jis kaip minimum katinas širdyje, na arba ateivis, bet tik ne šuo
Papildyta:
man irgi būdavo šalčiau, kai dar mėsą valgydavau. Įdomus paradoksas, ne? Juk sako, kad kaip tik kraujas sublogės be mėsos, o vat ir ne
cia su sunim sako, kaip parodai nuo pat pradziu kas gaujos vadas, jis ar zmogus
Taip mityba svarbi, bet as dar per mazai vandens geriau ir makstos truko, deguonies truko organizme. Aplamai mesa tik apsunkina, tai maistas is bado, kai nera kitu galimybiu.
Papildyta:
o ka as jums senai kartoju
Papildyta:
stai kaip mintys veikia "Kaip pozityvios mintys gali gydyti, taip negatyvios - sukelti ligą. Jeigu, pavyzdžiui, įtikėsite, jog esate linkęs susirgti kokia nors liga, tai jau bus pakankama prielaida, jog ta liga vieną dieną taptų jūsų visai netrokštama tikrove." http://www.vlmedicin...tys-gali-gydyti
Papildyta:
apie gyvunu, klausimas toks buvo per radija, jei naujai merginai nepatinka vaikino suo, ka vaikinas turetu daryti, pasakyti merginai, kad suo buvo su manim jau senai ir bus dar ilgai, ar kazkam atiduoti suni? kaip manot?
apie gyvunu, klausimas toks buvo per radija, jei naujai merginai nepatinka vaikino suo, ka vaikinas turetu daryti, pasakyti merginai, kad suo buvo su manim jau senai ir bus dar ilgai, ar kazkam atiduoti suni? kaip manot?
taip, smarkumas matėsi nuo gimimo; pirmas paėmimas į rankas ir kapt į nosį
kiek esu pastebėjusi, tai jei niekaip nepamilsta vaikino ar merginos augintinio (na, bent toleruoti turi, neskriausti, kažkaip blogai labai neatsiliepti), tai ir pora bus tvirta, o jei tik skriaudžia, kepši, stumdo ar pan., tai nieko gero. Pasirinktas žmogaus gyvūnas yra tarsi jo talismanas, tarsi tam tikra jo dalis, likimo pametėta ir jei jis taip nepatinka, erzina, tai daug pasako.
kiek esu pastebėjusi, tai jei niekaip nepamilsta vaikino ar merginos augintinio (na, bent toleruoti turi, neskriausti, kažkaip blogai labai neatsiliepti), tai ir pora bus tvirta, o jei tik skriaudžia, kepši, stumdo ar pan., tai nieko gero. Pasirinktas žmogaus gyvūnas yra tarsi jo talismanas, tarsi tam tikra jo dalis, likimo pametėta ir jei jis taip nepatinka, erzina, tai daug pasako.
mano panasus buvo suniukas irgi mazas, neveisklinis, bet toks fainas, gudrus, kaip velniukas, ir visiskai nedresiruojamas, aisku per daug ir nesistengiau, nieko nenuskriaude, laisvai prigimtis vystesi
as irgi galvoju, kad gal gyvunai ,kaip ir vaikai geriau dar jaucia tikra zmogu, ne jo kaukes ir jei zmogus nesugeba susidraugauti su gyvunu tai jau butu zenklas
Papildyta:
kitas klausimas ar moterys jaute kada ,kad jus seskualumas, isvazdos prasme, demosnstuojamas, paryskinamas, trukdo susirasti tinkama vyra?
As nedemonstruoju. Kam reiks, tas ir taip matys 😍
Nebent seksualumo demonstravimu laikyti ryskiau lupas padazyti 😊
Monteverte,aš tik
šiaip paklausiau apie veislę.Labai jau taksiškai taviškis elgiasi.O aš esu taksistė iki negaliu.Ir dabar patalą šildo taksiukas
Šiandien turguje perku agurkus.Po manęs perka vyriškis,ima penkis vienetus.Pardavėja sako,na va kas ima penkis kg, o kas penkis vienetus.O aš taip ramiai atsakau- gal žmogus vienišas, na kam jam reikia penkių kg?O tas ir sako- taip esu vienišas, o akys taip blizga
Man,sakytum kipšas už liežuvio patraukė, sakau, tai metam šmutkes kartu.Žmogelis net nušvito.Davai metam, sako.Žiūriu jau nekaip čia man sukasi reikalai
Klausiu, kaip jo požiūris į naminius gyvūnus?Po tokio klausimo regis,kas jį pamainė, tiks pasidygėjimas veide atsirado.Sako, kam jie iš viso namuose reikalingi? Na, aš ir sakau- vadinasi mums ne pakeliui reiškia.
Va kaip galima pakabinti bet kur, ne tik internete.
O plėtojant gyvūnų temą, jei žmogus, nesvarbu vyras ar moteris, nemyli, nekenčia gyvūnu mano širdyje vietos neras.Nes kas nemyli gyvūnėlių, nemyli vaikų, nemylės ir pačios.
as irgi galvoju, kad gal gyvunai ,kaip ir vaikai geriau dar jaucia tikra zmogu, ne jo kaukes ir jei zmogus nesugeba susidraugauti su gyvunu tai jau butu zenklas
Papildyta:
kitas klausimas ar moterys jaute kada ,kad jus seskualumas, isvazdos prasme, demosnstuojamas, paryskinamas, trukdo susirasti tinkama vyra?
va va, gera anarchija yra jėga
mūsų draugių ratelis nesuprasdavome to žalioje jaunystėje
tai gerai, kad vyras (dabartinis) atsirado vėliau ir nepabūgo, kad būsiu per pasikėlus ar dar kokia nors ir viskas gerai išsisprendė, nes išties vargino visokie buduliai ar seniai
Papildyta:
</p><p>šiaip paklausiau apie veislę.Labai jau taksiškai taviškis elgiasi.O aš esu taksistė iki negaliu.Ir dabar patalą šildo taksiukas
</p><p>Va kaip galima pakabinti bet kur, ne tik internete.
</p><p>O plėtojant gyvūnų temą, jei žmogus, nesvarbu vyras ar moteris, nemyli, nekenčia gyvūnu mano širdyje vietos neras.Nes kas nemyli gyvūnėlių, nemyli vaikų, nemylės ir pačios.<strong></strong><strong></strong><strong></strong>
</p>
Ne Idomucia kartais tai buvo?
mūsų Virga linksmų plaučių, tikriausiai taip ir juokiasi kur bekeliautų
Papildyta:
lutuke, judviem su kin metas pasirinkti gražius paveiksliukus
koks dar klausimas, dedi skelbimą, kad atiduodi į geras rankas. merginą
jeigu jau aš galiu sugyvent su trim jo katinais ir dar savo atsinešiau ketvirtą, dukrai išvykus kur tolėliau ir ilgėliau, dar du kokią savaitėlę pasisvečiuoja
vasarai aš būnu l;abai paslaugi, padedu tuos visus keliasdešimt kaktusų išnešti į lauką, pakvėpuoti grynu oru, kad jie geriau augtų, stipresni ir žvalesni rudenį į kambarį grįžtų.
mūsų draugių ratelis nesuprasdavome to žalioje jaunystėje
tai gerai, kad vyras (dabartinis) atsirado vėliau ir nepabūgo, kad būsiu per pasikėlus ar dar kokia nors ir viskas gerai išsisprendė, nes išties vargino visokie buduliai ar seniai
Papildyta:
Ne Idomucia kartais tai buvo?
va va kazkaip ir mes to nezinojom paauglystei, butent su vyru susipazinau ta diena, kai neturejau ka renktis, vsiaks arba murzina buvo ar iskalbta dziuvo uzsimaukslinau kakzoki mamos sijona ilga, megzuka kazkoki be formos
ir dabar ypatinai seksualizuojama aplinka, jaunimas, pasiziuri nuotraukas fb megrinu tai atrodo ir sako, paimk mane..nesupranta, kad atbaido taip visus tinkamus vyrukus, sukelia geisma, paskui visi jas ten mintyse padaro, o tas tinkamas ir nebeprieina....
ta pati pagalvojau
Papildyta:
koks dar klausimas, dedi skelbimą, kad atiduodi į geras rankas. merginą
jeigu jau aš galiu sugyvent su trim jo katinais ir dar savo atsinešiau ketvirtą, dukrai išvykus kur tolėliau ir ilgėliau, dar du kokią savaitėlę pasisvečiuoja
vasarai aš būnu l;abai paslaugi, padedu tuos visus keliasdešimt kaktusų išnešti į lauką, pakvėpuoti grynu oru, kad jie geriau augtų, stipresni ir žvalesni rudenį į kambarį grįžtų.
gal ir reiktu, tingiu
as megstu kaktusus
</p><p>šiaip paklausiau apie veislę.Labai jau taksiškai taviškis elgiasi.O aš esu taksistė iki negaliu.Ir dabar patalą šildo taksiukas
</p><p>Va kaip galima pakabinti bet kur, ne tik internete.
</p><p>O plėtojant gyvūnų temą, jei žmogus, nesvarbu vyras ar moteris, nemyli, nekenčia gyvūnu mano širdyje vietos neras.Nes kas nemyli gyvūnėlių, nemyli vaikų, nemylės ir pačios.<strong></strong><strong></strong><strong></strong>
</p>
gera pradžia ir sugadinai viską
bet ir tavo testavimas,
aš pvz myliu gyvūnus bendra meile, bet savo katinus myliu labiau, nei jo katinus, kaip savo vaikus labiau nei jo
sykį negrįžo mano katinas kelias dienas, liūdžiu labai, sako, duosiu aš tau savo vieną, pasirink kurį nori, bus tavo. sakau, kai mano dukra išvažiuos, galėsiu pasirinkti kurią nors tavo dukrą?
Papildyta:
gal ir reiktu, tingiu
as megstu kaktusus
jei nesusirasi ko nors gražaus pagal savo nuotaiką ir nuojautą, tai mes parinksim ir bus ne taip kaip nori, o taip kaip yra
pasakiau, kad mano darbe buhalterė gėlių maniakė, svaigsta apie kaktusinę, tai manasis prilaužė kaktusiukų vaikų pusę maišo ir įdavė
Papildyta:
tada tas tinkamas yra žioplys, kad už riesto užpakaliuko, atkišto biusto ir ančiuko Donaldo veiduko su atkištom bučiuniui lūpomis (man tai niekada neatrodo gražiai
`
retai eidavau i klubus, bet kai drauges istempdavo, tai nesivargindavau:) dzinsiukai, palaidine ir pirmyn. Na, lupas ir blakstienas pasidazydavau dar
Demesio gaudavau daugiau nei drauges su miniakais ir iskirptem
Jos niekaip nesuprasdavo, kodel. Karta vieno paklausiau - jis man atsake, kad matosi, kad su manim galima pasikalbeti
ir dabar ypatinai seksualizuojama aplinka, jaunimas, pasiziuri nuotraukas fb megrinu tai atrodo ir sako, paimk mane..nesupranta, kad atbaido taip visus tinkamus vyrukus, sukelia geisma, paskui visi jas ten mintyse padaro, o tas tinkamas ir nebeprieina....
ne tik jaunimas.
jei neisstatai papu is subines (atsiprasau uz zargonizma), tai ir daugelis suaugusiu (?) vyru neatkreips demesio.
jei nesusirasi ko nors gražaus pagal savo nuotaiką ir nuojautą, tai mes parinksim ir bus ne taip kaip nori, o taip kaip yra
pasakiau, kad mano darbe buhalterė gėlių maniakė, svaigsta apie kaktusinę, tai manasis prilaužė kaktusiukų vaikų pusę maišo ir įdavė
nu
Parinkit
rene, gal ne tik kaktusu turit, bet ir kokiu nors sukulentu?
bet ir tavo testavimas,
aš pvz myliu gyvūnus bendra meile, bet savo katinus myliu labiau, nei jo katinus, kaip savo vaikus labiau nei jo
sykį negrįžo mano katinas kelias dienas, liūdžiu labai, sako, duosiu aš tau savo vieną, pasirink kurį nori, bus tavo. sakau, kai mano dukra išvažiuos, galėsiu pasirinkti kurią nors tavo dukrą?
Papildyta:
Papildyta:
tada tas tinkamas yra žioplys, kad už riesto užpakaliuko, atkišto biusto ir ančiuko Donaldo veiduko su atkištom bučiuniui lūpomis (man tai niekada neatrodo gražiai
sakot reikia?
va kokios geros sirdies zmogus nei katinu , nei kaktusu negaila. As juos megau visada, nes jeim prieziuros mazai reikia, palaistai, nepalaistai, auga vis tiek. Dabar vyras padovanojo orchideja
aha tikriausiai
Papildyta:
Papildyta:
Demesio gaudavau daugiau nei drauges su miniakais ir iskirptem
Jos niekaip nesuprasdavo, kodel. Karta vieno paklausiau - jis man atsake, kad matosi, kad su manim galima pasikalbeti
ne tik jaunimas.
jei neisstatai papu is subines (atsiprasau uz zargonizma), tai ir daugelis suaugusiu (?) vyru neatkreips demesio.
va butent
tai geriau lai daugelis ir netkreipia, lai atkreipia tik tas vienintelis