Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 12 15, 21:04)
Abu buvo labai panasus viskuo. Net horoskopo zenklas tas pats  biggrin.gif
Tai dabar sakiau sau ieskoti skirtingo  biggrin.gif

Gal as klystu. Pati esi labai globejiska. Bet, siuo metu turi kam savo globejiskuma ir meile atiduoti. Realizavusi savo poreikius, pasiekusi vidini balansa, tikekimes, tai pades kitaip vertinti ir rinktis vyrus.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 15, 22:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72297070" data-time="1544900602"><div><p>O tai paskutinis ne lietuvis, kiek man nuojauta sako?</p></div></blockquote><p>Ne lietuvis. </p>

Mano fantazijos linksta prie italų biggrin.gif ne italas?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 15, 21:11)
Mano fantazijos linksta prie italų  biggrin.gif  ne italas?

taigi minejo kur gyvena
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 22:12)
taigi minejo kur gyvena

Pražiopsojau, nemaciau. As gi ne viska skaitau
Atsakyti

Mano fantazijos linksta prie italų biggrin.gifne italas?

Nea. Siaip is tokios salies, kur pagal mano poziuri neturetu man tikti. Tik ne arabas, jei ka. Cia jau ne pro kur.

Tradicineje seimoje uzauges, bet kazkaip taip eme ir nutiko, kad pamate mane darbe savo ilgom kojom koridoriais soliuojancia ir isprotejo. Tobulai nebuna, bet va as su juo jauciuosi kaip su jokiu kitu nebuvo. Esu No.1 jo gyvenime. Ir ne is kalbu, o is darbu matosi, kad mano poreikiai yra prioritetas. Ir asmenybe labai stipri plius turi tokiu savybiu, kuriu as neturiu ir mane tas zavi. Mano buve negalejo manes sulaikyti ir dabar matau, kad man buvo ant ju nusispjaut. MB vienintelis, kuris man tikrai patapo svarbiu vyru.  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 12 15, 21:08)
Akiu spalva nesvarbu, ugis apie 180+,

Va ka reiskia ugis... Kozerine korta
Atsakyti

Pražiopsojau, nemaciau. As gi ne viska skaitau

Kur as gyvenu tai cia ne esme. Pas mane darbe yra tautu maisalyne. Dabar 30-40 % ne vietiniai. Ir tokia aplinka mane supa nuo studiju laiku, taip, kad pagal sali spresti nereikia. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 15, 21:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72297085" data-time="1544901243"><div><p>Pražiopsojau, nemaciau. As gi ne viska skaitau</p></div></blockquote><p>Kur as gyvenu tai cia ne esme. Pas mane darbe yra tautu maisalyne. Dabar 30-40 % ne vietiniai. Ir tokia aplinka mane supa nuo studiju laiku, taip, kad pagal sali spresti nereikia. </p>

Ko gero ne Europietis ir ne Siaures Amerikos...
tada koks ten skirtumas....
Atsakyti

Bet jus zinot, kad taip nereitai buna

Man rodos taip buna moterims, kurios labai traumuotos ir iesko tam tikro tipo vyro del savo stipriai nepatenkintu vidiniu poreikiu. Man kazkaip skirtingi zmones gali buti idomus.

Is kitos puses viena yra siaip draugauti ir kita ieskoti vyro vaikams gimdyti.

As iki tam tikro amziaus buvau absoliuciai dejus skersa ant vestuviu, vaiku. Butu sakes koks, kad nori vestuviu, lekciau neatsisukus. Man visai tas nebuvo nei svarbu, nei idomu. 

Atsakyti

Ko gero ne Europietis ir ne Siaures Amerikos...
tada koks ten skirtumas....

Neatspejai. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 15, 21:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72297092" data-time="1544901662"><div><p>Ko gero ne Europietis ir ne Siaures Amerikos...
tada koks ten skirtumas....</p></div></blockquote><p>Neatspejai. </p>

Na koks skirtumas bet kuriuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 15, 21:17)
Va ka reiskia ugis... Kozerine korta

180+ tai mano galva normalus ugis. Sunaus draugu tarpe mazesniu nera. 200+ va cia tai UGIS. Nes 190+ siais laikais nemazai vyru.
Atsakyti