Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 22, 17:24)
Įdomu, kaip ji reaguotų, vieną dieną vaikinas su ja teatre, dūsauja dėl jos, antradienį jau su kita kavinėj, ir renkasi.

Turetu normaliai reaguot. Jei zmones neisipareigoje, tai neisipareigoje.

Kitas momentas, kad ji iesko tokiu, kur turi apie ja viena sokineet be jokiu garantiju. Tai noret galima. Jei ji principesa, tai logiska, kad turi sokinet
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 22, 17:14)
Tai as gi taip ir sakiau  blink.gif

as apie tuos tavo tariamus draugus, jei jie kvieca kavos tai jau nemanai, kad simpatija yra ar ne?
ar draugai taves kavos nekveicia? ar tik su vienu draugu gali draugauti ir gerti kava? nes gi isduodi kitus dvasiskas kurvizmas jau gaunasi ne? doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 22, 17:24)
Įdomu, kaip ji reaguotų, vieną dieną vaikinas su ja teatre, dūsauja dėl jos, antradienį jau su kita kavinėj, ir renkasi.

labai normaliai reaguociau, o kokios pretenzijos? jis man kas? vyras, suzadetinis? visi laisvi, kol neisipareigoje, o svarbiausia vyrai taip masto mirksiukas.gif
Gi pasakojau viena is istoriju apie kursioka, kuris lankydavosi pas daug merginu, pas vienas blynus valge, pas kitas arbata gere nu ir ka ? susirado galu gale ta, kuria vede, tai normalus paieskos procesas.
jei nera sekso, tai viskas sazininga ir normalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 vasario 2019 - 17:42
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 22, 17:30)
as apie tuos tavo tariamus draugus, jei jie kveica kavos tai jau nemanai,kad simpatija yra ar ne?
ar draugai taves kavos nekveicia?ar tik su vienu draugu gali draugauti ir gerti kava?nes gi isduodi kitus dvasikas kurvizmas jau gaunasi ne?
Papildyta:

labai normaliai reaguociau, o kokios pretenzijos? jis man kas? vyras, suzadetinis? visi laisvi, kol neisipareigoje, o svarbiausia vyrai taip masto  mirksiukas.gif
Gi pasakojau viena is istoriju apie kursioka, kuris lankydavosi pas daug merginu, pas viena blynus valge, pas kita arbata gere nu ir ka susirado galu gale ta, kuria vede, tai normalus paieskos procesas.
jei nera skeso tai viskas sazininga ir normalu.

Tau priimtinas dvasinis kurvizmas, o va fizinis ne. Moraliste 😂
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 22, 17:19)
Beda ta, kad lutukes sprasytas modelis man dvasingumu nekvepia. Vaikscioti vienu metu i pasimatymus su eile vyru, be jokios simpatijoz, ne tam, kad sukurti rysi, o del varzytuviu, kuris geriau asistuos, man neatrodo dvasinga, net jei be sekso.

Kin, tu is kart stengiesi sukurti rysi su pirmu tave pakvietusiu kavos blink.gif blink.gif blink.gif O KAM?
Prie ko cia dvasingumai? doh.gif tai naturalus, normalus vyro issirinkimas, KAI ISSIRENKI, KAI SUSITUOKI, TADA YRA SANTYKIAI KURIAMI, iki to reikia issiasikinti ar zmogus suegbes tuos santykius su tavim kurti ir tu su juo, o ne santykius kurti su pirmu pasitaikiusiu, pavargsi kurti taip su kiekvienu arba vel koki negarbinga vyra paristemsi namo, kaip benami suniuka, pamciau, pagailo, nu taip i akis ziurejo, nu sakau nuprausiu, aprengisu, padarysiu si jo zmogu, gal bus visai nieko toks su laiku. doh.gif
As nesuprantu kaip tu mastai doh.gif va taip ir sako psichologai MOETRYS PER GREITAI ATSIDUODA, PER GREITAI PRISIRISA IR PER GREITAI ISIPAREIGOJA, vyrai neisipareigoja iki vestuviu, ypac ne nuo vieno kavos puodelio ar nuejimo pasivaikscioti doh.gif
labai labai iskritiniai vyrai sugeba isipareigoti nevede, tai ko tu nori isipareigoti jiem? ypac turedama savo patirti, nieko neismokai?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 22, 17:06)
Geresni suni?

prajuokino lotuliukas.gif
nors nesutinku su situo poziuriu i gyvunus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 vasario 2019 - 17:45
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 22, 17:35)
Tau priimtinas dvasinis kurvizmas,

Ta termina tikrai sunku suprasti, tai jau gal nereikia vartoti.

***** yra ta kuriai rupi fiziniai malonumai arba emociniai ir del to "duoda" fiziskai.

Ubuntiene neduoda. Ne del fizinio malonumo, nei del emocinio nei del babkiu. Jai tttoks terminas netinka
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 22, 17:10)
Dvasinis kurvizmas l gerai tave apibūdina.

prisipazink tu siandien geri ar kas tau darosi? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 22, 17:24)
Nori pasakyt, kad neturi teises aplamai bendraut su vyrais, tipo susitikt kur laiko praleist restorane, pasokti, pabendrauti? Tai jau tampi kaip ir jo nuosavybe kazkokia, jei pabendravot? Tai dvelkia kazkokia Azija. Kazka pasakoja tokio apie Gruzija ar Uzbekija.

va tiksliai , o mane dar kaltina senobinem paziurom lotuliukas.gif
kaip ziuriu turkiskus kinus tai ten net draugauti negalima pradeti be suzadetuviu, nei susitikineti, nei kavos isgerti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 22, 17:35)
Tau priimtinas dvasinis kurvizmas, o va fizinis ne. Moraliste 😂

tu man ta savoka prasau paaiskink, nes man toli iki jusu davsingumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 22, 17:38)
Kin, tu is kart stengiesi sukurti rysi su pirmu tave pakvietusiu kavos  blink.gif  blink.gif  blink.gif O KAM?
Prie ko cia dvasingumai? doh.gif tai naturalus, normalus vyro issirinkimas, KAI ISSIRENKI, KAI SUSITUOKI, TADA YRA SANTYKIAI KURIAMI, iki to reikia issiasikinti ar zmogus suegbes tuos santykius su tavim kurti ir tu su juo, o ne santykius kurti su pirmu pasitaikiusiu, pavargsi kurti taip su kiekvienu arba vel koki negarbinga vyra paristemsi namo, kaip benami suniuka, pamciau pagailo, nnu taip i akis ziurejo, nu sakau nuprausiu, parengisu gal bus visai nieko toks su laiku. :

Įtariu. Kad Kin, kaip ir aš ar kita savimi pasitikinti moteris, tiesiog... Neina kavos su pirmu ją pakvietusiu. Mes renkamės, kam savo laiką dovanoti. O tau, akivaizdu -pakviesdavo kavos, ir mirdavai iš laimės smile.gif
Atsakyti
Sorry, lutuke, bet man santykiai nera vien tik seksas.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 22, 17:45)
Sorry, lutuke, bet man santykiai nera vien tik seksas.

???????? blink.gif blink.gif blink.gif o kam yra?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 22, 17:46)
???????? blink.gif  blink.gif  blink.gif o kam yra?

Tau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 22, 17:44)
Įtariu. Kad Kin, kaip ir aš ar kita savimi pasitikinti moteris, tiesiog... Neina kavos su pirmu ją pakvietusiu. Mes renkamės, kam savo laiką dovanoti. O tau, akivaizdu -pakviesdavo kavos, ir mirdavai iš laimės smile.gif

Jei koks bomzas lauke pakviesu labai noriu tiketi, kad neitu. Bet tai, jei zmogus pakviecia kavos, jus ka i ji is kart kaip i sutuoktini ziurit? blink.gif tipo turi issirinkti i vyrus zmogu, su kuriuo nei kavos dar nesi gerusi blink.gif , nu nebloga tokia logika? ir kaip apie ji gaunat innformacija ar jis jums i vyrus tinkamas? bigsmile.gif
o dar mane kaltinat kakzokiu 19 a mastymu lotuliukas.gif jums pasirodo net kavos gerimas tolygus santuokai lotuliukas.gif

ir vel haliucinacijos apie mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 02 22, 17:51)
Jei koks bomzas lauke pakviesu labai noriu tiketi, kad neitu. Bet tai, jei zmogus pakviecia kavos, jus ka i ji is kart kaip i sutuoktini ziurit?  blink.gif tipo turi issirinkti i vyrus zmogu, su kuriuo nei kavos dar nesi gerusi  blink.gif , nu nebloga tokia logika? ir kaip apie ji gaunat innformacija ar jis jums i vyrus tinkamas? bigsmile.gif
o dar mane kaltinat kakzokiu 19 a mastymu lotuliukas.gif jums pasirodo net kavos gerimas tolygus santuokai lotuliukas.gif

ir vel haliucinacijos apie mane  biggrin.gif

Tu perskaityk ką rašai.
Atsakyti