Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 02 23, 20:59)
dar karta sakau-neturiu as teliko biggrin.gif

Na kam prie zodzio prisikabinai.
Ar turi Dyydeli monitoriu?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 23, 15:19)

O emocine? Ar mes isipareigojame nebendraut su niekuo pasaulyje? Tik garbint ir dziaugtis meiles objeektu?

na, mielas, bet pagal tavo pareiskimus čia SM, tai tikrai taip - tau santuoka(be abipusių prievolių) tai įkalinimas savo mb, ir ne kitaip.
kad tu bendrauji su visom, tai akivaizdu.
o savo mb leistum vyrų forume sėdėt ar vyrų būrely trintis?

gi pats sakei: jokių plato draugysčių nėra, tik visur padegtos malkos, ir kažin kada, kur, jos užsidegs. online užsidegti nėra tike rizikos, bet.

p.s. pagal mane, nėra nė vieno emociškai ištikimo žmogaus, imho.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 23, 15:30)

Tai kyla klausimas, ar zmones apsaugoti nuo tokio sakyciau emocinio teroro. Kazkas gali isimylet, kazkas gali uzsinoret suesti,

o emocinis teroras santuokoje ar draugystėje? gi sakei, būdavo nors stiprus savo drauges papurtyt, patrankyt..
nuo kur...nuo kada kyla noras, teisė užmušinėti, daužyti kitą.
čia jau tipo, įsipareigojus?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 02 23, 15:36)
Na kaip ne. Va bus sexas - kančia garantuota.

na bet yra racijos, yra.
negi, tau, netg tokia laisvai būtynei - sexas tik kopuliacija.
kaip tarakonai pasibirbinat, ir staiga...vyru nepatinka stiga viskas, jis tau čiau, o tu lengva, su šypsena skrendi sau?
17metei dukrai irgi ragintum: mylėkis, atsiduok, tu laisva,d abar laikai kiti. eik ir dalink save, juk tai tu, tavo gyvenimas.

realiai:viskas slidu ir daug susižeidimų čia.
aš ne už paranoją, bet.
p.s. užtat labai gerai (bilietas) ant tinkamo ir gilaus užsišokti.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 23, 22:58)
na, mielas, bet pagal tavo pareiskimus čia SM, tai tikrai taip - tau santuoka(be abipusių prievolių) tai įkalinimas savo mb, ir ne kitaip.
kad tu bendrauji su visom, tai akivaizdu.
o savo mb leistum vyrų forume sėdėt ar vyrų būrely trintis?

gi pats sakei: jokių plato draugysčių nėra, tik visur padegtos malkos, ir kažin kada, kur, jos užsidegs. online užsidegti nėra tike rizikos, bet.
p.s. pagal mane, nėra nė vieno emociškai ištikimo žmogaus, imho.

Jei moteri gali suviliot, tai ji tikra K. Taskas.
Moteru bureliuose as nesitrinu, bet jei reikia zmona, kaip kokia kale voljere uzdarius laikyt, tai kuo ji nuo kales skiriasi? Tokios man tikrai negaila prarasti.

Cia kaip turet namuose kruva pinigu ir bijot, kad banke patikrinus pasirodys, kad ten tiesiog makulatura.

As suprantu, kad gali isprievartaut, ar kokio sh ipilt i gerima. Nuo tokiu dalyku reikia saugotis.

O del emocines istikimybes tai kas ji??? Kaip gali buti zmogus emociskai neistikimas?
Dulkintis su kitais negalima. O emociskaii bendrauti uzdrausti neteisinga.

As tikiu, kad ne visos yra kales kurias reikia grusti uz kokiu plieniniu vielu ar kisti i narvus...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 02 23, 23:13)
As tikiu, kad ne visos yra kales kurias reikia grusti uz kokiu plieniniu vielu ar kisti i narvus...

Vau bigsmile.gif nors kazkoks sviesos spindulelis visame negatyve.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 02 23, 23:02)

na bet yra racijos, yra.
negi, tau, netg tokia laisvai būtynei - sexas tik kopuliacija.
kaip tarakonai pasibirbinat, ir staiga...vyru nepatinka stiga viskas, jis tau čiau, o tu lengva, su šypsena skrendi sau?
17metei dukrai irgi ragintum: mylėkis, atsiduok, tu laisva,d abar laikai kiti. eik ir dalink save, juk tai tu, tavo gyvenimas.

realiai:viskas slidu ir daug susižeidimų čia.
aš ne už paranoją, bet.
p.s. užtat labai gerai (bilietas) ant tinkamo ir gilaus užsišokti.

Niekad nebūdavo taip:) matyt moku rinktis 😏
Atsakyti
O leisti svetimiems vyrams graibyti save yra neistikimybė vyrui ar kas?
Atsakyti

O leisti svetimiems vyrams graibyti save yra neistikimybė vyrui ar kas?

Žiūrint ką vadiname graibymu.Jei tai draugiškas apkabinimas per pečius, tada nesiskaito.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 24, 12:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72364006" data-time="1550995832"><div><p>O leisti svetimiems vyrams graibyti save yra neistikimybė vyrui ar kas?</p></div></blockquote><p>Žiūrint ką vadiname graibymu.Jei tai draugiškas apkabinimas per pečius, tada nesiskaito.
</p>

O kas skaitosi?
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2019 02 23, 16:47)
nagi, papasakok, kokia mano realybe  bigsmile.gif
nes mano parasyti faktai kazkam atrodo fantazija?

Nenoriu izeidineti.
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2019 02 24, 13:18)
Nenoriu izeidineti.

Normali ji moteris, ne kitokia, nei visos mes cia esancios, megstancios pagrazinti faktus apie savo gyvenima. rolleyes.gif
Atsakyti
Priėjau iki diskusijų apie vyro pasirinkimą. Aš manau, kad jeigu norima išsirinkti vyrą santuokai, tai reikia pažinti jau tikrai artimai (čia nebūtinai apie seksą, jeigu kas pagalvos), įvairiose situacijose, bendravimuose ir t.t. Ne kažkaip ten paviršutiniškai, ne prigalvojant jam užduočių kaip princui iš pasakos. Tas vargu ar įmanoma padaryti, kai varoma keliais frontais, paviršutiniškai žiūrint į kiekvieną vyrą, juos nuolatos lyginant . Kad žmogų galėtum pažinti, jis turi atsiverti. Kad jis norėtų atsiverti, tu irgi turi jam atsiverti kažkiek. Abipusiai atsivėrimai skatina prisirišimą, jausmų užgimimą. VAT JEIGU TAI DAROMA SU KELIAIS, TAI TIKRIAUSIAS DVASINIS KURVIZMAS MAN YRA.
Man labai įdomu, kaip, išsirinktus pagal sąrašiuką tobulų savybių vyrą, jau užsimovus žiedą, ima staiga spragtelėjus atsiranda jam jausmai (va čia pat po santuokos iškart), staiga atsiranda aistra ir visa kita, nes jau galima atsipalaiduoti? Jeigu renkiesi kaip mėsos gabalą, turint į tam tikras savybes ir mokantį atlikti tam tikrus "triukus", tai ir turėsi tokį tik. Nu čia kaip kiaulienos sprandinės pasirinkimas parduotuvėj gaunasi, šaltas toks ir sausas.
ai, dar būna gi, kad su tavim draugauja, tau visas geras, tinkamas savybes rodo, o šone gal garą nuleidinėja su kitom, tai ar toks tiktų, jeigu jis pasipirštų paskui? mastau.gif
o jeigu vyras visaip kaip tiko ir patiko tau iš bendravimo, bet ėmė ir nepasipiršo , nes gal išsirinko iš kelių geresnę, kitą, tai negi jokios nuoskaudos nebūna, visiškai? Netikiu? Čia komentaras apie prisirišimą apie neva tokį tik kai po sekso atsiranda, norit pasakyti nuo VIEN TIK bendravimo su patinkanciu vyru joks prisirišimas neatsiranda, jeigu jis sklandus ir tesiasi ilgesni laika?
ar išvis tinkamas vyras tik toks skaitosi, kuris domisi tik jumis, i kitas neziuri ir jums pasipersa, jus veda - ar cia jo neva tokios gerosios savybes, kuriu uztenka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 24 vasario 2019 - 14:20
Vyro pasirinkimas, issirinkimas....

Automobilio pasirinkimas issirinkimas...

Del automobilio tai zmones paziuri, kas pas juos gyvena kiseneje. Jei ten pupso $$$$ tai aisku, galima ne tik rinktis bet ir uzsakyti spec.
O jei kiseneje svilpauja vejai, tai tinka beet kas kas vaziuoja ir uz kuo maziau.

Taip ir su vyrais. Kai kurios gali rinktis, o kai kurios nelabai.

"Kad žmogų galėtum pažinti, jis turi atsiverti. Kad jis norėtų atsiverti, tu irgi turi jam atsiverti kažkiek. Abipusiai atsivėrimai skatina prisirišimą, jausmų užgimimą. VAT JEIGU TAI DAROMA SU KELIAIS, TAI TIKRIAUSIAS DVASINIS KURVIZMAS MAN YRA. "

Tai AZIJA, jei vaiksto be cadros, tai aisku prostitute, o jei kazka kalba su vyrais - tai irgi.
Azija, jei su zmogu negalima atvirai nuosirdziai pabendraut, nes isimyles, o gal dar gala po to pasidarys. Gal reikia visuomenej maziau maivytis kazka vaidinti, o daugiau buti atviriems, nuosirdiems, tai gal ramiau i taai reaguosit. O dabar tai kaip Azijoje, kazkas neuzdenge veido, tai jau ir katastrofa
Atsakyti