QUOTE(-burbanti- @ 2018 12 16, 22:41)
Kin, as nekalbu apie vienišas mamas. Kalbu apie tas grazuoles, kurios pagimde beeeeega i darbą, kad tik nereiketu namie sedeti. As netgi suprantu tas, kurios priverstos eiti dirbti, nes ju vyrai nesugeba islaikyti seimu.
O as dirbau ir dabar dirbu. Nescia budama diplomini gyniau ir nieko. Dirbau ir sunu auginau, jis sulaukes 6 metu nuejo i darzeli, o ne i mokykla, kad adaptuosi tarp bendraamziu.
Ziurint is pragyventu metu varpines, tiesiai sviesiai sakau, kad neleisdama vaika i darzeli padariau didele klaida. Beje, aukles nesamdziau, jokiu ten svetimu zmoniu, jei ka.
Gal kam nors yra keista, kad moteris nori dirbti, ir gauna kaifa is savo darbo, bet butent as esu ta moteris, kurios darbo valandos nenormuotos.
Del sios priezasties, as ramiai ziuriu i bet koki moteru pasirinkima. Jei moteriai gerai, ji jaucia pilnatve, vaikas laimingas, jo poreikiai patenkinti, koks skirtumas.
Ir jei saziningai, manau, del savo darbo pobudzio as praleidau su savo sunumi daugiau laiko, nei diduma cia esanciu moteriskiu. Bet as nemanau, kad tai koks mano didis nuopelnas, ar pagrindas sutiekiantis man teise, menkinti kitas motinas, kuriu profesija, nesuteikia joms tokios galimybes.
Lygiai taip pat pritariu Hmmm... Kad jei motina "sedi" su vaikais, tai dar nera rodiklis, kad ji geresne motina, nei ta akuri dirba ir taip save realizuoja kaip asmenybe.