Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 14, 12:03)
As zinau, kad orgazma galima pasiekti visai nestimuliuojant kuno fiziskai.
Bet kodel tada moterys (ir vyrai) stimuliuodami skirtingas kuno vietas ir gauna skirtinga rezultata, orgazmo atejima arba ne?

kodel kai moteris mylisi su savo vyru jai malonu, o jei koks prievartautojas uzpultu, net jei jis nebutu ziaurus, vargiai butu malonu, greiciau slysktu? kunas tas pats.
Jei su kunu viskas gerai, nera kazkokiu ligu ar sutrikimu , orgazmas priklauso nuo to, kas yra pas mus galvoje, kaip sugebam atsipalaiduoti, kaip saugiai ir patogiai jauciames santykiuose su konkreciu zmogumi, kaip pazystam savo ir kito kunus, kiek sugebam megautis jais.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 14, 12:03)
As zinau, kad orgazma galima pasiekti visai nestimuliuojant kuno fiziskai.
Bet kodel tada moterys (ir vyrai) stimuliuodami skirtingas kuno vietas ir gauna skirtinga rezultata, orgazmo atejima arba ne?

Ismokti susijaudinti, kaip pasikeite fiziologija buvo ne pats sunkiausias dalykas. Sunkiausia buvo ismokti pasiekti O.
Kass vyrui praktiskai automatiskai - cia pasirodo visai ne...
Bet ismokau...
Viskas vyksta galvoje. Reikia atitinkamai nusiteikti, zinoti kokius pojucius gaudyti.

Diskutavau su MB... Sake tau gerai, kai turi kitokia patirti... Na taii padeda zinoti, kad organizmas turi tas galimybes, tiesiog reikia jas surast, kai smegenyse pasikeicia tvarka.

Dar. As pagalvojau, kad buna, kad moterys vaidina O. Tai kazkas kraupaus, visiskas saves negerbimas. Paaiskini, kad O nebutnas ir po problemu, nes ta "pareiga" pasiekti viska sugadina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 14 gruodžio 2018 - 12:16
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 14, 13:10)
kodel kai moteris mylisi su savo vyru jai malonu, o jei koks prievartautojas uzpultu, net jei jis nebutu ziaurus, vargiai butu malonu, greiciau slysktu? kunas tas pats.
Jei su kunu viskas gerai, nera kazkokiu ligu ar sutrikimu , orgazmas priklauso nuo to, kas yra pas mus galvoje, kaip sugebam atsipalaiduoti, kaip saugiai ir patogiai jauciames santykiuose su konkreciu zmogumi, kaip pazystam savo ir kito kunus, kiek sugebam megautis jais.

Nesupranti apie ka kalba. Sneku ne apie aplinkybes, o apie fizini kuna. Jeigu tavo vyras dabar tau pradetu laizyti alkune, ar orgazma patirtum taip pat greitai kaip nuo penio ikisimo i vagina ar kunilingo?
Atsakyti
Moterys vaidina orgazma dviem atvejais:
1. Arba joms labai gaila savo vyrų
2. Arba jos nori, kad jie greiciau baigtu ir nustotų brūžinti i nesuteptą cilindrą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 14, 13:14)
Ismokti susijaudinti, kaip pasikeite fiziologija buvo ne pats sunkiausias dalykas. Sunkiausia buvo ismokti pasiekti O.
Kass vyrui praktiskai automatiskai - cia pasirodo visai ne...
Bet ismokau...
Viskas vyksta galvoje. Reikia atitinkamai nusiteikti, zinoti kokius pojucius gaudyti.

Diskutavau su MB... Sake tau gerai, kai turi kitokia patirti... Na taii padeda zinoti, kad organizmas turi tas galimybes, tiesiog reikia jas surast, kai smegenyse pasikeicia tvarka.

Dar. As pagalvojau, kad buna, kad moterys vaidina O. Tai kazkas kraupaus, visiskas saves negerbimas. Paaiskini, kad O nebutnas ir po problemu, nes ta "pareiga" pasiekti viska sugadina

Pakeitei dainele?
Gi sakei, kad moterims negalima megautis seksu, nes jos po to pagenda, egoistes pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 14, 12:25)
Nesupranti apie ka kalba. Sneku ne apie aplinkybes, o apie fizini kuna. Jeigu tavo vyras dabar tau pradetu laizyti alkune, ar orgazma patirtum taip pat greitai kaip nuo penio ikisimo i vagina ar kunilingo?

nuo visko kartu priklauso aisku, ir nuo tam tikru vietu dirginimo , bet ir nuo to kas jas ten liecia, ar tau nesvarbu , kas tave liecia savas vyras ar bele kas vis tiek orgazma pasiektum?
Atsakyti

kur toki mano parasyma radai? blink.gif
suprantu, kai zmones snekasi ir nesusisneka, nu bet kaip tai jus kelios taip daznai nesuvokiat parasyto teksto, man tikrai mistika.
Burbanti klause ar mano speneliai jautrus, atsakiau ka taip, kur buvo klausimas apie tai, kas man patinka ir nepatinka? as, manau, daugumos moteru jautrus, ypac pvz per zindyma. Cie fiziologija, ne sekas.
Cia tas pats jei paklaustu ar turiu krutine, paskayciau taip, tai jau suprastum kazka apie seksa, ar toks koks labai didelis sekso trukumas, kad taip viska per jo prizme supranti, ar kokie iskrypimai galvoje?
Papildyta:
pionieriaus zodis biggrin.gifkad tokiu briedu, kaip tu isvartai as niekad nerasau. buna keli panasus zodziai daznai, bet esmebuna kitokia arba taip viska suveli ar dakuri, kad net nebejuoking apasidaro, bet svarbiausia, kad tu sventai tiki, kad supranti zmones teisingai.... unsure.gif
tai jei surasi mano zinutes, kur kazka apie tas temas rasiau pamatysi pati kiek prikurei ,labai gerai butu, kad idetum cia ir visi kiti irgi pamatytu mirksiukas.gif

Ar jautru tavo dupce

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 14, 13:39)
nuo visko  kartu priklauso aisku, ir nuo tam tikru vietu dirginimo , bet ir nuo to kas jas ten liecia, ar tau nesvarbu , kas tave liecia  savas vyras ar bele kas vis tiek orgazma pasiektum?

Tai vis tik priklauso nuo kuno ar ne?

QUOTE(lutuke123 @ 2018 12 14, 12:36)
todel, kad orgazmo pajautimo galimybe priklauso ne nuo kuno jautrumo.

O kad priklauso nuo kito zmogaus ir santykiu, ar as neigiau kur?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 14, 12:41)
Ar jautru tavo dupce</p>

zinok, kad nevargutm pasakau, kad mano visas kunas jautrus, as gyva, ir kaip turi veikti organzimas taip jis ir veikia, kaip pas visu sveiku zmoniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2018 12 14, 13:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72295869" data-time="1544779934"><div><p>kur toki mano parasyma radai? vartotojo įkelta nuotrauka
suprantu, kai zmones snekasi ir nesusisneka, nu bet kaip tai jus kelios taip daznai nesuvokiat parasyto teksto, man tikrai mistika.
Burbanti klause ar mano speneliai jautrus, atsakiau ka taip, kur buvo klausimas apie tai, kas man patinka ir nepatinka? as, manau, daugumos moteru jautrus, ypac pvz per zindyma. Cie fiziologija, ne sekas.
Cia tas pats jei paklaustu ar turiu krutine, paskayciau taip, tai jau suprastum kazka apie seksa, ar toks koks labai didelis sekso trukumas, kad taip viska per jo prizme supranti, ar kokie iskrypimai galvoje?
Papildyta:
pionieriaus zodis vartotojo įkelta nuotraukakad tokiu briedu, kaip tu isvartai as niekad nerasau. buna keli panasus zodziai daznai, bet esmebuna kitokia arba taip viska suveli ar dakuri, kad net nebejuoking apasidaro, bet svarbiausia, kad tu sventai tiki, kad supranti zmones teisingai.... vartotojo įkelta nuotrauka
tai jei surasi mano zinutes, kur kazka apie tas temas rasiau pamatysi pati kiek prikurei ,labai gerai butu, kad idetum cia ir visi kiti irgi pamatytu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ar jautru tavo dupce</p>

Nepasiduodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 14, 12:42)
Tai vis tik priklauso nuo kuno ar ne?
O kad priklauso nuo kito zmogaus ir santykiu, ar as neigiau kur?

as jau pirmoje zinuteje tau parasiau:
Jei su kunu viskas gerai, nera kazkokiu ligu ar sutrikimu , orgazmas priklauso nuo to, kas yra pas mus galvoje,
sekancioj eparasiau:
nuo visko KARTU priklauso.

Taip pirmas pagrindas yra sveikas kunas, paskui yra tinkamas partneris ir pacios moters sugebejimas atsipalaiduoti, normalus poziuris i pasimylejima. O kazkokiu detaliu dar galetume ir daugiau aisku rasti, bet cia esme.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 14, 12:43)
Nepasiduodi biggrin.gif

nu ka darys moteris, kai gyvenime niekas nepamyli biggrin.gif
Atsakyti

Nepasiduodi biggrin.gif

Juokingai vartosi  

Atsakyti