Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2018 06 26, 13:28)
Pas mane kaktusai zydejo, orchidejos zydi, zamiokulkai zydi, sansevjeros zydi, viskas auga ir zydi.
Nieko nedarau. Kai prisimenu, palaistau, kol visai nenudziuvo.
Magtyt, mano aura tokia 😊

Pas mano dukrą pinigų medis gerai auga. Palaistau, kai atvažiuoju, kokius 4 kartus metuose biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 15:08)

ai jus, tai isidek, tai parametrus reguliuok, nelabai ten veikia, pakeiciau, mazai itakos  biggrin.gif nu gal siek tiek geriau?

Prašyk pagalbos idomucio, tobulai sutvarkys. Ne viską mokėti ne gėda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 15:08)
ai jus, tai isidek, tai parametrus reguliuok, nelabai ten veikia, pakeiciau, mazai itakos  biggrin.gif nu gal siek tiek geriau?

tai jau visai ir puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 15:28)
Pas mano dukrą pinigų medis gerai auga. Palaistau, kai atvažiuoju, kokius 4 kartus metuose biggrin.gif
Papildyta:
Prašyk pagalbos idomucio, tobulai sutvarkys. Ne viską mokėti ne gėda 4u.gif

tiek to man bus gerai smile.gif man rodo gerai, gal ant skirtingu dydziu ekranu ne taip, bet tiek to isivaizduokit mane mintyse geriau biggrin.gif

pas mane lauke aviete slabai gerai auga lotuliukas.gif
ai dar goji uogu krumas gerai labai auga, bet uogu nera, gal kuri susiduret, ka su juo daryt?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 15:29)
tai jau visai ir puikiai smile.gif

nu va man irgi lyg gerai rodo senoje bent versijoje, kompiuterio ekrane smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 14:37
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 15:36)
tiek to man bus gerai smile.gif man rodo gerai, gal ant skirtingu dydziu ekranu ne taip, bet tiek to isivaizduokit mane mintyse geriau  biggrin.gif

pas mane lauke aviete slabai gerai auga lotuliukas.gif
ai dar goji uogu krumas gerai labai auga, bet uogu nera, gal kuri susiduret, ka su juo daryt?

Turbūt gerai, aš tlf dabar vistiek tematau žalią žvirblį, prie kompo grįšiu, pasigrožėsiu biggrin.gif
Aš išvis maniau, kad goji uogos tik parduotuvėse auga biggrin.gif , kad ne mūsų kraštų, o tu štai krūmą lepini ax.gif
Reikia patarimo? Kai mano abrikosai kelis metus gausiai žydėjo, bet nemezgė, tai šiemet jiems kirvį parodžiau. Kaip mat primezgė pilni abrikosiukų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 26 birželio 2018 - 14:48
ka jus per tokius karscius valgyt darot?
siandien issiviriau perliniu kruopu siurbos astrios, ryte vaisius valgiau dar prisidejau ju i saldikli, vaikams bus ledu, uzsaldziau smudziu is uogu, galvoju ka dar pasidarius..? bigsmile.gif
siandien dirbu is namu, iaurus karstis ofise kondicionieriaus nera, neprisitaikius slai svsisikai nei sniekgui, nei karsciam, nera susirinkimu tai sakua is namu padirbsiu, komanda mano isvyko i toli i susitikima su partneriasi, siule vaziuoti 5 val masinoje be kondicionieriasu!! tokiu karsciu, sakau, dekui ne ir siaip su keliais vyrukais svetimais masinoje butu nelabai jauku, bet tinka cia i ta kelioniu tema, buciau pamaciusi bendradarbius is kitu sonu biggrin.gif
pas mus geltonas perspejimas oro, paskui tik buna raudonas, kai jau is namu nepatariama vaziuot niekur, kaip ziema kad buvo,kai snigo, sedejom namie saviate biggrin.gif vienu zodziu globalinis atsilimas ar kas ten veikia, klimatas keiciasi, zmones keiciasi, kazin kaip bus su tuoporavimosi dar po 20-50 m, gal is vis zmones is namu nebesilys ir kompiuteriu....
Papildyta:
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 15:40)
Turbūt gerai, aš tlf dabar vistiek tematau žaluą žvirblį, prie kompo grįšiu, pasigrožėsiu biggrin.gif
Aš išvis maniau, kad goji uogos tik parduotuvėse auga biggrin.gif , kad ne mūsų kraštų, o tu štai krūmą lepini ax.gif
Reikia patarimo? Kai mano abrikosai kelis metus gausiai žydėjo, bet nemezgė, tai šiemet jiems kirvį parodžiau. Kaip mat primezgė pilni abrikosiukų bigsmile.gif

Rene, o jus nuotrauka kur keitet? nes as pastebejau,kad abiejose forumuose nuotraukas reikia keisti atskirai, jos nesikalba tapusavyje , pvz Montevertes nuotrauka naujoje versijoje sena, gal jus ten keitet ir cia liko sena? ana tikrai jusu grazi, bet si irgi tokia silta miela.
ozerskis vadinasi, manau auga ir Lietuvoje, tik va, kad uogu pas mane neduoda, reiks ieskotis info,kaip ten jas isgauti.
Vava drauge Lietuvoje vynuoge augina, tai sake vienais metais labai apipjauste, tai pradejo uogos augti , gal ir cia kazka reikai daryti, nes auga tai nereliai per 3 m, jau isipletojo is vieno stiebuko i didziuli auksta kruma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 26 birželio 2018 - 14:48

Kur jum ten karšta?Pas mus vos +22, šiaurinėje pusėje.Prieš saulę būtų daugiau.Čia jau ne vasariška temperatūra

.Nieko negaminu, gyvenu viena, su mama.Mama šiuo metu kaime.Gaminu kai ateina svečių, draugės ar vaikai.Tingiu sau gamintis, o ir kulinarė prasta

.Abrikosui LT per šalta.Kai jis žydi, paprastai būna šalnos, nušaldo žiedus.O šiemet pavasarį šalnų nebuvo, tai ir bus abrikosiukų.Kaimynas mačiau turi abrikosmedį, tai šiemet žiemos neatlaikė, labai apšalo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 26 birželio 2018 - 14:52
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 15:40)

Čia kaip mano tetei relikvinis, senas nn metų laikrodis. Sako kaip šveisiu tave į šiukšliadėžę, kad nebeini ir nebepataisomas, tai iš karto ėmė vėl veikti ir dar porą metų veikė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 15:46)
ka jus per tokius karscius valgyt darot?
siandien issiviriau perliniu kruopu siurbos astrios, ryte vaisius valgiau dar prisidejau ju i saldikli, vaikams bus ledu, uzsaldziau smudziu is uogu, galvoju ka dar pasidarius..? bigsmile.gif

nenarvuok, aš taip karštį mėgstu... o tai kad nekaršta pas mus, atšalimas gi buvo. Aš šiandien vynuogių valgiau, cepelinus su grybais. Vakare turbūt lęšiai bus.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 06 26, 15:49)
<p>Kur jum ten karšta?Pas mus vos +22, šiaurinėje pusėje.Prieš saulę būtų daugiau.Čia jau ne vasariška temperatūra</p>
<p>.Nieko negaminu, gyvenu viena, su mama.Mama šiuo metu kaime.Gaminu kai ateina svečių, draugės ar vaikai.Tingiu sau gamintis, o ir kulinarė prasta</p>
<p>.Abrikosui LT per šalta.Kai jis žydi, paprastai būna šalnos, nušaldo žiedus.O šiemet pavasarį šalnų nebuvo, tai ir bus abrikosiukų.Kaimynas mačiau turi abrikosmedį, tai šiemet žiemos neatlaikė, labai apšalo.</p>

Jus irgi Airijoje? bigsmile.gif
nu man labai karsta, sakau net perpejimas geltonas visai saliai del karsciu. Net ne laipsniuose esme, nezinau kiek lauke, neturiu t , bet dabar va pavalgiau kieme, tai uzteko 10 min ant saules, cia kitaip ta t jauciasi del kitokio klimato, toks jausma skaip butu koks 35 Lietuvoje biggrin.gif

O tai ka valgot? bigsmile.gif as negaliu negaminti, nes megstu skaniai valgyti, o skaniausiai sau darau tik as lotuliukas.gif

Mano teta turi Lietuvoje, tai buna tu abrikosu ji miestelyje gyvena, gal namai aplinkiniai silumos daugiau suteikai ziema.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 15:54)
Čia kaip mano tetei relikvinis, senas nn metų laikrodis. Sako kaip šveisiu tave į šiukšliadėžę, kad nebeini ir nebepataisomas, tai iš karto ėmė vėl veikti ir dar porą metų veikė biggrin.gif
Papildyta:

nenarvuok, aš taip karštį mėgstu... o tai kad nekaršta pas mus, atšalimas gi buvo. Aš šiandien vynuogių valgiau, cepelinus su grybais. Vakare turbūt lęšiai bus.

as jau nelabai, smagu, kai silta, bet kai taip kartsa ir kai buni stikliniam ofise, kaip siltnamyje tai ne kas biggrin.gif kad butu atostogos, butu smagu, vakare vaziuosim prie juros bet reik pratemt iki to, nieko namie ne taip baisiai karsta...

noreciau cepelinu, su grybukais, niam niam, mama dar su morkom mano daro irgi labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 06 26, 15:46)

Rene, o jus nuotrauka kur keitet? nes as pastebejau,kad abiejose forumuose nuotraukas reikia keisti atskirai, jos nesikalba tapusavyje , pvz Montevertes nuotrauka naujoje versijoje sena, gal jus ten keitet ir cia liko sena? ana tikrai jusu grazi, bet si irgi tokia silta miela.

Pakeičiau senoje, pasigyriau, niekas nemato, tik aš pati, tai pakeičiau ir naujoje. Tada irgi ne visos matė, idomucia paaiškino ką daryt, bet aš, kaimo bobelė, nesupratau, ką ten daryt turėčiau biggrin.gif bet, kiek suprantu, dabar besmegenio nebemato niekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 16:14)
Pakeičiau senoje, pasigyriau, niekas nemato, tik aš pati, tai pakeičiau ir naujoje. Tada irgi ne visos matė, idomucia paaiškino ką daryt, bet aš, kaimo bobelė, nesupratau, ką ten daryt turėčiau biggrin.gif  bet, kiek suprantu, dabar besmegenio nebemato niekas ax.gif

As dabar senoj versijoj matau 😁

P.S. visoms kitoms-nera nuobodesnes temos uz maista, tai gal eikit i kokia kulinarine... 😎
Atsakyti
QUOTE(rene' @ 2018 06 26, 16:14)
Pakeičiau senoje, pasigyriau, niekas nemato, tik aš pati, tai pakeičiau ir naujoje. Tada irgi ne visos matė, idomucia paaiškino ką daryt, bet aš, kaimo bobelė, nesupratau, ką ten daryt turėčiau biggrin.gif  bet, kiek suprantu, dabar besmegenio nebemato niekas ax.gif

aš matau excl.gif
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2018 06 26, 16:18)
As dabar senoj versijoj matau 😁

P.S. visoms kitoms-nera nuobodesnes temos uz maista, tai gal eikit i kokia kulinarine... 😎

kin, dabar tavo metas puoštis mirksiukas.gif lutukė jau apsirengė biggrin.gif
Maisto tema. Kai manasis užsimena apie naminę duonytę, (kurią sugyventinė puikiai kepusi) aš jam primenu, kad turėjo virėją, ji kepė, tai kam išvarė. bigsmile.gif ta intensija juolab nesistengiu virtuvėje būti tobula, nes jo buvusios sugyventinės- profesionalios virėjos neperspjausiu nei kasdieniam meniu, nei švenčių serviravime, tai gaminu atsipūtusi, kas man patinka ir ką pati mielai valgau biggrin.gif Kai buvom viešbučio restorane, kur pats tą maistą susirenki, mūsų lėkštės būdavo visiškai priešingos. nesikrovė jis ten daug kokių mėsų, valgė žuvį arba vištieną, daug daržovių. Bet jo daržovės buvo aštrios ir baisios visokios, mano švelnus maistukas. Taip gražiai tada į jį pažvelgiau su užuojauta: to žmogaus skonis visiškai kitoks, nei mano, bet namie valgo tai, ką gaminu. Bet nuo tos minties mano meniu nepasikeitė: ryte košytės, švelnios daržovių sriubytės, salotytės vakarais be jokių piktų pipirų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 06 26, 16:22)

besmegenį? tai gal pabandyk prisijungti iš naujo blink.gif čia tik mano spėjimas toks, gal atsinaujins unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rene': 26 birželio 2018 - 15:35