QUOTE(given444 @ 2019 02 20, 19:09)
nuoširdžiai. suprantu.
paraidžiui ir neparaidžiui suprantu kiekvienos narės postus.
ir tikrai tiesos įžvelgu absoliučiai visuose postuose, net ir cambalos,Idomučios, Sani, tavęs. visų.
žiūrėk, buvo tema apie platoniškus reikalus, supratome, kas duota mums (tau ir man), dėl kelionių su mažais vaikais mane turbūt suprato tos, kuros irgi keliauja ir keliaus..
nesu aš įsikibusi kažkokios narės ir neoponuoju narei vien dėl jos VARDO.
Moonte, man įstrigo prieš kelis metus tavo postas: juk pati dievagojaisi, kad oponuoj postams.
negi Ubuntė nėra pasakiusi nieko nieko nieko, artimo tavo pažiūroms? Netikiu, nors nušauk.
net cambalai esu pritarusi kitose temose, ir dėl jos motinos slaugymo esu sužavėta, lenkiu galvą. (jei ji negeria prie jos - nes man tai nežinomi dalykai išvis, apie cambalą ir jos gėrimą).
įdomučos postai kai kurie man tinka. išsirenku sakinį, į kurį noriu paoponuoti, bet nevarau ant jo "degradas, utėlius, transseksualas, monstras, vištgaidis - kaip kad jūs viena ant kitų: debile, debiliuota, debilička, r tt.) smaginatės.
(Ne tu.)
o tu tikrai 200pr matai vien tik "kurviškumą" Sani postuose? ar agresiją ir bukumą pas Įdomučią?
aš tia visur maau visko po truputį.
bet nu bože bože koks žodynas pas visus.
Kodel gi, as pasiuliau Kin atostogauti sodyboje, gamtoje, prie misko, upes ir t.t.
Ir... Bet toliau, kaip si asaba pateikinejo mentoriniu toniuku ir moke gyvenimiskos isminties Is sviesos, man uzsinorejo vemti nuo kaimo.
Velgi. Paradoksali situacija. Asaba pastoviai besiplesanti marskinius, irodineja cia esanciom moterim, kuriom buities rutina nepatinka, apie TIKROS moters funkcijas, kurti namu jaukuma ir t.t. Nematantanti jokiu probelmu buityje ir t.t. Pasirodo, vyra mato geriausiu atveju tik savaitgaliais, kai neva "moko" kai gyventi moteris, kurios su vyrais gyvena pastoviai...
Man, kuri pastate, renvavo, restauravo ne viena pastata, tad numanau, kas tai rekuperacine sistema, geoterminis sildymas (ivairiu rusiu), kitos komuniakcijs ir t.t. ir t.t. Ji man su putomis ant lupu (pilnaja ta zodzio prasme) irodinejo, kaip reikia gyventi, statyti ir t.t.
Vegetarizmas-veganizmas... Plesesi marskinius, veliau kitoms pamokslavo... Kaip per diduma prifantazavusi, pasimirso, o jis pas mus rasytoja, o per diduma rasliavos ir islindo yra is maiso, pripazino, kad nera ta tikroji vegetare-vegane, kad devi odinius batus ir t.t. ir t.t. Na ir ka vertos tod deklaracijos?
Kaip tai pavadinsi, jei ne sliundrizmu?
As jau rasiau, si asaba turi tokia "dievo dovana" viska prie ko ji prisiliecia virsta banalumu. Rimtai. Nes tai yra ne jos tikros vertybes, ji ju ati gyvenime vargu ar laikosi, o irankis priekabiauti, moralizuoti kitiems zmonems...
Pvz. Moteriske pastoviai akcentuojanti tradicines seimos sankloda, dergiasi is feministes, kuri vidurnakti kepa blynus vyrui, kuris grizta is komandiruotes
Gyven444, baigiam blusinetis. Sios asabos gali parasyti graziausius, teisingiausius postus, kuriem as galiu pritarti, bet turi buti elementarios zmogiskos pozicijos, deklaruojamu vertybiu testinumas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 20, 20:02)
Taigi jis pacituotas apacioje mano teiginio. Na pakartosiu:
Na ir, kas tame poste, konkreciai tave netenkina?
Kad zmoniu santikiai harmoningi?
Ar kad niekas nieko neprievartauja?
Ar kad santikiuose nera manipuliavimo ir isskaiciavimo?
Ar kad vaidybos nera?