QUOTE(Monteverte @ 2019 02 22, 18:57)
bernai irgi
mane buvo davedę iki tiek, kad bijojau eiti šokti pakviesta; sutinki pašokti iš mandagumo, o tas jau tik ir laukia lėto, kad jau prispausti, o po to nebepaleisti, sekti iš paskos, namo lydėti ir t.t.
tai vienoje vietoje turėjau buvusį darželio grupioką, kuris labai gerai mane permatė, šaunuolis
pamatydavo, kad aš jau kaip ir nebenorėčiau šokti su kokiu nors ten pakvietėju tam kartui, bet dar trypčiou kaip čia jį atfutbolint, kad ponulio neužgauti, tai tas grupiokas ateidavo ir tipo mane nuviliodavo, atimdavo nuo ano
o kai jau to grupioko kitam mieste neliko, tiesiog neidavau šokti, jei nepatinka išvaizda, manieros. Bet nepaisant to, vienas išsigudrino nusinešti į šokių aukštelę vistiek
kai aš pasiploviau, tai įsigudrino vistiek ateiti su kokteiliu, padėti man po nosim ir sakyti: gerk.
Nieko sau vyrukai, ką?
mane buvo davedę iki tiek, kad bijojau eiti šokti pakviesta; sutinki pašokti iš mandagumo, o tas jau tik ir laukia lėto, kad jau prispausti, o po to nebepaleisti, sekti iš paskos, namo lydėti ir t.t.

tai vienoje vietoje turėjau buvusį darželio grupioką, kuris labai gerai mane permatė, šaunuolis

o kai jau to grupioko kitam mieste neliko, tiesiog neidavau šokti, jei nepatinka išvaizda, manieros. Bet nepaisant to, vienas išsigudrino nusinešti į šokių aukštelę vistiek

Nieko sau vyrukai, ką?
MB sako, kad, jei vyro nepasiunti grubiai nx, o mandagiai bendrauji, tai jis padaro isvada, kad ji issirinkai.
Gerai prisipazinsiu... mane MB varo is namu, kazko skanaus nupirktti, na saldumynu...
Reikes vaziuot. Atia visoms 21.15 Siandien per Erste kanala Vokietijos Eurovizijos atranka.