Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Aš kartais žiūriu į keliaujančius su mažais vaikais ir galvoju, ar dabar (su dabartinėm patirtim, kai jau daug kas praeita ir žinoma) daryčiau kitaip. Nu ir prieinu išvados, kad ne. Nes aš nekeliavau, nes realiai nenorėjau. Kol maži vaikai buvo. Ir manau, kad dabar nenorėčiau. Gal tiesiog tokia aš... Gal dėl to, kad aš niekada neturėjau močiučių/tetų/mamų, kurios kartu važiuotų. Viskuo mes su vyru dviese rūpinomės, viską dalinomės tik tarpusavyje. Tai kokios ten atostogos? Nei pavakarieniaut pasėdėt ramiai išeisi, nei toliau kažkur pasivaikščiosi ar tuo labiau kažką intensyvaus nuveiksi. Ai, nuoboda aš šituo klausimu ir tiek biggrin.gifDabar vat jau su vaikais kelionės - jėga. Visiems smile.gif

Man atrodo kai nenori, tada visokiu problemu ieskai. Kai nori, tai jos by default mazesnes atrodo ir sprendimus randi :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 19, 20:09)
Na jeigu jums issukis ir neimanomas dalykas, tai aisku neverta vaziuoti. Vaikai su kuriais as atostogavau irgi rezima turi (iki siol, nors jau gerokai paauge), bet nebuvo kazkokia didele problema is to rezimo iseiti. </p><p>Turint pakankamai pinigu galima ir issinuomoti nama salia pliazo. Tikai nebutu tada problemu vaika pietu paguldyti. Rezimas issiderintu tik skrydzio metu. Parenkant tinkama metu laika ir vieta galima ir vidutine siluma ir silta vandeni gauti. LT pajuryje kaip berinksi, gali visa savaite pralyti. </p><p>O siaip ir Nidoje tada jau su vaikais neimanoma. Vien koks atstumas iki pliazo. </p>

Įmanomas. Tiesiog įdėtos pastangos neatrodė vertos rezultato. Aš LT pajūrio iš anksto nerezervuodavau - geras oras, susikraunam daiktus ir nulekiam. Ir planuot minimaliai, ir per pietų miegą nuvažiuojam, ir nieko derinti ar išderinti nereikia. Nu bet sakau, čia aš nei pavyzdys sektinas nei ką, man tiesiog taip paprasčiau buvo ir nieko daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 19, 20:11)
Man atrodo kai nenori, tada visokiu problemu ieskai. Kai nori, tai jos by default mazesnes atrodo ir sprendimus randi smile.gif</p>

Žinoma biggrin.gif Kai nori - ieškai galimybių, kai nenori - pasiteisinimų ;)
Atsakyti
Idomucia - Lietuvoje esu gyvenusi skirtingose vietose (kaimas, miestelis, net Kaune gyvenusi bigsmile.gif ).
Dabar gyvenu Vilniuje. Gal kada kur issikraustysiu. Kol kas visai neblogai ir cia. Yra zalumos, gana svarus oras, yra kur iseiti pasivaikscioti. Kaio Vilniui, visai gerai ir patogu. Yra savu pliusu, savu minusu. Jei tureciau vyra ir tris vaikus, tai tiketina, kad gerai ir patogu butu kitoks variantas biggrin.gif
Papildyta:
Ai, del kelioniu. Nesu is tu, kur visur su vaiku laksto, bet kazkada is namu isjudeti reikes, negalima gi visada vienoj vietoj tupeti. Pusmecio kudikio i turkijas egiptus nesitempiau, bet kazkada keliauti pradeti ne tik noresis, bet ir reikes.
Atsakyti

Žinoma biggrin.gifKai nori - ieškai galimybių, kai nenori - pasiteisinimų ;)

Zinau, kad kiti randa galimybiu ir be tetu, bei mociuciu kartu. 

Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 19, 15:29)
Viena gera vieta prie ezero Moletu rajone po 60e uz para ir as zinau. Tik su lietuviskais orais ne kazka. Sunku prognozuoti, pasiseks ar ne, bet i pietu Europa vasara manes su sluota nenugintu.

Mano pazistami su dukra nuo pat gimimo keliauja i Biarittz Prancuzijoje. Jiems ten rojaus kampelis.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2019 02 19, 20:45)
Mano pazistami su dukra nuo pat gimimo keliauja i Biarittz Prancuzijoje. Jiems ten rojaus kampelis.

aciu uz rekomendacija,pagooglinsiu.
Atsakyti

aciu uz rekomendacija,pagooglinsiu.

vidurzemio jura geriau uz atlanta. Tik reikia gera vieta issirinkti, kad nebutu vejuota ir pliazas akmenuotas. 

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 19, 19:20)
Kaip visada, ji viska geriausiai zino.

Bet is esmes Monteverte gi vaiku neturi, bet va randa su Lutuke bendra kalba. Patyrusosios moterys-motinos turi apie ka pakalbeti, patirtim pasidalinti.
Papildyta:
Dar yra ir draudimas, kuris apmoka mediku paslaugas.

o tai kam tu tada su manim šnekėdavai, kam komentuodavai, jei šnekėtis gali tik žmonės, kurie viską turi vienodai? biggrin.gif
nu klausyk, tu vis blogyn ir blogyn, gaila tavęs kaip žmogaus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 02 19, 20:56)
vidurzemio jura geriau uz atlanta. Tik reikia gera vieta issirinkti, kad nebutu vejuota ir pliazas akmenuotas.

Kaip tik megstu Atlanto pakrante, nes ten vejuota ir gaiviau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2019 02 19, 21:16)
Kaip tik megstu Atlanto pakrante, nes ten vejuota ir gaiviau.

Tai gal jau geriau Latvijos pajurys. Dar uz Venspilio i siaure.
Kokia prasme ta salta jura?
Va Katalonijoje tai vanduo rugseji 25+
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 19, 19:08)
Nebestebina. Lutukes vyras vaikais eme užsiimti tik jiems paaugus, dabar isvis pasiploves nuobuities, tai viskas jai vienai, ctai sunku.

bet tai kokios jus trenktos visgi is kur pesat tas savo fantazijas is patirties?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 19, 21:24)
bet tai kokios jus trenktos visgi is kur pesat tas savo fantazijas is patirties?

Pati rasei, kad vyras vaikais pradejo užsiimt jiems paaugus.
Atsakyti