Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nu ir kodel tai yra blogai?

Butu tiesiog svieto pabaiga. Isivaizduokit tik, tevas vaiku rupintusi kokius 6 men. sEUbas.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 16, 23:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72298049" data-time="1544991289"><div><p>Nu ir kodel tai yra blogai?</p></div></blockquote><p>Butu tiesiog svieto pabaiga. Isivaizduokit tik, tevas vaiku rupintusi kokius 6 men. sEUbas.</p>

Mano klausimo turbut nematei?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 16, 22:18)
Jau daugiau kaip gal13metu Kaledas svenciame kazkur toli nuo namu. Daėdė valgiu darymas,  daede tas pats per ta pati. Mes ne is tu zmoniu,  kurie kiaules akimis ateina pas kitus paėsti ir isgerti ir išeina palike bardaka,  todel viena diena dejau kumsciu i stala ir vyrui pasakiau -  nuo siol mano kaledos bus po palmemis,  su kokteiliu rankoje...rankose  biggrin.gif

Man tai butu slykstu kazkur skristi, laukti tuose slyksciuose oro uostose. tai darbas...

Jokiu sveciu nelaukiam, nei per Kucias, nei per Kaledas nei per Naujus. Dviese mums gera.
O del bardako... tai mane MB lygina su buvusiu... ji pries mane laike suniuka... sako, kad kur kas maziau pritersdavo ir tekdavo paskui lakstyti nei su manimi.
Buvusius prisimena tik is geros puses. Obidno
Atsakyti

Net neturiu kur isiterpt... Visai nesinori situ nesamoningu gincu .
Mano kuciukai nelabai isejo. Siurbiu karsta vyna.

As daroau tailandietiska kari su kokoso pienu ir man per saldu, MB isskrido siandien, turiu kibira to kario, ner kam est, man depresija.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 16, 22:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mylimuke!" data-cid="72298049" data-time="1544991289"><div><p>Nu ir kodel tai yra blogai?</p></div></blockquote><p>Butu tiesiog svieto pabaiga. Isivaizduokit tik, tevas vaiku rupintusi kokius 6 men. sEUbas.</p>

Nea... Vyras tiesiog sedetu namuose , o moteris turetu grizus is darbo viskas iskuopti, o iseidama viska paruosti. Vot tai palengvinimas...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 12 16, 22:14)
Nu ir kodel tai yra blogai?

blogis prievarta, nemanai, kad du zmones patys gali nuspresti kuriam geriau tas atostogas pasiimti? ar tau butinai reikia, akd valstybe tau nurodytu? man asmeniskai butu blogis, jei mane butu vare i darba, o vyra pilike namie, nu kaip cia nesusikeikus, lai buna vyrai vyrais, ir moterys moterim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 12 16, 23:22)
Man tai butu slykstu kazkur skristi, laukti tuose slyksciuose oro uostose. tai darbas...

Jokiu sveciu nelaukiam, nei per Kucias, nei per Kaledas nei per Naujus. Dviese mums gera.
O del bardako... tai mane MB lygina su buvusiu... ji pries mane laike suniuka... sako, kad kur kas maziau pritersdavo ir tekdavo paskui lakstyti nei su manimi.
Buvusius prisimena tik is geros puses. Obidno

Man labai netgi patinka orouostai...ypač duty free parduituvės biggrin.gif Chanel lupdaziu turiu gal 10 biggrin.gif

O lyginti dabartinius su buvusiais yra normalu?
Atsakyti

Mano klausimo turbut nematei?

Maciau. 

Mano kolega papasakojo kaip dirbo su vyr mechaniku. Issiunte jam ideja, tas neatrase. Susitiko po savaites ir paklause ar mate laiska ir ka mano. Vyr mech jam “Maciau ir pasirinkau ignoruoti”  :D 

As kai kuriais klausimais nei noriu kazka sakyti, nei noriu gincytis. Oponentas liks prie savo nuomones, as prie savo ir siaip Kaledu metas, silkes nemegstu, bet valgysiu.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 12 16, 23:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72298058" data-time="1544991752"><div><p>Mano klausimo turbut nematei?</p></div></blockquote><p>Maciau. </p><p>Mano kolega papasakojo kaip dirbo su vyr mechaniku. Issiunte jam ideja, tas neatrase. Susitiko po savaites ir paklause ar mate laiska ir ka mano. Vyr mech jam “Maciau ir pasirinkau ignoruoti”  biggrin.gif </p><p>As kai kuriais klausimais nei noriu kazka sakyti, nei noriu gincytis. Oponentas liks prie savo nuomones, as prie savo ir siaip Kaledu metas, silkes nemegstu, bet valgysiu.  biggrin.gif </p>

Supratau. Vaikų neturi.
Atsakyti

Man labai netgi patinka orouostai...ypač duty free parduituvės biggrin.gifChanel lupdaziu turiu gal 10 biggrin.gif

O naudoji tuos lupdazius? As pasidazau saikingai, bet va lupdazius uzmirstu. Galiu tureti viena 5 m ir pasens vienisas. 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 16, 22:27)

Ypac su buvusiu sunimi
Atsakyti

Supratau. Vaikų neturi.

Nu tai logiska. Jei as tureciau vaiku ir dar dirbciau kaip as dirbu, tai as netureciau laiko cia anei sakinio parasyti. :) Anei atsidaryti SM. Tai kai jau nebepasirodysiu...

Atsakyti