QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 05, 07:17)
Seniai žinoma tiesa. Jei moteris neturi mazochistinių polinkių,nesiduoda skriaudžiama ir žeminama, tai ji yra supuvusi.Taip, aš tokia, ir kas svarbiausia, tuo didžiuojuosi.
Skalbimo mašina naudojasi gal kokie 90 proc. gyventojų.Na, nebent vandenį semia iš šulinio.O jei yra hidroforinis siurblys, tai skalbimo mašina pritaisyti vieni juokai. Mano mamai bus 80 metų, pati įsijungia mašiną,pati viską pasidaro.
Fantastiški vaizdai lauke, taip gražiai balta, tik gaila,kad slidu.
Skalbimo mašina naudojasi gal kokie 90 proc. gyventojų.Na, nebent vandenį semia iš šulinio.O jei yra hidroforinis siurblys, tai skalbimo mašina pritaisyti vieni juokai. Mano mamai bus 80 metų, pati įsijungia mašiną,pati viską pasidaro.
Fantastiški vaizdai lauke, taip gražiai balta, tik gaila,kad slidu.
Pritariu, matyt esu supuvusi iki pat sielosgelmiu. Nes elgiuosi su zmonemis taip, kaip noriu kad jie elgtusi su manimi.
Mano mamai 87 metai, puikiai tvarkosi. Siuolaikine technika jai geris, kompiuteris tikras draugesli. Baisiai gailisi, kad greitai mirti, anot jos dabar taip idomu gyventi.
QUOTE(mylimuke! @ 2019 02 05, 08:07)
Pas mus kolkas tik slidu.
Labas rytas.
Lisitej, tu turi darzus? Uzsiaugini sau pilnai darzoviu uogu?
Labas rytas.
Lisitej, tu turi darzus? Uzsiaugini sau pilnai darzoviu uogu?
Klausei Lisitėjos, bet man bais knieti atsakyti. Itariu, kad prisipirkau daug seklu
Na negaliu sakyti, kad jau AS PATI, bet taip, musu seima uzsiauginam patys sau maista, tame tarpe ir darzoves.