QUOTE(-burbanti- @ 2019 02 25, 21:41)
Tu susikoncentravai i vaikus tik del to, kad su vyru gyveni kaip su kaimynu.
Tu tikriausiai suprojektavai savo gyvenima i mane ar ne?
Mes iki vaiku gimimo gyvenim tikrai netrumpai, sukurem gana artima rysi su vyru, mes vienas kitam artimiausi zmones, zinom vienas kito sielos uzkaborius, galima sakyti uzaugom kartu subrendom patyrem ivairiu isbandymu, sunkumu, suvalgem ne viena puda druskos. Vaiku norejom abu, todel man niekad vyras nebuvo tik kaimynas ar koks pasalietis. Vaikai gime jau subrendus, ne is bedos,ne netycia ar kad taip reikia, ar kaip pasismaginimu rezultatas, o samoningai ruosiantis, svieciantis, todel samoningai pasirinkau prierasios tevystes idejas ir maciau ,kaip jos gerai veikia.todel zinau, kaip zaloja vaikus ju atskyrimas nuo mamos anksti. Dar nestukiu kursiuose aiskino apie miegojimo su vaikais nauda ir ilgo zindymo nauda. Man vaikai ne aksesuaras ir ne netyciukai zinok
O vyras dekingas uz tai, kad as esu gera mama. Jis tais vaikais irgi rupinasi is savo puses, taigi tame mes sutariam, del to jis ir pergyveno taip stipriai Lietuvoje, kad neatlaike, kai finansai suslubavo ir del to dabar taip stengiasi dirbti, nes nori atstatyti musu finansine gerove.