinoti, jei man viskas gerai toje sferoje, ka ir kaip mes darom su savo vyru, ne nuo to galo i intymu gyvenima as ziuriu.
nezinau kaip aiskiau pasakayti, viskas ko man reikia as zinau, jei buciau nekalta mergele, gal ir galetum kazka panasaus sakyti, o dabar nu kaip aiskintum, kokiam picu kepejui, kuris dirba toje srityje 20+ metus, kad jis dar kazko apie picu kepima nezino. Nu taip teoriskai, aisku, yra visada galimybiu kazko nezinoti visuose srityse, bet ne nuo techniku zinojimo intymus gyvenimas gereja, o nuo meiles ir geros atmosferos seimoje.
Patys lytiniai sanykiai nu nera kazoks raketu mokslas, kad ji studijuoti reiktu desimtemciais biggrin.gif, savo kuna svarbu pazinti, partnerio kuna , priistaikyti prie pokyciu begant laikui, o svarbiausia vidinis artumas...

Picu kepejas visa gyvenima gali dirbti CanCan picoje ir daryti pica su marinuotais agurkais bei majonezo padazu. Jis nieko neraukia apie gera pica. O jei dar isivaizduoja, kad viska zino ir i picu kepima ziuri per energetiniu vibraciju dvasingumo glutein-free cakras, vietoj to, kad pagalvotu kaip iskocioti tikra pada, tai jis niekaip ir neismoks. 

Vaiku turejimas ir pastovus seksas 20 m dar negarantuoja kokybes, gebejimo pajausti malonuma, atsipalaiduoti beigi ziniu apie seksa. 

Atsakyti

Patys lytiniai sanykiai nu nera kazoks raketu mokslas, kad ji studijuoti reiktu desimtemciais biggrin.gif, savo kuna svarbu pazinti, partnerio kuna , priistaikyti prie pokyciu begant laikui, o svarbiausia vidinis artumas...

Analinis patinka? 

Atsakyti

Picu kepejas visa gyvenima gali dirbti CanCan picoje ir daryti pica su marinuotais agurkais bei majonezo padazu. Jis nieko neraukia apie gera pica. O jei dar isivaizduoja, kad viska zino ir i picu kepima ziuri per energetiniu vibraciju dvasingumo glutein-free cakras, vietoj to, kad pagalvotu kaip iskocioti tikra pada, tai jis niekaip ir neismoks. 

Vaiku turejimas ir pastovus seksas 20 m dar negarantuoja kokybes, gebejimo pajausti malonuma, atsipalaiduoti beigi ziniu apie seksa. 

Faktas visiškas 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 13, 23:28)
Šitoj temoj tu esi balta varona. Nepritampi prie siandienines temos.

o prie kurios dienos temos ji pritapo? niekada prie kokios
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 12 13, 23:40)
Ar as tau kalbu apie savo problemas? Tu bandai ufelt, bet tau visiskai nesigauna - tavo seiles pagauna nebent tavo augintines.
Psichines sveikatos, tau klimakso suvagota moterue. Tu nebesupranti ant ko raunies...

ant ko, ant ko? nebaisus žinok tas tavo velnias, mergytė ten biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 12 14, 00:08)
Publika reaguoja i burbancios postus, kuri bado kiaura maisa...Keista, moteriskaite siandien is Lietuvos, is savo motinos per pietus skrido i anglus pas vyra ir sunu...Visa diena sedi sm, buria...
Alio, Adekvaciu trp yra? Kas grizes namo po tokiis isvykos nenores pasidalinti ispudziais su vyru ir vaiku? Atsigert arbatos, pabendraut realiai?
Is kur rasai, burba?

Gal jinai rytoj skris tik? Tyčia gal taip parašė, kad tokius savo gyvenimo neturinčius kaip tu suklaidint.
Ant kin jau tu nukvakusi pasimovei, o dabar gal ir ant jos, iš kur žinai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 12 14, 09:18)

Blogai kai zmogui paumejimas ir vaistuku negeria...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 14, 01:00)
Butum pasakius vienaskaita, gal dar suprasciau. Bet nuotrupu rankiojima niekaip negali pavadinti  "zinojimu"

Soriuks, vyras grizo is mergu, ejau tikrinti jo kapšelius biggrin.gif .
Tu greiciausiai ne taip supratai, o ir as gal neaiskiai parasiau. Neturejau omenyje, kad DABAR tu turi sugulovus. Tavo parasymui apie mano draugus, as tau atrasiau apie tavo sugulovus...buvusius, ne dabartinį šitą paskutinį. As gi rasiau, kad jis kitoks.
Papildyta:
Vat guliu dabar ir galvoju...kaip gerai tureti ilgas atostogas. Dirbti pradesiu tik vasarį...ot lafą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 13, 23:53)
Is kur tu jau zinai, su lempa gal stovejai?

Pati prisipazinai kad zinai daug vyru kuriems speneliai jautrus. Zinant kad tokiu vyru yra tikrai MAZUMA, tai bendras sugulovu kiekis turetu buti tikrai ispudingas
Atsakyti