<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72295869" data-time="1544779934"><div><p>kur toki mano parasyma radai?

suprantu, kai zmones snekasi ir nesusisneka, nu bet kaip tai jus kelios taip daznai nesuvokiat parasyto teksto, man tikrai mistika.
Burbanti klause ar mano speneliai jautrus, atsakiau ka taip, kur buvo klausimas apie tai, kas man patinka ir nepatinka? as, manau, daugumos moteru jautrus, ypac pvz per zindyma. Cie fiziologija, ne sekas.
Cia tas pats jei paklaustu ar turiu krutine, paskayciau taip, tai jau suprastum kazka apie seksa, ar toks koks labai didelis sekso trukumas, kad taip viska per jo prizme supranti, ar kokie iskrypimai galvoje?
Papildyta:
pionieriaus zodis

kad tokiu briedu, kaip tu isvartai as niekad nerasau. buna keli panasus zodziai daznai, bet esmebuna kitokia arba taip viska suveli ar dakuri, kad net nebejuoking apasidaro, bet svarbiausia, kad tu sventai tiki, kad supranti zmones teisingai....

tai jei surasi mano zinutes, kur kazka apie tas temas rasiau pamatysi pati kiek prikurei ,labai gerai butu, kad idetum cia ir visi kiti irgi pamatytu

</p></div></blockquote><p>Ar jautru tavo dupce</p>