Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 05, 07:17)
Seniai žinoma tiesa. Jei moteris neturi mazochistinių polinkių,nesiduoda skriaudžiama ir žeminama, tai ji yra supuvusi.Taip, aš tokia, ir kas svarbiausia, tuo didžiuojuosi.

Skalbimo mašina naudojasi gal kokie 90 proc. gyventojų.Na, nebent vandenį semia iš šulinio.O jei yra hidroforinis siurblys, tai skalbimo mašina pritaisyti vieni juokai. Mano mamai bus 80 metų, pati įsijungia mašiną,pati viską pasidaro.
Fantastiški vaizdai lauke, taip gražiai balta, tik gaila,kad slidu.

Pritariu, matyt esu supuvusi iki pat sielosgelmiu. Nes elgiuosi su zmonemis taip, kaip noriu kad jie elgtusi su manimi.

Mano mamai 87 metai, puikiai tvarkosi. Siuolaikine technika jai geris, kompiuteris tikras draugesli. Baisiai gailisi, kad greitai mirti, anot jos dabar taip idomu gyventi.

QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 05, 08:07)
Pas mus kolkas tik slidu.
Labas rytas.

Lisitej, tu turi darzus? Uzsiaugini sau pilnai darzoviu uogu?

Klausei Lisitėjos, bet man bais knieti atsakyti. Itariu, kad prisipirkau daug seklu ax.gif
Na negaliu sakyti, kad jau AS PATI, bet taip, musu seima uzsiauginam patys sau maista, tame tarpe ir darzoves.
Atsakyti
Del senyvu zmoniu. Mano patirtis siek tiek kitokia nei cambalos. Mano mama gyvena viena, jei taip galima sakyti, nes diduma laiko ji vistiek praleidzia su seima, kartais nori pabuti viena, tada isvaziuoja i savo namus. Su metais jos buvimas vienai savo namuose mazeja. Be problemu dirba su siuolaikine technika. Anksciau mama musu seima buvo "ikinkiusi" i savo vaikystes draugiu, krastieciu karsinima. 5 metus teko slaugyti moteriske sergancia senatvine demencija, zinoma didziausias kruvis teko mamai, bet ir mums to "malonumo" uzteko per akis. Mama yra labai bendraujanti, kartais pagalvoju, kad galetu mazinti apsukas, bet daugiau, aciu Dievui draugiu i namus kartu gyventi nesikviecia. Gyventi su kitu zmogum ne vien pramoga, bet ir ipareigojimas.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 05, 09:49)
cambala, išsiskyrėm dėl negražių dalykų (50/50) - niekad nekaltinu vienos pusės, bet dabar po skryybų gana padoriai sutariam, galime net laimėti gražiausiai bendraujančių poskyrybnnkų medalį.

Man visuomet atgrasiausias buvo jusu paminetas variantas. Tiesiog jauciau, jei zmones issiskyre bendrauja, tai abu "geri" ir reikia laikytis kuo atokiau
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 05, 07:17)
Seniai žinoma tiesa.Jei moteris neturi mazochistinių polinkių,nesiduoda skriaudžiama ir žeminama, tai ji yra supuvusi.Taip, aš tokia, ir kas svarbiausia, tuo didžiuojuosi.

Tai kad turejau tokiu draugiu, kurios garsiai sake, kad dar negime toks vyras kuris jas lups. Del vyro tai nzn, bet kazkas jau buvo gimes, jos suklydo.

Esme visai ne skriaudime ir zeminime, tai gali kiekvvienam nutikti.
Supuvusios vis ziuri i kitus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 05, 10:25)

Tai kad turejau tokiu draugiu, kurios garsiai sake, kad dar negime toks vyras kuris jas lups. Del vyro tai nzn, bet kazkas jau buvo gimes, jos suklydo.

Esme visai ne skriaudime ir zeminime, tai gali kiekvvienam nutikti.
Supuvusios vis ziuri i kitus

Supuve ne tas kas ziuri i kitus. Supuve, kas nevertina salmais esanciu, pries juos smurtauja, engia ir terorizuoja. Reikia buti paskutiniu kvailiu, kad su tokiu degradu gyventi ir taikstytis.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 05, 10:29)
Reikia buti paskutiniu kvailiu, kad su tokiu degradu gyventi ir taikstytis.

As gi visoms papasakodavau, apie praeiti. Tai jau turejo begti nuo manes kuo toliau.

Nebutina cia degradintis, ziurek i esme
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 04, 22:27)
Kodel taip manai?

nes niekur ji iš namų neišeina ir nežino gyvenimo
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 02 05, 09:49)
o tu tikrai nori gyventi viena po visko, tik gėlės ir gyvūnas? tarkim 70virš, tau viskas būtų okei? tai bent su drauge.ir pigiau, ir...draugė pati išsiskalbs, arba po lygiai.

nu kokią draugę gali turėti toks brudnas žmogus? tu retai čia užeini, gal nesuskaitei visko kaip jinai čia plūstasi, avigalvė ta
Atsakyti
Palaukit. Jei zmogui dabar 80 metu, tai 1969 metais buvo 30 metu. Jau taiss laikais turejo zmones skalbimo masinas. Ne automatines, bet nedaug skalbiant - nedaug skirtumo, tik rubus susuka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 05, 11:47)
As gi visoms papasakodavau, apie praeiti. Tai jau turejo begti nuo manes kuo toliau.

Nebutina cia degradintis, ziurek i esme

Su degradais gali buti psichiskai suzalotos tik.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2019 02 05, 10:52)

Klausei Lisitėjos, bet man bais knieti atsakyti. Itariu, kad prisipirkau daug seklu  ax.gif
Na negaliu sakyti, kad jau AS PATI, bet taip, musu seima uzsiauginam patys sau maista, tame tarpe ir darzoves.

Bet uzsiauginat visiems metams visko, jei dali svieziai valgyt, dali uzkoncervuot, uzsaldyt ir t. T.? Svarstau, kokio zemes lopinelio reiktu sitam poreikiui patenkint g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 05, 11:13)
Bet uzsiauginat visiems metams visko, jei dali svieziai valgyt, dali uzkoncervuot, uzsaldyt ir t. T.? Svarstau, kokio zemes lopinelio reiktu sitam poreikiui patenkint g.gif

manau, kad ir 6 arų pakaktų, jei protingai susiplanuoti
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 05, 11:13)

Nedidelio, jei vienai seimai.
Musu seima didele, tad ir zemes turime daug.

Vyro brolis turi 4 arus dirbamos zemes, pilnai patenkina savo seimos poreikius. Dar susigalvojo bizniuka, augina ridikelius, salotas, krapus, pomidorus ir agurkus veza i trugu pardavimui. Tiesa, kad uzaugintu bulves, dar nuomavosi zemes. Dabar mes ji aprupinam buvlemis.

Jei noresi savo darzo. Rekomenduoju laiskiniu svogunu seklas, kazkodel Lietuvoje mazai kas juos augina. Svogunai neformuoja galvuciu. Laiskais apsirupinsi visa vasara. Nes ropiniai svogunai, ilgainiui i vasaros gala sukieteja, neskanus. http://www.balticsee...-250-seklu.html
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 05, 08:25)
Man visuomet atgrasiausias buvo jusu paminetas variantas.

tikiu, kad atgrasiausias. malonu man būti pirmoje vietoje.
po manęs jūs rikiuojatės kaip atgrasiausias (šioje temoje bent) savo požiūriu ir prakeiksmais į ex ir vaikus.
tikras pavyzdys. mes abu.

QUOTE(Monteverte @ 2019 02 05, 08:55)
nes niekur ji iš namų neišeina ir nežino gyvenimo
Papildyta:

nu kokią draugę gali turėti toks brudnas žmogus?

žmonės keičiasi.
dabar psichologjoje yra krypits, kuri "tiki", kad nėra tokio dalyko, kaip charakteris (nemaišyti su temperamentu). žmogus kuria save ir perstato iš naujo, kas minutę. kas akimirką.
šnekant apie sąmoningumą - čia.
tai teikia vilties. mums visiems.

žinau daug pavyzdžių. mirksiukas.gif

p.s. o cambalą gerai žinau, ir jos dėmesį mano skudurams (db su jais vėl sėdžiu), wub.gif nuo manęs bėgantiems vyrams ir draugo mamą Ukmergėje, kuriai sugadinau sveikatą.

p.s dėl "daržų". dabar amerikiečiai masiškai auginasi ant stogų daržoves. visa esmė - kasmet blogėjanti dirvožemio kokybė. kas iš to, kad dabar 7 morkose vitaminų tiek pat, kiek anksčiau 1-oje. unsure.gif esmė yra soil ir gerosios bakterijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 05 vasario 2019 - 12:50

Lisitej, tu turi darzus? Uzsiaugini sau pilnai darzoviu uogu?

Mano daržai minimalistinis variantas.Kaip sakau ten auga 2 svogūnai, trys pomidorai.Juokauju.Visko auga tiek,kad susigalvojus salotų, nereikėtų lėkti į Maximą.Ar jei mažylis susigalvojo uogyčių,kad būtų galima nuskinti kelias kultūrines žemuoges.Dar kelios obelys,trešnė sode yra.Natūriniu ūkiu neužsiimam,kiek ten mums su mama reikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 05 vasario 2019 - 13:00